Champions League 2013/2014
-
Serpente
Odp: Champions League 2011/2012
Ja tam wolę Basel czy Zenit, większe prawdopodobieństwo że przejdziemy dalej, a chce żebyśmy jak najdłużej dotrwali w tej LM.

-
Mora
- Kontakt:
Przy formie podobnej do obecnej i przy braku wzmocnień zimą mamy mizerne szanse z każdym z tych zespołów,a lepiej odpaść z uznaną marką (Marsylia), niż z Zenitem, który dopiero od kilku lat coś znaczy w Europie.Nerazzurro_ pisze: Ja tam wolę Basel czy Zenit, większe prawdopodobieństwo że przejdziemy dalej, a chce żebyśmy jak najdłużej dotrwali w tej LM.
Zresztą co za różnica odpaść w 1/8 czy 1/4 finału. Prestiż to żaden, tylko co najwyżej kilka mln euro więcej, których Moratti i tak nie wyda na wzmocnienia, bo przecież FFP...Teraz liczy się Serie A, musimy wydostać się z dolnych rejonów tabeli, bo w przyszłym sezonie LM sobie zobaczy Moratti w telewizji...
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
za daleko stąd
do gór złotych,
Krew solą tej ziemi,
-
Serpente
Jestem prawie pewien że poszedł wałek w meczu Dinama z Lyonem -> http://www.index.hr/sport/clanak/krenul ... 87372.aspx
Koleś który puścił oczko i podniósł kciuk do góry po straconej bramce dzisiaj został sfotografowany jak wychodził od buka a przecież w Chorwacji piłkarze nie mogą grać w zakłady.
Koleś który puścił oczko i podniósł kciuk do góry po straconej bramce dzisiaj został sfotografowany jak wychodził od buka a przecież w Chorwacji piłkarze nie mogą grać w zakłady.

-
andyvdm
Tak jak mówiłem wczoraj na shoucie, zazdroszcze dziecięcej naiwności tym, którzy myślą że był to czysty awans. Za dużo przypadków się wczoraj skumulowało w tej grupie, dwie prawidłowo zdobyte bramki Ajaxu skandalicznie nieuznane, potem szybka czerwona kartka (czy to był faul na automatycznie czerwoną kartke?
) dla piłkarza Dinama i show w wykonaniu obrońców i bramkarza (polecam spojrzeć na jego intwerwencje po przerwie, nie podnosi nawet rąk przy strzałach) który prawie w ogóle nie interweniował. Oczko i kciuk podniesiony w górę przez obronce Dinama mówi sam za siebie.
Spotkanie EWIDENTNIE ustawione, jak ktoś myśli inaczej to wedlug mnie jest po prostu głupi.
Spotkanie EWIDENTNIE ustawione, jak ktoś myśli inaczej to wedlug mnie jest po prostu głupi.
Ostatnio zmieniony 8 gru 2011, 16:52 przez andyvdm, łącznie zmieniany 1 raz.
-
cor72z
Od kiedy gole stracone liczą się przed strzelonymi? W opisanej przez Ciebie sytuacji nadal awansuje Lyon.pewny pisze: no niestety ale taka prawda, przy 1-0 na Realu nie uznano dwóch bramek Ajaxowi, także wyglądało by to 2-1i skończyło się dajmy na to 3-2 dla Realu, no ale awansował by Amsterdam, bo miałby bilans bramek 8-6, a Lyon 9-7... (mniej goli straconych)
-
pewny
a od kiedy gole strzelone liczą się przed straconymi??cor72z pisze:Od kiedy gole stracone liczą się przed strzelonymi? W opisanej przez Ciebie sytuacji nadal awansuje Lyon.pewny pisze: no niestety ale taka prawda, przy 1-0 na Realu nie uznano dwóch bramek Ajaxowi, także wyglądało by to 2-1i skończyło się dajmy na to 3-2 dla Realu, no ale awansował by Amsterdam, bo miałby bilans bramek 8-6, a Lyon 9-7... (mniej goli straconych)
... i tak od 1997 roku... FORZA INTER

-
Pablusso
Od lat.pewny pisze:a od kiedy gole strzelone liczą się przed straconymi??cor72z pisze:Od kiedy gole stracone liczą się przed strzelonymi? W opisanej przez Ciebie sytuacji nadal awansuje Lyon.pewny pisze: no niestety ale taka prawda, przy 1-0 na Realu nie uznano dwóch bramek Ajaxowi, także wyglądało by to 2-1i skończyło się dajmy na to 3-2 dla Realu, no ale awansował by Amsterdam, bo miałby bilans bramek 8-6, a Lyon 9-7... (mniej goli straconych)

sig by Orzeu
-
cor72z
OK, pozwól, że będę pierwszym, którzy rzuci argumentem:pewny pisze:a od kiedy gole strzelone liczą się przed straconymi??cor72z pisze:Od kiedy gole stracone liczą się przed strzelonymi? W opisanej przez Ciebie sytuacji nadal awansuje Lyon.pewny pisze: no niestety ale taka prawda, przy 1-0 na Realu nie uznano dwóch bramek Ajaxowi, także wyglądało by to 2-1i skończyło się dajmy na to 3-2 dla Realu, no ale awansował by Amsterdam, bo miałby bilans bramek 8-6, a Lyon 9-7... (mniej goli straconych)
http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Dow ... WNLOAD.pdf
Strona 11, punkt 7.06. Od kiedy to nie jestem pewien, ale prawdopodobnie odkąd Puchar Mistrzów zmienił się w Ligę Mistrzów.
-
pewny
oki... oki...
czekamy na piątkowe losowanie
czekamy na piątkowe losowanie

-
Chuchu
- Kontakt:
FC Basel, Olympique Lyon, Bayer Leverkusen, Olympique Marsylia, Zenit Sankt Petersburg.
Drużyny na które możemy trafić. Jutro o 12 losowanie 1/8 Ligi Mistrzów. Dobrze by było sklepać Niemców, żeby Serie A podgoniła trochę Bundesligę w rankingu. No ale ostatnio mamy szczęście do trafiania na Rosjan więc pewnie będzie Zenit
Drużyny na które możemy trafić. Jutro o 12 losowanie 1/8 Ligi Mistrzów. Dobrze by było sklepać Niemców, żeby Serie A podgoniła trochę Bundesligę w rankingu. No ale ostatnio mamy szczęście do trafiania na Rosjan więc pewnie będzie Zenit
-
Hanys
z tych drużyn najlepiej chyba by było trafić na FC Basel ale to niekoniecznie musi być najłatwiejszy rywal, choć na szwabów też można tak jak Chuchu napisał aby ranking podgonić
-
Piekarz
Jeśli ranking tak Wam leży na sercu, to obiektywnie patrząc powinniście Bayerowi - przynajmniej na chwilę obecną - życzyć raczej kogoś innego niż Interu. :p
Przez ostatnie cztery "jedne ósme" przerobiliśmy z różnym skutkiem Liverpool (gdy jeszcze coś znaczył), Manchester United, Chelsea i Bayern. Tak, zdecydowanie poproszę Basel...
Przez ostatnie cztery "jedne ósme" przerobiliśmy z różnym skutkiem Liverpool (gdy jeszcze coś znaczył), Manchester United, Chelsea i Bayern. Tak, zdecydowanie poproszę Basel...
Parole e aggettivi non bastano piu. Servono atti concreti, come la candidatura al Pallone d'oro, e chi gli nega il voto non e figlio di Maria e non capisce nulla. Immenso, indescrivibile. Fino alla fine Il Principe Diego Milito.
-
and
Ja też poproszę Basel, chociaż ... miło by było skopać tyłki Szwabom 
Grande Inter !!!
-
Klinsi64
ten słaby Basel zdobył 4 punkty z MU,myśmy punkcik z Trabzonsporem uciułali więc trochę pokory panowie...i panie 
-
pewny
będą emocje 
no tak jak piszecie, najlepszym rozwiązaniem byłby FC Basel ;]
no tak jak piszecie, najlepszym rozwiązaniem byłby FC Basel ;]

-
Mora
- Kontakt:
Ja natomiast nie chcę trafić ani na Basel, ani na Bayer. Chciałbym, aby Inter spotkał się z zespołem z Francji: najlepiej z Marsylią lub ewentualnie z Lyonem 
za daleko stąd
do gór złotych,
Krew solą tej ziemi,
za daleko stąd
do gór złotych,
Krew solą tej ziemi,
-
pewny
w sumie nikt nie twierdzi ze Basel jest słaby...Klinsi64 pisze: ten słaby Basel zdobył 4 punkty z MU,myśmy punkcik z Trabzonsporem uciułali więc trochę pokory panowie...i panie
tutaj można powiedzieć ze każdy przeciwnik reprezentuje już dobry poziom...

-
Omen
-
piotrek7
Inter? Nie mam jakichś typów. No może nie chciałbym trafić na Bayer.
A co do losowania jedno jest pewne: Milan musi trafić na jakąś potęgę (Real, Bayern, Arsenal, Chelsea). A dlaczego? Żeby przyciągnąć ludzi przed telewizory.
A co do losowania jedno jest pewne: Milan musi trafić na jakąś potęgę (Real, Bayern, Arsenal, Chelsea). A dlaczego? Żeby przyciągnąć ludzi przed telewizory.
-
pewny
przed telewizory też, no ale i dlatego żeby szybko odpadłpiotrek7 pisze: Milan musi trafić na jakąś potęgę (Real, Bayern, Arsenal, Chelsea). A dlaczego? Żeby przyciągnąć ludzi przed telewizory.

-
sampam
Napoli z Chelsea
Milan z Arsenalem
Inter z Marsylia
Trudno wskazac faworyta:D
Milan z Arsenalem
Inter z Marsylia
Trudno wskazac faworyta:D
-
pewny
Lyon - APOEL
Napoli - Chelsea
Milan - Arsenal
Basel - Bayern
Bayer - Barcelona
CSKA - Real
Zenit - Benfica
Marsylia -Inter
Napoli - Chelsea
Milan - Arsenal
Basel - Bayern
Bayer - Barcelona
CSKA - Real
Zenit - Benfica
Marsylia -Inter
Ostatnio zmieniony 16 gru 2011, 13:33 przez pewny, łącznie zmieniany 1 raz.

-
Omen
-
Kusy
Omen pisze: Jakoś ta Marsylia mnie nie cieszy...
Mnie też nie cieszy, będzie ciężko.
"Kochaj ich
Szalony Inter, kochaj ich !
Niekończąca się zabawa
Która trwa przez całe życie
Szalony Inter, kochaj ich !"
Szalony Inter, kochaj ich !
Niekończąca się zabawa
Która trwa przez całe życie
Szalony Inter, kochaj ich !"
-
sampam
W tej fazie LM to cieszyc mogli co najwyzej Szwajcarzy. Moze i faworytow do wygrania LM jest garstka, ale w 1/8 nie da sie z latwoscia okreslic, kto dalej awansuje.
-
Mora
- Kontakt:
Omen pisze: Jakoś ta Marsylia mnie nie cieszy...
Mnie natomiast wylosowanie Marsylii cieszyMora pisze: Chciałbym, aby Inter spotkał się z zespołem z Francji: najlepiej z Marsylią
za daleko stąd
do gór złotych,
Krew solą tej ziemi,
za daleko stąd
do gór złotych,
Krew solą tej ziemi,
-
mikruzzo
My będziemy mieć ciężko , a co ma Napoli powiedzieć... ale przynajmniej sam pojedynek będzie zaje...
-
and
-
piotrek7
Inter – Marsylia. Można powiedzieć optymalne losowanie. Nie ma podróży na drugi koniec Europy, nie ma kopciuszka z którym można się tylko skompromitować, jest średnia Marsylia w nie najlepszej formie. Ale co będzie za 2 miesiące – trudno powiedzieć.
-
Omen
W sumie nie jest tragicznie...Kilka lat temu pod rząd losowaliśmy angoli Liverpool,Manchester United,Chelsea ostatnio Bayern mam nadzieję że nasza forma pójdzie jeszcze w górę i spokojnie damy radę.Ja mam w pamięci tylko rok 2004 i porażkę z Marsylia w Pucharze UEFA.Ale były to zupełnie inne czasy i inna drużyna.