https://www.magnapolonia.org/pawel-kuki ... sDFVkJHVkw
Zapraszam do merytorycznych dyskusji na tematy zbieżne
Dobry troll.
nie wiem bo tak się składa że mam w dupie podrzędne partie polityczne do których zalicza się k15 i PSL, ale 99% informacji na magnapolonia to są gnioty i wymysły redaktorów o dużej wyobraźni
Okej, przekonałeś mnie. Szkoda, że już po wiadomościach. Od jutra śledzę każde wydanie.
Dokładnie - w kraju jest tak pięknie i cudownie, a obywatele opływają w luksusie. Aż mój status materialny wyje*ało poza skalę. No, ale skoro tak w telewizorze MÓWIOM to musi być prawda, co nie?
Jeśli tak, to szkoda. Bo Sośnierz, Bosak czy Berkowicz nie są tłukami, ani nie są bekowi...

serio??
Niestety to prawda. Długie dekady Polska była pod butem komuchów, gdy zachód gospodarczo parł na przód, u nas nie było mięsa w sklepach i co? SLD niezmiennie od lat w Sejmie. PO rozkradało kraj na naszych oczach i cyk - ponad 20% poparcie.
No to pięknie... Idę o zakład, że pis dogadał się z lewicą. Projekt autorstwa pisu dotyczący zniesienia 30krotnosci zusu już w sejmie. Lewica poprze i takim oto sposobem będzie nam się żyło lepiej i dostatniej.
Wrocław już dawno stracony. Jak Warszawa i Gdańsk.Mora pisze: ↑14 lis 2019, 16:06 Tylko czekać aż jakąś przewodniczącą zostanie JachiraDodam tylko, że 11 listopada marsz patriotów we Wrocławiu przeszedł ledwie kilkaset metrów, po czym lewackie władze tego miasta marsz rozwiązały. Uzbrojona po zęby milicja polewała wodą i wodą z gazem wszystkich jak leci. Mój dobry ziomek relacjonował, że polewanie rozpoczęło się wraz ze skandowaniem hasła "raz sierpem, raz młotem...". Sceny rodem z PRL-u.
Niestety to prawda. Długie dekady Polska była pod butem komuchów, gdy zachód gospodarczo parł na przód, u nas nie było mięsa w sklepach i co? SLD niezmiennie od lat w Sejmie. PO rozkradało kraj na naszych oczach i cyk - ponad 20% poparcie.