Kadra Polski - czyli wszystko o wszystkim
-
Odp: Kadra Polski - czyli wszystko o wszystkim
Peszko jak Peszko, ale naszej defensywy na euro bez Wasyla sobie nie wyobrażam. Zobaczymy co Franz zrobi z naszym środkiem obrony.
-
zaś na różnych stronach piszą że Wasyl może grać a ino Peszko mo przewalone u Smudy, którego i tak dzisiaj już przeprosił czyli niewiadomo co bedzie!
-
Nie ma żadnego info, jakoby Wasyl spędził noc w izbie wytrzeźwień albo się awanturował. O ile wyrzucenie Peszkina to żadne wielkie osłabienie, bo to nie jego pierwszy wybryk, w kadrze gra słabo i zresztą mamy paru innych na jego miejsce, o tyle wyrzucenie Wasilewskiego byłoby samobójstwem. Mam nadzieję, że zagra na Euro, ale znając naszego selekcjonera...
-
Smuda ma przewalone bo co nie zrobi jest źle. Odsunie ich od kadry - mamy coraz słabszą drużynę. Nie odsunie - niekonsekwentny, bo Boruca i Żewłakowa za to samo odsunął. Ale sam sobie nawarzył tego piwa i teraz musi je wypić A jak widać ekipę do picia ma niezłą.
Co do jego powołań pokusiłem się, by zrobić drużynę z piłkarzy, których on omija szerokim łukiem, a którzy prezentują się całkiem nieźle.
A mój artykuł o "jedenastu pominiętych" http://helpbets.com/pl/Newsy/1635-jedenastu-pominietych
Co do jego powołań pokusiłem się, by zrobić drużynę z piłkarzy, których on omija szerokim łukiem, a którzy prezentują się całkiem nieźle.
A mój artykuł o "jedenastu pominiętych" http://helpbets.com/pl/Newsy/1635-jedenastu-pominietych
Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato
FORZA NERAZZURRI
FORZA NERAZZURRI
-
Wolski i Piech możliwe wejdą do kadry bo naprawde dobrze grają szkoda żewłakowa i Majewskiego który nie jest chyba ulubieńcem smudy a sobie radzi w II lidze angielskeij czy jak to tam sie nazywa. No i oczywiście Boruc choćby tylko po to żeby postraszył Szczęsnego bo nie jestem pewien czy jest lepszym bramkarzem ale za to ma o wiele większe doświadczenie!
-
Wolski pokazuje, że zasługuje na grę na Euro, Majewski jest na dobrej drodze, ale mimo wszystko najbardziej będzie brakować w kadrze Boruca, choćby z powodów jakie podał hanysrr... Trudno się mówi, sam jest sobie winien.
"Dumni po zwycięstwie, wierni po porażce"
-
znamy kadrę na euro...
odpadł Glik, Jodłowiec i Kucharczyk...
temat rzeka czy Smuda wybrał dobrze czy źle... każdy zawsze troszkę by widział inny skład, ale on bierze za to odpowiedzialność i taką kadrę wybrał...
zobaczymy
odpadł Glik, Jodłowiec i Kucharczyk...
temat rzeka czy Smuda wybrał dobrze czy źle... każdy zawsze troszkę by widział inny skład, ale on bierze za to odpowiedzialność i taką kadrę wybrał...
zobaczymy
... i tak od 1997 roku... FORZA INTER
-
Szkoda mi trochę Glika, wg mnie zamiast niego powinien wylecieć Matuszczyk, ale to Smuda jest selekcjonerem
-
Myślicie że Wolski przejdzie do Borusii? Za 4,5 mln?!
-
Ja myślę, że tak
-
tylko wtedy z błaszczykowskim i goetze by realizował? czy za kagawę?
-
- Kontakt:
Jeśli go kupią, to zostanie jeszcze rok w Legii na wypożyczeniu, tak myślę. Kagawa odejdzie z BVB, ale za to przychodzi utalentowany niemiecki pomocnik Bittencourt, który może grać za plecami napastnika, jak i na lewym skrzydle. Więc Rafał miałby bardzo trudną drogę do składu Borussi, do tego dochodzi teraz Reus, który będzie rywalizował z Kubą na prawej stronie chyba.adriano zawsze inter pisze: tylko wtedy z błaszczykowskim i goetze by realizował? czy za kagawę?
Lewandowski
Grosskreutz/Perisic Goetze/Bittencourt Kuba/Reus
all in the game, yo, all in the game
-
ogrywalby sie na niemieckich boiskach , nawet rezerwy BVB lepsze niz Legia , która teraz z Urbanem będzie wielką niewiadomą, niemiecka piłka dużo wyższy poziom, w polsce to dno , dużo drewna
-
a jeśli chodzi o reprezentację faktycznie matuszczyk powinien wrócić do domu, 7 obrońców hmm trochę mało jak na taki turniej i perspektywę na więcej meczów niż 3 trochę mało .
-
Ale tam gadacie. Wolski nie odejdzie z Legii w tym roku i to dobre dla niego. Póki co chłopak musi nabrać pewności siebie, rozegrać przynajmniej jeden sezon, gdzie będzie podstawowym zawodnikiem klubu, okrzepnąć. Przed debiutem w kadrze był cholernie stremowany, a przecież w Austrii były puste trybuny. Co będzie na stadionie Borusii, gdzie tłum jest większy kilkakronie niż na Pepsi Arena? Wolski w trosce o swoją karierę póki co musi zostać w Legii.
Zresztą, Borussia też nie będzie naciskała, by go kupić, bo po przyjściu Reusa ofensywę ma kompletną. Gotze wróci na swoją ukochaną pozycję, zajmowaną do tej pory przez Kagawę, a na prawą pomoc wejdzie genialny Marco.
Zresztą, Borussia też nie będzie naciskała, by go kupić, bo po przyjściu Reusa ofensywę ma kompletną. Gotze wróci na swoją ukochaną pozycję, zajmowaną do tej pory przez Kagawę, a na prawą pomoc wejdzie genialny Marco.
-
Panowie i Panie zapraszam na mój cykl wywiadów z byłymi reprezentantami Polski. O EURO, polskiej kadrze, faworytach do mistrzostwa...
Maciej Żurawski -> http://sportnewsy.pl/Newsy/1697
Wojciech Kowalewski -> http://sportnewsy.pl/Newsy/1700
Maciej Żurawski -> http://sportnewsy.pl/Newsy/1697
Wojciech Kowalewski -> http://sportnewsy.pl/Newsy/1700
Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato
FORZA NERAZZURRI
FORZA NERAZZURRI
-
Jak można naszego kapitana nazwać "Farbowanym lisem" ? Ale reakcja Smudy troszke mnie zaskoczyła ( chyba chcial pokazać dobra atmosferę w zespole).
-
ponoć dzisiaj mniej więcej o godzinie 14 mamy poznać nazwisko nowego selekcjonera...
zobaczymy co wymyślą...
zobaczymy co wymyślą...
-
Asystenta Smudy...
-
jakiego asystenta Smudy??
nowym trenerem został Fornalik...
w Ruchu potrafił sklepać zespół... zobaczymy co wyjdzie w reprezentacji
-
gorzej być już chyba nie może, to chyba najlepsza opcja.pewny pisze: jakiego asystenta Smudy??
"Kochaj ich
Szalony Inter, kochaj ich !
Niekończąca się zabawa
Która trwa przez całe życie
Szalony Inter, kochaj ich !"
Szalony Inter, kochaj ich !
Niekończąca się zabawa
Która trwa przez całe życie
Szalony Inter, kochaj ich !"
-
szkoda mi Ruchu bo w końcu coś zaczynali osiągać, a tu taki cios! słyszałem pogłoske że brat Fornalika ma być teraz trenerem Ruchu więc zobaczymy czy Fornaliki będą rządzić Polską ligą i reprezentacją (marzenia ściętej głowy)
-
- Kontakt:
Ja mam tylko cichą nadzieję, że Fornalik zrezygnuje z Polanskiego, Boenischa i innych farbowanych lisów i w reprezentacji Polski zaczną znowu grać wyłącznie Polacy.
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
-
jako piłkarz grał na obronie, także powinien wiedzieć co zrobić np z Boenischem i spółką z obrony
twierdzi że dla każdego kadra jest otwarta, więc na pewno będzie szukał jakiś zmian... zobaczymy...
twierdzi że dla każdego kadra jest otwarta, więc na pewno będzie szukał jakiś zmian... zobaczymy...
-
Panowie nie ma co się łudzić, kolejny eksperyment i tyle
-
- Kontakt:
Wypieprzyć go z kadry?pewny pisze: powinien wiedzieć co zrobić np z Boenischem
-
Ja mam tylko cichą nadzieję, że Fornalik zrezygnuje z Polanskiego, Boenischa i innych farbowanych lisów i w reprezentacji Polski zaczną znowu grać wyłącznie Polacy.
No nie wiem , Polanski był jednym z lepszych na Euro, chłpaczyna dobrze śmiga po polsku, nie widzę powodu dlaczego miałby nie grać ? boenisch faktycznie out, Perquis też dobre zawody rozgrywał, Obraniak powinien się odblokować sezon w Bordeaux miał bardzo dobry. Generalnie niech w kadrze grają najlepsi !!!
No nie wiem , Polanski był jednym z lepszych na Euro, chłpaczyna dobrze śmiga po polsku, nie widzę powodu dlaczego miałby nie grać ? boenisch faktycznie out, Perquis też dobre zawody rozgrywał, Obraniak powinien się odblokować sezon w Bordeaux miał bardzo dobry. Generalnie niech w kadrze grają najlepsi !!!
dla mnie lepszy farbowany lis niż gość który przyjeżdża na zgrupowanie żeby pochlać,na dziwki wyskoczyć itp...Perquis chyba najbardziej przejął się porażką z Czechami dla mnie to największy wyznacznik
-
Pewne jest to że Piech wreszcie zagra w kadrze.
Lecą lata, a ja wciąż czuje to samo. Inter aż do końca świata!
FORZA INTER!
FORZA INTER!
-
Podpisuję się pod tymKlinsi64 pisze: dla mnie lepszy farbowany lis niż gość który przyjeżdża na zgrupowanie żeby pochlać,na dziwki wyskoczyć itp...Perquis chyba najbardziej przejął się porażką z Czechami dla mnie to największy wyznacznik