Ale i tak po MŚ Janas wyleci [spójrzmy prawdzie w oczy.. i tak nic nie wywalczymy, może awans z grupy.. to bedzie maximum], a dla Rasiaka będą to ostatnie mistrzostwa w życiu i ostatnie mecze w reprezentacji, bo tatusia Janas już później nie będzie
Kadra Polski - czyli wszystko o wszystkim
-
MiRas.
- Kontakt:
Lewandowski i Mila to nie wiem po co jadą... chyba na wakacje. Engel 4 lata temu dosć szybko podał skład kadry i grali tam ci, którzy wywalczyli awans i wiemy dobrze jak to wypadło.. Janas postąpił inaczej.. ci, którzy wywalczyli awans, czyli Dudek i Frankowski nie jadą, bo albo nie grają w swym klubie, albo nie potrafią się przełamać... co tam robi Rasiak
Ano chłopak jest sprytny.. załatwił sobie wyjazd występem przeciwko żałośnie śmiesznej drużynie...
Ale i tak po MŚ Janas wyleci [spójrzmy prawdzie w oczy.. i tak nic nie wywalczymy, może awans z grupy.. to bedzie maximum], a dla Rasiaka będą to ostatnie mistrzostwa w życiu i ostatnie mecze w reprezentacji, bo tatusia Janas już później nie będzie
...
Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.
Amen.
-
hamsti
Nie zgodzę się z twierdzeniem, że Lewandowski się nie nadaje. Owszem, jako środkowy pomocnik się nigdy nie zachwycił, ale zostanie wybranym do najlepszej jedenastki sezonu na Ukrainie jako środkowy obrońca (przypomnę tylko, że ta liga budżetami klubowymi przypomina Belgię, czy Grecję np. Szachtar 50 mln$, Dynamo 35 mln$) na pewno coś znaczy. Frankowski nie strzelał, to nie pojechał. Rasiak..., no cóż przyda się taki zawodnik, który po zamęczeniu rywala coś strzeli np. mecz Polska : Izrael, czy ostatnio z postrzygaczami. Mila jest pupilkiem Janasa i nic tego nie zmieni, choć oczywiście lepszy był by Burchardt (nie wiem czy dorze napisalem), jednak veto postawił pewnie pedałek Skorża. Ogólnie dobrze, że kadra wygląda dosyć młodo. Optymalna jedenastka, jak nic zlego się nie stanie to: Boruc, Żewłakow, Jop, Bąk, Baszczyński, Krzynówek, Sobolewski, Szymkowiak, Smolarek, Żurawski, Jeleń. Wyjście z grupy to minimum!!!
!
!
JEEEEEEEEEEEEST SCUDETTTTTO
-
Bart
Lewandowski narobił sobie złej opinii w reprezentacji, ale w gruncie rzeczy to jest dobry obrońca. Szachtar to jest naprawdę silna drużyna z wieloma klasowymi zawodnikami, a Lewandinho ma miejsce w pierwszym składzie. Zresztą w meczu z Interem nie bardzo dał pograć Adriano
Natomiast w przeciwieństwie do wielu, ja nie jestem entuzjasta składu Janasa. Rozumiem, odmłodzenie, Dudek nie gra, Franek nie strzela, ale jak dla mnie to tylko wygodny pretekst dla Janasa. Weźmie wszystkich swoich pupilków i tylko wypada mu życzyć powodzenia. Ale Polska to nie jest Holandia, która może sobie rezygnować z Seedorfa, Davidsa, czy nawet Huntelaara. Dudek i Frankowski jak na polskie warunki są gwiazdami i ich miejsce jest na Mundialu. Bo tacy właśnie zawodnicy decydują o wyniku przy 60 tysiącach widzów przeciwko Niemcom czy Anglii, a nie nieopierzeni prawie-debiutanci z polskiej ligi. Z kolei rywalizacja w bramce częściej pomaga niż szkodzi. Moim zdaniem Janas po prostu za bardzo chce przekonać, że nie jest Engelem i może przegiąć w drugą stronę. Bo to nie jest Euro 2008, tylko MS 2006.
Natomiast w przeciwieństwie do wielu, ja nie jestem entuzjasta składu Janasa. Rozumiem, odmłodzenie, Dudek nie gra, Franek nie strzela, ale jak dla mnie to tylko wygodny pretekst dla Janasa. Weźmie wszystkich swoich pupilków i tylko wypada mu życzyć powodzenia. Ale Polska to nie jest Holandia, która może sobie rezygnować z Seedorfa, Davidsa, czy nawet Huntelaara. Dudek i Frankowski jak na polskie warunki są gwiazdami i ich miejsce jest na Mundialu. Bo tacy właśnie zawodnicy decydują o wyniku przy 60 tysiącach widzów przeciwko Niemcom czy Anglii, a nie nieopierzeni prawie-debiutanci z polskiej ligi. Z kolei rywalizacja w bramce częściej pomaga niż szkodzi. Moim zdaniem Janas po prostu za bardzo chce przekonać, że nie jest Engelem i może przegiąć w drugą stronę. Bo to nie jest Euro 2008, tylko MS 2006.
-
Maciek (interista)
Dokładnie mam identyczne wrażenie co do zachowania Janasa. Ponadto jeszcze nierozumiem jak to jest, że taki Dudek dowiedział się o swoim niepowołaniu z telewizji, czyżby Janas nie miał odwagi powiedziec mu tego osobiście. Janas dla mnie sie błaźni, powołuje Dudka na mecz z Litwą, ten jest bodajże najlepszym naszym piłkarzem na boisku i co....Bart pisze:Moim zdaniem Janas po prostu za bardzo chce przekonać, że nie jest Engelem i może przegiąć w drugą stronę.
Niech równą miarą mierzy wszystkich, Mila czy Kosowski też nie grają w klubach...

-
Ljarro
Ale też bardzo dobrze tłumaczy swoje zachowanie. Gdyby miał zadzwonić do każdego to musiałby to zrobić jeszcze przed 20.00. Na takie rozmowy, z 70 chłopa musiałby przeznaczyć na 100% kilka godzin. Wtedy już by wszyscy wiedzieli (na pewno ktoś by sie wygadał, a mieli przeciez nie zdradzac przed tym programem w TV), że na przykład Dudek czy Kłos nie jedzie. A na przykład taki Cruz, sam sie przyznal ze wyłączył telefon...to jak ten Janas mialby sie do takiego goscia zadzwonic ?swoim niepowołaniu z telewizji, czyżby Janas nie miał odwagi powiedziec mu tego osobiście.
-
Maciek (interista)
No jak ktośby nie odbierał telefonu to jego strata, a ponadto dzięki temu odrazu lista telefonów by sie skróciła. W każdym razie jak będąc na ich miejscu chciałbym być poinformowany bezposrednio przez trenera. Ponadto tyczy sie to piłkarzy z dużym starzem reprezentacyjnym, którzy do końca byli powoływani na mecze i nic nie wskazywało na taki obrót sprawy...A na przykład taki Cruz, sam sie przyznal ze wyłączył telefon...to jak ten Janas mialby sie do takiego goscia zadzwonic ?
Teraz okazuje się, że ponoć w pierwotnym składzie,ustalonym ze swoimi pomocnikami był zarówno Dudek, jak i Frankowski. Dla mnie niewykluczone jest, że w tym wszystkim palce maczał Boniek, wiadomo nie od dziś, że koleś nienawidzi Dudka, zresztą to były gracz Juve wiec we krwi ma juz krętactwa i pchanie się nie w swoje sprawy...
edit:
"Paweł Janas wymienił sześć czy siedem nazwisk w stosunku do tego, co ustaliliśmy. Miał do tego pełne prawo - powiedział w wywiadzie udzielonym "Gazecie Wyborczej" drugi trener reprezentacji Polski, Maciej Skorża.(...)Tomkowi Frankowskiemu, podczas pożegnania we Wronkach powiedziałem "do zobaczenia w przyszłą niedzielę na zgrupowaniu przed wylotem do Szwajcarii" ponieważ byłem przekonany o jego nominacji.(...)Byłem zaskoczony słysząc, kto jedzie do Niemiec. Bo przecież jeszcze poprzedniego wieczoru ustalenia były inne. "
Janas musi się naśmiewać do rozpuku jak nawet swojego asystenta w jajo zrobił

-
EL_CHINO
Pan Artysta Kali najlepiej o tym się wypowiada, zapraszam do słuchania/ściągania:
Kod: Zaznacz cały
http://kali.mp3.wp.pl/?tg=L3Avc3RyZWZhL2FydHlzdGEvMjQ5MTIsdXR3b3IsMTQ1NjE1Lmh0bWw=-
Kalisz
---------- 16:04 20.05.2006 ----------
No to jest gruuba piosenka...można się nieźle naśmiać
Jakoś w tym tygodniu z rańca odpaliłem sobie 4fun TV a tam właśnie ta piosenka,a za raz po niej jakaś następna...o Rasiaku
Wesolutki szedłem do szkoły wtedy 
---------- 14:52 22.05.2006 ----------
Noi mamy pierwszą zmiane w kadrze na mundial..Damiana Gorawskiego,który ma sercowe problemy,zastąpi Bartosz Bosacki..Żal mi troche Damiana
to najgorsze co może spotkać zawodnika,który został już powołany..Ale zastanawia mnie jedna sytuacja:czemu za pomocnika,zostaje powołany obrońca?? :? Dla mnie to ta kadra się coraz bardziej osłabia niż wzmacnia...Ja by przesunął Jelenia do pomocy i powołał Franka do napadu,wtedy może byśmy coś pokazali w Niemczech 
No to jest gruuba piosenka...można się nieźle naśmiać
Jakoś w tym tygodniu z rańca odpaliłem sobie 4fun TV a tam właśnie ta piosenka,a za raz po niej jakaś następna...o Rasiaku
---------- 14:52 22.05.2006 ----------
Noi mamy pierwszą zmiane w kadrze na mundial..Damiana Gorawskiego,który ma sercowe problemy,zastąpi Bartosz Bosacki..Żal mi troche Damiana
Wole dymać Ryśka z klanu,niż kibicem być Milanu ;]
-
brtq
Naprawdę dziwne posunięcie Janasa, powinien Franka za to powołać, a Jeleń by poszedł na pozycję Gorawskiego. Może wtedy by jakoś Janas twarz zachwał, bo zdaje mi się, że pożałuje tego, że olał Franka, po co nam Bosacki?
-
Orzeu
- Kontakt:
redaktor "Piłki Nożnej" na temat powołań Janasa, zgadzam się z nim w 100%:
"Próba uzasadnienia werdyktu Janasa nie znaczy, że decyzje selekcjonera są słuszne. Nic podobnego !!! Ma rację Franciszek Smuda, że Frankowski przydałby się drużynie nawet z nogą w gipsie. Napastnik Wilków jest bowiem 100% profesjonalistą, a rolą selekcjonera nie jest odstawianie wybitnych graczy od składu, lecz przywracanie im formy. Bez trójki bohaterów niniejszego tekstu (Kłos, Dudek, Frankowski), Rząsy nie wliczając, nasza drużyna znacznie bardziej przypomina pospolite ruszenie niż zaprawiony z bojach oddział wojska. Z Piotrem Gizą na niemieckie czołgi ?? POWODZENIA !!!
"Próba uzasadnienia werdyktu Janasa nie znaczy, że decyzje selekcjonera są słuszne. Nic podobnego !!! Ma rację Franciszek Smuda, że Frankowski przydałby się drużynie nawet z nogą w gipsie. Napastnik Wilków jest bowiem 100% profesjonalistą, a rolą selekcjonera nie jest odstawianie wybitnych graczy od składu, lecz przywracanie im formy. Bez trójki bohaterów niniejszego tekstu (Kłos, Dudek, Frankowski), Rząsy nie wliczając, nasza drużyna znacznie bardziej przypomina pospolite ruszenie niż zaprawiony z bojach oddział wojska. Z Piotrem Gizą na niemieckie czołgi ?? POWODZENIA !!!

-
klusek
Bzdura. Rola selekcjonara jest wybranie zawodnikow na potencjalne siedem meczy rozegranych w ciagu miesiaca. Nawet posel Samoobrony wpadlby na to, ze trener majac do dyspozycji dwa - trzy tygodnie na przygotowania z druzyna moze co najwyzej w marginalnym stopniu wplynac na forme zawodnikow. Ten redaktorzyna moze i ma racje piszac, ze wybitnych graczy nie odsuwa sie od skladu, ale ten wybitny gracz musi trzymac przyzwoity poziom w klubie.orzeu pisze:"Próba uzasadnienia werdyktu Janasa nie znaczy, że decyzje selekcjonera są słuszne. Nic podobnego !!! Ma rację Franciszek Smuda, że Frankowski przydałby się drużynie nawet z nogą w gipsie. Napastnik Wilków jest bowiem 100% profesjonalistą, a rolą selekcjonera nie jest odstawianie wybitnych graczy od składu, lecz przywracanie im formy.
orzeu pisze:Bez trójki bohaterów niniejszego tekstu (Kłos, Dudek, Frankowski), Rząsy nie wliczając, nasza drużyna znacznie bardziej przypomina pospolite ruszenie niż zaprawiony z bojach oddział wojska.
Jasne. Drugi bramkarz reprezentacji, podstarzaly obronca wybierajacy sie na emeryture do Kataru i napastnik, ktory co prawda strzelal ostro w eliminacjach, ale "niedawno" zapomnial jak sie strzela maja taki wplyw na nasza gre, ze ho ho!
Tylko ze Niemcy musieli te "czolgi" importowac, zeby w ataku nie grala mlodziez z II ligi.orzeu pisze:Z Piotrem Gizą na niemieckie czołgi ?? POWODZENIA !!!
PS. Ja bym sie naprawde nie przejmowal "opiniami" pseudofachowcow. Ci sami ludzie wczesniej mieli pretensje o niesprawdzanie mlodziezy w ataku, o wystawianie Rzasy i stawianie na Dudka, kiedy ten nie gral w klubie.
-
Shady
Tak naprawde to nie mozemy az tak krytykowac Janasa za to jakich zawodnikow powolal... jest selekcjonerem.. napewno wie conajmniej "ciut" wiecej od nas... i jego zadaniem bylo wybranie jak najlepszej jedenastki (wg niego) na mundial. Powolujac takich a nie innych pilkarzy napewno ma w tym jakis cel, napewno ma wlasna wizje gry, bo przeciez napewno by slepo nie powolywal zawodnikow mu nieprzydatnych ktorzy nie mogli by realizowac jego wizji gry... bo przeciez napewno nie powolywal by takich czy innych pilakrzy tylko po to zeby sie skompromitowac... poczekajmy az nasi wroca z mundialu i dopiero wtedy rozliczajmy (chwalmy badz krytykujmy) Janasa za jego posuniecia... a teraz powinnismy juz mu dac spokoj zeby jak najlepiej przygotowal chlopakow na mecze MŚ...
ps. sam takze nie do konca zgadzam sie z jego decyzjami dotyczacymi skladu... ale rozliczac go z tego bede po mundialu... nie teraz...
ps. sam takze nie do konca zgadzam sie z jego decyzjami dotyczacymi skladu... ale rozliczac go z tego bede po mundialu... nie teraz...
-
RoB
polski medal z okazji Mistrzostw Swiata 2006:

Jednym słowem żenada
http://www.fussballmedaillen.de/shop/ac ... geid=11636 A tu reszta...

Jednym słowem żenada
http://www.fussballmedaillen.de/shop/ac ... geid=11636 A tu reszta...
-
Shady
Czytalem o tych medalach... zenada
u Niemcow brama Brandenburska (czy jak to sie tam pisze) u Francuzow wieza Eiflla... u Włochow jest ich "mapa" a u nas jakeis k*rwa gęsi
jak Kaczor czegos z tym nie zrobi to masakra... ja to uwazam po trochu za wysmianie kraju... rozumiem - Nimcy - bawarczyk z piwem, Francja - ziomek z bagietka no to wtedy u nas moga byc te gesi (choc i tak nie wiem co wspolnego maja z Polska)... ale nie ze takie... tu wierza Eiffla a u nas pastuch z gesiami 
-
Imrahil
- Kontakt:
Przeciez to jawna kpina,to kaczki a nie gesi,a ten pastuch to pewnie Lepper
btw.znow z nami pojechali hamsko... 
StarCraft user \"czcij Zerga swego-niezniszczalnego\" [=
-
EL_CHINO
Hmmm... a może macie jakieś propozycje?
Może 2 kaczki trzymające się za ręce, bądź Roman Giertych na tle Jasnej Góry...
Może 2 kaczki trzymające się za ręce, bądź Roman Giertych na tle Jasnej Góry...
-
Shady
a moze Rasiaka z Janasem trzymajacych sie za reke... a w tle Listkiewicz 
-
Nasir
wow Rasia 4 bramy ukul w sparingu z czwartoligowcem ze szwajcarii...a Mila 3 dorzucil...ale sie chlopaki rozstrzelali 
'...Ma dimmi cosa c'e di meglio
Di una continua sofferenza per arrivare alla vittoria...'
Di una continua sofferenza per arrivare alla vittoria...'
-
Maciek (interista)
"Wada serca wykryta podczas badań kardiologicznych w Warszawie spowodowała, ze Damian Gorawski wypadł z kadry na mundial. Piłkarz FK Moskwa postanowił poddać się specjalistycznym badaniom w klinice w Bonn, które wykazały, że 27-letni zawodnik jest zdrowy.
- To skandal, że polscy lekarze wystawili taką diagnozę. Zresztą tych wyników nawet nie dostałem - powiedział Gorawski na łamach "Przeglądu Sportowego".
- Niemieccy lekarze chcieli je dla porównania zobaczyć, jednak nie było to możliwe. Teraz zostały one wysłane do FIFA i UEFA. Chcę mieć czyste papiery, żebym w przyszłości nie miał problemów z przejściem do innego klubu - stwierdził Gorawski.
Gorawskiego w kadrze na mistrzostwa świata zastąpił Bartosz Bosacki. Piłkarz nie ma żalu do trenera Pawła Janasa i lekarza reprezentacji Jerzego Grzywocza.
- Do nich nie mam żalu, bo nie mogli podjąć innej decyzji, musieli zaufać polskim lekarzom. Trener Janas powiedział mi, że jest za mnie odpowiedzialny i nie może ryzykować. Doktor Grzywocz nie jest kardiologiem, więc też musiał zawierzyć specjalistom, a ich diagnoza była jednoznaczna. Pani kardiolog stwierdziła, że nie mogę jechać na mistrzostwa i być może będę musiał zakończyć sportową karierę - podkreślił Gorawski. "
Przegląd Sportowy
tak to chyba tylko w Polsce ludzi sie załatwia
tym niemniej dziwna to sytuacja, bo nie chce się wierzyć, że reprezentacja była pod opieką tak słabych specjalistów, już powstają teorie spiskowe
np. że Janas podmienił badania Rasiaka
- To skandal, że polscy lekarze wystawili taką diagnozę. Zresztą tych wyników nawet nie dostałem - powiedział Gorawski na łamach "Przeglądu Sportowego".
- Niemieccy lekarze chcieli je dla porównania zobaczyć, jednak nie było to możliwe. Teraz zostały one wysłane do FIFA i UEFA. Chcę mieć czyste papiery, żebym w przyszłości nie miał problemów z przejściem do innego klubu - stwierdził Gorawski.
Gorawskiego w kadrze na mistrzostwa świata zastąpił Bartosz Bosacki. Piłkarz nie ma żalu do trenera Pawła Janasa i lekarza reprezentacji Jerzego Grzywocza.
- Do nich nie mam żalu, bo nie mogli podjąć innej decyzji, musieli zaufać polskim lekarzom. Trener Janas powiedział mi, że jest za mnie odpowiedzialny i nie może ryzykować. Doktor Grzywocz nie jest kardiologiem, więc też musiał zawierzyć specjalistom, a ich diagnoza była jednoznaczna. Pani kardiolog stwierdziła, że nie mogę jechać na mistrzostwa i być może będę musiał zakończyć sportową karierę - podkreślił Gorawski. "
Przegląd Sportowy
tak to chyba tylko w Polsce ludzi sie załatwia
tym niemniej dziwna to sytuacja, bo nie chce się wierzyć, że reprezentacja była pod opieką tak słabych specjalistów, już powstają teorie spiskowe
np. że Janas podmienił badania Rasiaka

-
Inter_destination
CO ta polska odpierdziela z nerwów mosialem wyjsc bo prawie telewizor ... nara pozdro :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
http://www.inter.it/aas/news/reader?N=29488&L=en Czemu JA nie mogę palić ONI mogą wóde chlać, co to da i tak buraki dalej będą fete ćpać!!! Ganja sensibila...
-
KadeeK_FcI
Nie wiem do kogo masz pretensje, bo Polska wygrala 2:1, poczekaj do konca meczu zanim cos napiszesz!Artyrinho pisze:CO ta polska odpierdziela z nerwów mosialem wyjsc bo prawie telewizor ... nara pozdro :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
"Lui diceva che la serie A e nel nostro DNA
Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato..."
.....FoRzA InTeR.....
Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato..."
.....FoRzA InTeR.....
-
Xmar
Odp: Kadra Polski - czyli wszystko o wszystkim
Zastanawiam sie co w naszej kadrze Robi ten Mila?? Jak zobaczylem mecz Austria-Benfica to normalnie wstyd!Gdyby teraz byl mundial to bym wzial tak:Bramkarze:Boruc,Kuszczak,Kowalewski Obroncy:Baszczynski,Golanski,Bak,Jop,Bosacki,Zewlakow,Lewandowski,Żuraw-Pomocnicy-Smolarek,Jelen,Szymkowiak,Gargula,Krzynowek,Sobolewski,Gorawski,-Atak Zurawski,Frankowski,Rasiak,Matusiak,Brozek.
-
Lamatico
- Kontakt:
Skład według mnie na mecz z Finlandią
bramka: Boruc
Obrona od prawej: Wasilewski, Bąk, Jop, Żewłakow
Pomoc od prawej: Smolarek (Jeleń) Szymkowiak, Garguła, Krzynówek (brak innego zawodnika na tą pozycją)
Atak: Żurawski, Matusiak
Dałem dwóch graczy z Bełchatowa ponieważ swoją grą zasłużyli na to miejsce.
Ewentualnie za Krzynówka mógłby zagrać Kuba Błaszczykowski o niebo lepiej by zagrał od Krzynówka ale czy jemu lewa strona będzie odpowiadała? Tego nie wiem.
bramka: Boruc
Obrona od prawej: Wasilewski, Bąk, Jop, Żewłakow
Pomoc od prawej: Smolarek (Jeleń) Szymkowiak, Garguła, Krzynówek (brak innego zawodnika na tą pozycją)
Atak: Żurawski, Matusiak
Dałem dwóch graczy z Bełchatowa ponieważ swoją grą zasłużyli na to miejsce.
Ewentualnie za Krzynówka mógłby zagrać Kuba Błaszczykowski o niebo lepiej by zagrał od Krzynówka ale czy jemu lewa strona będzie odpowiadała? Tego nie wiem.
-
Interfun3
- Kontakt:
przecież boruc jest kontuzjowany i już wiadomo że nie zagra a jego miejsce zajmie pawełek z wisły
,,Mam serce w czarno-niebieskich barwach i nigdy nie będę przyjacielem ani Milanu ani Juventusu''- Javier Zanetti

-
Woo-cash
- Kontakt:
Taa... pewnie Dudek bedzie stal na bramce bo Beenhaker to jego stary znajomy z Feyenoordu 
"Człowiek jest wszechświatem samym w sobie" - Bob Marley
-
klusek
Ja bylbym troche bardziej ostrozny z wystawianiem debiutantow z ligi. Moze i wyroznili sie w ostatnim czasie, ale mecz z Finalndia to nie bedzie spacerek, tylko twarda walka o punkty.matico pisze: Dałem dwóch graczy z Bełchatowa ponieważ swoją grą zasłużyli na to miejsce.
-
Kowal
Moim zdaniem to tych wszystkich "starych graczy" typu bąk,krzynówek itp to niepowinni mieć miejsca w reprezentacji,dać szanse "młodym wilką",może było by lepiej?!I wówczas taka Finlandia niesprawiła by takich problemów!

-
Lamatico
- Kontakt:
Na mecz z Serbią powinna być rewolucja w składzie. Powinni grać młodzi spragnieni gry zawodnicy, którzy zawsze pragnęli grać w reprezentacji a tu takie nieudaczniki jak Mila zajmują miejsce w kadrze.
Mój skład na Serbię:
Bramka: Dudek
Obrona: Wsilewski, Jop, Bąk, Żewłakow
Pomoc: Błaszczykowski, Garguła, Radomski, Smolarek (Jeleń)
Atak: Żurawski i Matusiak jak wyzdrowieje oby wyszedł w pierwszym składzie.
Mój skład na Serbię:
-
Kalisz
gdzie tu są Ci zawodnicy pragnący gry??matico pisze: Na mecz z Serbią powinna być rewolucja w składzie. Powinni grać młodzi spragnieni gry zawodnicy, którzy zawsze pragnęli grać w reprezentacji a tu takie nieudaczniki jak Mila zajmują miejsce w kadrze.
Mój skład na Serbię:
Owszem Garguła,Jeleń,ewentualnie Smolarek to zawodnicy którzy chcą coś robić na boisku i starają się jak mogą.Zastanawialbym się jeszcze nad Blaszczykowskim,ale on chyba jest jeszcze troche za cienki.Nic specjalnego nie pokazał w meczu z finami,lecz na początku się staral.W młodziezówce ładnie wymiatał,ale to jeszcze nie zawodnik który nadawał się na gre w kadrze polski
Ostatnio zmieniony 4 wrz 2006, 15:23 przez Kalisz, łącznie zmieniany 1 raz.
Wole dymać Ryśka z klanu,niż kibicem być Milanu ;]
-
Inter raven
Moim zdaniem nasi pilkarze raczej o Euro 2008 moga pomarzyc.Co z tego ze jest w miare dobry trener ,skoro polowa z nich lub mniej grzejhe lawki za granica . Chwalenie zarowno Frankowskiego jak i Dudka jest dla mnie komiczne Dudek siedzi na ławce a Frankowski zaczyna na nowa hiszpanska przygoda z druga w tym kraju liga .Na szczescie nie musze decydowac i byc trenerem reprezentacji ktora jeden mecz gra dobrze reszte gra tak jakby nie mogla.Dl mnie oni juz poinni dac sobie na wstrzymanie z gra w koszulce z Orlem na sercu.