Popieram Koziołka Perisic robi róznice, dobry na zamknięcie akcji u mnie sie sprawdza, Icar dobry na początek 3-4k ale w meczach z rywalami znienawidziłem Belottiego 11-13k
* Na bramke nie ma innego wyjścia niz Handa, Szczęsny i Viviano to przy nim ręczniki tylko że Handa to już 25k a nie 2k oni...

** Fajną opcją na LO jeśli nie stać was na Alexa Sandro a napewno was nie stać

jest Lukaku można powiedzieć ze rzeźnik kupicie go za piątke.
***ŚO na początek polecam Rugani 1k -De Vrij 3k
**** PO tu są chyba tylko Lichsztajna bardziej defensywny 2k i Cancelo 5k dobrze włącza sie do akcji ofensywnych a gdy zostaje przy rogach z tyłu wielokrotnie was uratuje jeśli jakiś murzyn z 90 tempa wybiegnie z kontrą
***** ŚP na śpo na początku Valero 3k pare razy mi zaimponował i mysle że się nada, polecam również Strootmana 6k jako bardziej siłowego i jao mario 5k na takiego troche ruchliwszego na biede można kupić brozo, ma strzał i jest tani

można go zdobyć za tysia
****** Oprócz perisicia na skrzydło mamy bardzo szybkiego Callejona 4k na początek lub jeśli was stać Cuadrado 18k. Jeżeli wasz drybling nie opiera sie na machaniu prawą gałką i patrzeniu co sie stanie polecam Naniego, jeśli dostanie informa będzie rzeźnik 5X sztuczek 5X słabszej nogi