UEFA mało zrobiłakolus pisze: Mora nie przesadzaj tym razem uefa malo zrobila. Genialny dwumecz Lamparda poezja to trzeba powiedziec(kto tego nie widzial radze obejrzec znowu dwa mecze). Cud grali bez Terrego i Cahilla i dali rade. W finale nie zagra Terry i Ivanowic chyba wiec bedzie ciezko. Zagrali jak my dwa lata temu, Drogba jak Eto lewa obrona
Champions League 2013/2014
-
Mora
- Kontakt:
Odp: Champions League 2011/2012
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
za daleko stąd
do gór złotych,
Krew solą tej ziemi,
-
anett
Brawa dla piłkarzy Chelsea!!! Odwalili kawał dobrej roboty i przynieśli radość nie tylko swoim kibicom, ale również innym fanom futbolu, którzy nie darzą sympatią zespołu z Katalonii. Barca zdetronizowana - w końcu!
Świetne emocje! Ciekawa jestem jutrzejszego wyniku. Może będzie taka "niespodzianka" jak dzisiaj
hehe Po tym półfinale można stwierdzić, że wszystko jest możliwe.
-
Tkrauze
Fantastyczny mecz. Pięknie Lampard,Mikel i boczni obrońcy. Bałem sie że Di Matteo wprowadzając Kalou zrobił błąd. Myślałem,że racjonalniejsze będzie wprowadzenie Essiena.
Chciałbym powtórzyć to, co pisali koledzy wyżej, jakie trzeba mieć nerwy na wodzy, by pod koniec pierwszej połowy strzelić cuuuuudownego loba. Mistrzostwo Świata. Ukłony.
Co do Porcelany, wszystko zostało napisane ja tylko nadmienię, iż Valdes to najsłabszy bramkarz jaki Hiszpania posiada w swoich szeregach.
Chciałbym powtórzyć to, co pisali koledzy wyżej, jakie trzeba mieć nerwy na wodzy, by pod koniec pierwszej połowy strzelić cuuuuudownego loba. Mistrzostwo Świata. Ukłony.
Co do Porcelany, wszystko zostało napisane ja tylko nadmienię, iż Valdes to najsłabszy bramkarz jaki Hiszpania posiada w swoich szeregach.
Nie pytaj co Twój kraj może zrobić dla Ciebie,spytaj co Ty mozesz zrobic dla kraju.
-
Kermitt
Ohoho, niezmiernie się ciesze z takiego obrotu spraw, mimo że stawiałem na hiszpański finał. Barcelona miała wszystko w swoich rękach, prowadząc 2:0 i grając w przewadze - nie można tracić bramek. Mam wątpliwości co do karnego, kartka dla Terry'ego zasłużona, popisał się niesamowitą głupotą. W takim meczu, takie zachowanie. Karą indywidualną dla niego jest to że nie zagra w finale. Drogba jak zwykle fantastycznie się zastawiał, przyjmował w ataku, będąc nawet sam na połówce Blaugrany przez cały mecz. Nie szło mu za to zbytnio w obronie, nie to co niegdyś Eto'o, stąd bardzo mądra zmiana Di Matteo. Świetny również mecz Cecha. Bardzo dobre interwencje, wielki spokój i świetna gra nogami. Większość granych przez niego piłek docierała do Didiera, a wydaje mi się że właśnie takie było założenie. Bardzo ładna bramka Ramiresa, który swoją drogą też zagrał bardzo dobre zawody. Bez większego respektu podszedł do tego meczu i wypadł kapitalnie, kiedy trzeba było świetnie bronił. Czekamy do jutra i poznamy pełny skład finału. Nie jest to najlepszy tydzień dla Barcelony. Brawo CFC ! 
-
mio85
nie spekulujmy - czerwona kartka jak najbardziej sluszna.....
-
Mora
- Kontakt:
Tymczasem w studiu nSport Michał Pol po raz enty przywołał półfinały Interu z Barceloną sprzed 2 lat i "bramkę ze spalonego Milito oraz chyba niesłusznie nieuznaną bramkę Barcelony" :lol2: Co za pajac 
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
Krew solą tej ziemi,
za daleko stąd
do gór złotych,
Krew solą tej ziemi,
-
miniu86
Michał Pol jest uczulony na punkcie Interu Mourinho i tamtego dwumeczu.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Inter to taka niesamowita choroba, która zostawia blizny na zawsze\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Eugenio Bersellini
-
Kubus
O spalonym Pique nie było ?Mora pisze: Tymczasem w studiu nSport Michał Pol po raz enty przywołał półfinały Interu z Barceloną sprzed 2 lat i "bramkę ze spalonego Milito oraz chyba niesłusznie nieuznaną bramkę Barcelony" :lol2: Co za pajac![]()
-
sampam
Swoj swego bronic bedzie. Niektore naglowki na portalach sa irytujace "sensacja, szok". Po prostu fortuna kolem sie toczy...
-
Seba
O wulkanie zapomniał wspomnieć ?Mora pisze: Tymczasem w studiu nSport Michał Pol po raz enty przywołał półfinały Interu z Barceloną sprzed 2 lat i "bramkę ze spalonego Milito oraz chyba niesłusznie nieuznaną bramkę Barcelony" :lol2: Co za pajac![]()

-
Piekarz
Nie dzielmy włosa na czworo, Michał Pol jest po prostu idiotą.miniu86 pisze: Michał Pol jest uczulony na punkcie Interu Mourinho i tamtego dwumeczu.
Parole e aggettivi non bastano piu. Servono atti concreti, come la candidatura al Pallone d'oro, e chi gli nega il voto non e figlio di Maria e non capisce nulla. Immenso, indescrivibile. Fino alla fine Il Principe Diego Milito.
-
Kubus
Po co rozgrywać wszystkie mecze? lepiej od razu rozegrac finał "fielkie" gran debi derby EUROPY.sampam pisze: Swoj swego bronic bedzie. Niektore naglowki na portalach sa irytujace "sensacja, szok". Po prostu fortuna kolem sie toczy...
Nie ogarniam, przeciez oprocz Barcy i Realu jest jeszcze około 6 druzyn na podobnym poziomie. Dobrze wiem jak to wyglada, bo w mediach wyglada to tak jak w gimnazjum. a o gimnazjum cos wiem bo tam uczęszczam niestety. Wielkie zaskoczenie, wielka Barca przegrała i to nie z Realem tylko "z jakąś tam Chelsea" kto to jest ta Chelsea, przecież Barca miała wygrać wszystko...
-
Chuchu
- Kontakt:
Gol Ramireza przebija wszystkie lobiki Messiego nad którymi tak bardzo się spuszczają polscy komentatorzy i eksperci.
Kolejny raz Barca dostaje karnego, którego dostać nie powinna i który mógł zadecydować o losach awansu.
Terry zachował się jak idiota a Sanchez jak totalna pizdeczka. Nie takiego Chilijczyka grającego w Serie A zapamiętałem...
Brawo dla Chelsea za heroiczną obronę, dzięki której nie będziemy mieli kolejnego bukkake w studio Polsatu.
Kolejny raz Barca dostaje karnego, którego dostać nie powinna i który mógł zadecydować o losach awansu.
Terry zachował się jak idiota a Sanchez jak totalna pizdeczka. Nie takiego Chilijczyka grającego w Serie A zapamiętałem...
Brawo dla Chelsea za heroiczną obronę, dzięki której nie będziemy mieli kolejnego bukkake w studio Polsatu.
-
anett
Kibiców barcy z facebooka ubywa... żal! haha Przechodzą do Chelsea 
-
Seba
Ramires i Meireles także nie zagrają. Co jak co, ale bez czterech zawodników może być już bardzo ciężko w finale.kolus pisze: W finale nie zagra Terry i Ivanowic chyba wiec bedzie ciezko.
Zagrożenia w Realu: Xabi Alonso, Fabio Coentrao, Gonzalo Higuain i Sergio Ramos.
Zagrożenia w Bayernie: Jerome Boateng, Thomas Mueller, David Alaba, Luiz Gustavo, Toni Kroos, Holger Badstuber oraz Philipp Lahm.
Jak widać w finale może zabraknąć wielu kluczowych piłkarzy.
Ostatnio zmieniony 24 kwie 2012, 23:42 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.

-
kulasiak
Oby tylko UEFA nie chciała na siłę przepchać Realu do finału bo skoro Barcelona odpadła to może zaczną sobie promować nową drużynę przynoszącą największe zyski.
-
Piter
Mecz bardzo dobry, barcelona już zaczyna tracić swoją erę tak jak nerazzurri stracili swoją 
razem z kolegą gadaliśmy na ts o meczu (kolega z barcy) i jak awansowała chelsea nawet to go nie wzruszyło , (ja gdy inter odpadł z schalke prawie płakałem głupio sie przyznać)więc wiem jacy są kibice barcy, typowe sezonowcy.
Liczę na finał Bayern-Chelsea i według mnie co do kartek finał powinien odbywać się bez pauzowania na kartki bo to ma wyłonić najlepszą drużynę świata.
razem z kolegą gadaliśmy na ts o meczu (kolega z barcy) i jak awansowała chelsea nawet to go nie wzruszyło , (ja gdy inter odpadł z schalke prawie płakałem głupio sie przyznać)więc wiem jacy są kibice barcy, typowe sezonowcy.
Liczę na finał Bayern-Chelsea i według mnie co do kartek finał powinien odbywać się bez pauzowania na kartki bo to ma wyłonić najlepszą drużynę świata.

-
Hanys
haha ja z kumplem z chelsea założyłem się po wejściu Torresa że jak strzeli gola z akcji to kupujemy jego koszulki(jemu na ręke). Gdy strzelił to mnie zamurowało i zabolał portfel .... ale szczerze wole zapłacić za koszulke Torresa niż widzieć zaś sezonowców szalejących z radości po karnym z kapelusza i golu wszy(M9)
-
Jaszczu91
Wielka Farsa przestaje błyszczeć! Chelsea mnie bardzo zaskoczyła. Zagrali świetną drugą połowę i to wystarczyło na Farsę. Po pierwszych 44 minutach myślałem, że szykuje się pogrom, a tu proszę, remisik
Ten mecz pokazał jakich obrońców mają katalończycy. Stary Puyol, Pique tańczący z Shakirą, skrzydłowy Alves i skrzydłowy Adriano i defensywny pomocnik Mascherano. Do tego dochodzi beztalencie w bramce i Chelsea stwarzając jedną sytuacje zdobywa dwa gole
Teraz trzymam kciuki za Mourinho i jego Real, żeby w barcelonie wszystkim gul skoczył 
Lecą lata, a ja wciąż czuje to samo. Inter aż do końca świata!
FORZA INTER!
FORZA INTER!
-
IlCapitano
Coś niesamowitego, Barcelonka po raz kolejny upokorzona. W trzecim kolejnym meczu. Drukowania oczywiście nie zabrakło i kiedy Duma Patologii prowadziła 2:0 grając z przewagą jednego zawodnika byłem przekonany, że nic złego im się już nie stanie. A tu proszę, tuż przed przerwą genialny lob Ramiresa. Pełen szacun za tę bramkę, oglądać takie można w nieskończoność. Potem to już mur białych koszulek na Camp Nou, niczym dwa lata temu... I brameczka Torresa, od razu się morda cieszy 
Gratulacje dla Chelsea i jej kibiców. Dzisiaj jeszcze awans Bayernu i będę w siódmym niebie. Kiedy wylecieliśmy z LM po heroicznych bojach z mocarną Marsylią, moim największym pragnieniem było to, aby nie doszło do Derbów Gówna w finale. No i jak widać pragnienie to jest już w 50% zrealizowane. Forza Szkopy!
Chociaż jeśli awansuje Real, smucił się nie będę. Wyłącznie za sprawą Mou rzecz jasna.
R.I.P. BARCA!
Gratulacje dla Chelsea i jej kibiców. Dzisiaj jeszcze awans Bayernu i będę w siódmym niebie. Kiedy wylecieliśmy z LM po heroicznych bojach z mocarną Marsylią, moim największym pragnieniem było to, aby nie doszło do Derbów Gówna w finale. No i jak widać pragnienie to jest już w 50% zrealizowane. Forza Szkopy!
Chociaż jeśli awansuje Real, smucił się nie będę. Wyłącznie za sprawą Mou rzecz jasna.
R.I.P. BARCA!
-
Kubus
Och nieeeee nie będzie Wielkiego Gran Derbi EUROPA, najlepszy zespół na świece został w półfinale, i to wyeleminowany przez "jakąś tam Chelsea" :lol2: Niech kibice Barcelony przejrzą na oczy i zobaczą że nie są nie do pokonania bo jest wiele drużyn na podobnym do nich poziomie.
-
Andy
- Kontakt:
Mimo, że meczu nie oglądałem, z różnych powodów to widzę, że "wielka" Barcelona popłynęła w siną dal
. Ha ! Nigdy nie byłem tak szczęśliwy jak po wczorajszym spotkaniu..było wiadomo, że piłkarze z Camp Nou rzucą się do morderczych ataków, ale gdy się ustawi odpowiedni blok i zamuruje bramke to nie ma bata, żeby coś po kontrze nie wpadło
.
Dzisiaj liczę na awans Realu, nie dzierżę Szkopów i tym podobnych wynalazków
...
Dzisiaj liczę na awans Realu, nie dzierżę Szkopów i tym podobnych wynalazków
-
Piter
Wyczytałem, że mou wysłał całą teczkę do trenerów chelsea z opracowaniem taktyki na barcelone. Widać autobus się sprawdził tak jak nasz inter to zrobił z katalończykami.Chcę aby real odpadł bo mam w klasie dużo kolesi co śmieją się z interu i jego gry (a w szkole jestem chyba sam za interem) więc jestem negatywnie nastawiony do realu i niech również odpadną.
Messi karniaka nie strzelił, co to się stało że "najlepszy" piłkarz świata popełnia takie błędy.
Messi karniaka nie strzelił, co to się stało że "najlepszy" piłkarz świata popełnia takie błędy.

-
and
Ja tez na Realem (choć nie bardzo przepadam za Żelkiem).Andy pisze: Dzisiaj liczę na awans Realu, nie dzierżę Szkopów i tym podobnych wynalazków...
Niech w finale spotkają się obecna i była drużyna Mou (tylko szkoda, że to nie Inter).
A swoją drogą, to w tydzień Barca straciła cały sezon! Piłka jest brutalna, czasem ...
Grande Inter !!!
-
IlCapitano
Coś mi to przypomina... A, już wiem, nasze 0:3 z Milanem i 2:5 z Schalke w ubiegłym sezonie w przeciągu 4 dni.and pisze: A swoją drogą, to w tydzień Barca straciła cały sezon! Piłka jest brutalna, czasem ...
-
pewny
dzisiaj Gomez będzie miał szansę przeskoczyć Messiego...
na tą chwilę stan:
Lionel Messi 14 4(k)
Mario Gomez 13 0(k)
na tą chwilę stan:
Lionel Messi 14 4(k)
Mario Gomez 13 0(k)
... i tak od 1997 roku... FORZA INTER

-
kachol
Moja ulubiona drużyna z wysp sprawiła mi wczoraj wiele radości... wielkie brawo dla Chelsea...
Barcelona dała sobie wbić dwa gole grając w przewadze jednego gracza i to powinno im dać do myślenia. Ciekawe co powie Kowal, który uważał, że Barcelona praktycznie odpuściła mistrzostwo w GD, żeby pokonać Chelsea... Cóż, nie weszło i mistrzostwo i LM...
Dzisiaj oczywiście jestem za Realem, bo Bayern to Bayern, ich po prostu lubić się nie da. W finale wygrywa Chelsea i będzie pięknie:)
Barcelona dała sobie wbić dwa gole grając w przewadze jednego gracza i to powinno im dać do myślenia. Ciekawe co powie Kowal, który uważał, że Barcelona praktycznie odpuściła mistrzostwo w GD, żeby pokonać Chelsea... Cóż, nie weszło i mistrzostwo i LM...
Dzisiaj oczywiście jestem za Realem, bo Bayern to Bayern, ich po prostu lubić się nie da. W finale wygrywa Chelsea i będzie pięknie:)
-
kulasiak
Najlepsze są komentarze fanów Barcelony. Dominuje antyfutbol, a nawet sam ich prezydent(który jest burakiem jak nie wiem co, Laporta chociaż w wypowiedziach się nie puszył jak Rosell) powiedział: "Jeśli zawsze wygrywałby lepszy, zawsze wygrywałaby Barça". To tylko świadczy, że te buraki nadal się niczego nie nauczyły lecz mam nadzieję, że przez kolejne sezony będą się stale uczyć jak przegrywać bo teraz to według fanów tej drużyny każdy inny styl, nie polegający na 1000 podań w obronie jest zły i niegodny piłki. Brawo Chelsea i oby Bayern awansował bo mimo osoby Mourinho to Real też często stosuje się do brudnych zagrań typy symulki, dyskusje z sędzią itp. i mam nadzieję na finał bez hiszpańskich drużyn.
-
cor72z
Świetna gra Chelsea mimo, iż wydawało się, że wszystko już stracone. Przy 0-2 i stanie 10 na 11, startując od środka Drogba tak bezładnie kopnął piłkę w napadzie złości, że myślałem, że to koniec. Myślałem, że już się poddali. Ale jednak wspaniały gol Ramiresa dał im nadzieję, motywację i wiarę w sukces. To jest właśnie efekt "gola do szatni". A jak nie lubię Torresa, to po jego golu wyskoczyłem z miejsca z wrzaskiem na mordzie
Swoją drogą, przy tym golu wielki popis Barcelony - nie zostawić w takiej sytuacji żadnego obrońcy na własnej połowie to trochę żałosne.
I nie przesadzajcie z tym drukowaniem. Z karnym to według mnie zwykła pomyłka sędziego. Sam dopiero przy trzeciej powtórce zobaczyłem, że nie powinno być jedenastki, a błędy się zdarzają arbitrom. Natomiast Terry sam po meczu przepraszał i przyznał, że zasłużył na czerwoną kartkę. Resztę meczu sędzia z Turcji poprowadził bardzo przyzwoicie, gwizdał tam, gdzie trzeba i słusznie nie uznał gola na 3-1 dla Barcy, chociaż przecież niby UEFA miała za wszelką cenę przepchnąć Barcę, hę?
I nie przesadzajcie z tym drukowaniem. Z karnym to według mnie zwykła pomyłka sędziego. Sam dopiero przy trzeciej powtórce zobaczyłem, że nie powinno być jedenastki, a błędy się zdarzają arbitrom. Natomiast Terry sam po meczu przepraszał i przyznał, że zasłużył na czerwoną kartkę. Resztę meczu sędzia z Turcji poprowadził bardzo przyzwoicie, gwizdał tam, gdzie trzeba i słusznie nie uznał gola na 3-1 dla Barcy, chociaż przecież niby UEFA miała za wszelką cenę przepchnąć Barcę, hę?
-
sampam
Czy tylko ja mialem wrazenie, ze Ramos przestrzeli?...Szkoda Mourinho, ale Bayernowi sie po prostu ten final nalezal...Zdecydowanym faworytem finalu jest Bayern.
Ostatnio zmieniony 25 kwie 2012, 23:31 przez sampam, łącznie zmieniany 1 raz.