nie wolno? wolnoStachoo pisze:spamujecie na forach, na których wcale mile widziani nie jesteście.

nie wolno? wolnoStachoo pisze:spamujecie na forach, na których wcale mile widziani nie jesteście.
No i po co się napinasz? Skoro już tu przyszedłeś, to może pogadamy na poziomie? My 7 lat temu też byliśmy na szczycie, mieliśmy beke z Juventusu zajmującego 7 miejsca, nie potrafiącego wygrać meczu w fazie grupowej LE, kompromitującego się z Lechem Poznań i nie braliśmy pod uwagę, że wszystko się może odwrócić. To taka rada z mojej strony żebyście nie powtarzali błędów Interu i jego kibiców będąc na szczycie piłki, choć pamiętajmy, że Juventus wciąż na nim nie jest.Cabrini pisze:pewnie świadomość że nie wrócicie do czołówki przez kolejne naście lat boli bardzo co?
A jednak to było tylko złe przeczucie na szczęściemaverik pisze:Ja niestety mam przeczucie, że jufki mogą wygrać LMWiem, że to nieprawdopodobne bo jufki i brak kompromitacji w finale LM (o ile tam awansują) to jak Inter i spadek do Serie B, ale obym się mylił.
Dzisiaj całym sercem za Monaco, jeżeli nie dadzą rady to na pewno nie będę wspierał złodziei z Turynu w finale, żeby sobie dopisali trofeum dla "dobra włoskiej piłki"
Ja tylko przypomnę wypowiedź Buffona z zeszłego roku "Od zwycięstwa Milanu w Lidze Mistrzów w 2007 roku, żadna włoska drużyna nie wygrała tych rozgrywek".IM99 pisze:Mi nie szkoda Buffona za jego śmieszne wypowiedzi na temat Interu. Niech zrozumie jedną rzecz, TO INTER JEST PIERWSZYM I JEDYNYM ZDOBYWCĄ TRIPLETTY WE WŁOSZECH!
Wiem do czego pijesz, ale nie przeproszęPiekarz pisze:. Mam ochotę żądać przeprosin za porównania do Interu Mourinho, ba, niektórzy twierdzili nawet już, że Juventus jest lepszy.
My w półfinale dostaliśmy najlepszą Barcelonę w historii, a oni słabszą.Odet pisze:Wiem do czego pijesz, ale nie przeproszęPiekarz pisze:. Mam ochotę żądać przeprosin za porównania do Interu Mourinho, ba, niektórzy twierdzili nawet już, że Juventus jest lepszy.
My w finale dostaliśmy słabszy Bayern, oni silniejszy Real.
No i poza tym, my po 2010 roku przestaliśmy się liczyć, a oni pewnie w przyszłym sezonie będą dalej gwałcić
Ps. Nigdy się tak nie cieszyłem ze zwycięstwa Realu
Pozdr.
No i kolega mnie ubiegł. Nie ma co porównywać drogę do finału. Mieliśmy po drodze mistrzów Hiszpanii, Anglii i Niemiec. A grupę też trudniejszą.IM99 pisze:My w półfinale dostaliśmy najlepszą Barcelonę w historii, a oni słabszą.Odet pisze:Wiem do czego pijesz, ale nie przeproszęPiekarz pisze:. Mam ochotę żądać przeprosin za porównania do Interu Mourinho, ba, niektórzy twierdzili nawet już, że Juventus jest lepszy.
My w finale dostaliśmy słabszy Bayern, oni silniejszy Real.
No i poza tym, my po 2010 roku przestaliśmy się liczyć, a oni pewnie w przyszłym sezonie będą dalej gwałcić
Ps. Nigdy się tak nie cieszyłem ze zwycięstwa Realu
Pozdr.
Odet, chcesz się licytować? Zaraz jeszcze napiszę, że pokonaliśmy Chelsea, która w tamtym sezonie ośmieszyła ligę angielską i parę razy wygrywała spotkania zdobywając po 7 czy 8 goli.
IM99 pisze: Odet, chcesz się licytować?