Treningi dla kibiców

Rozmowy o kibicach Interu...
ODPOWIEDZ
figoking

Treningi dla kibiców

Post autor: figoking »

Hej. Chciałbym zapytać się, jaka jest moja szansa zobaczenia Figusa na żywo podczas normalnych dni na San Siro. Wybieram się do Włoch, a jako, że jest to najprawdopodobniej ostatni sezon Figo w karierze, mam ostatnią szansę zobaczyć go na żywo. Pomijając oczywiście wyjazdowe spotkania, treningi na siłowni, zamknięte treningi itp. Czy mam szanse go zobaczyć(czy treningi otwarte są częste)? Czy wstęp jest płatny(ile mniej więcej)?
Z góry dziękuję za szybkie trafne i pomocne odpowiedzi. Nie zbesztajcie mnie ale naprawdę mało się znam na treningach dlatego pytam bardziej doświadczonych kibiców:) Pozdrawiam:
Figo
:szal:
Bart

Odp: Treningi dla kibiców

Post autor: Bart »

Jest jedno małe ale. Treningi nie odbywają się w Mediolanie na San Siro, tylko w Appiano Gentile, niedaleko Como. Chyba jakieś 50 km od Mediolanu. Wstęp był zawsze wolny, ale z tego co się orientuję teraz Mourinho większość treningów zamknął dla osób postronnych.

PS. Widziałem Figo jak siedział na ławce, nic specjalnego.
figoking

czyli wybrałbym się do tego Appiano Gentile. Musiałbym się wstrzelić w jakiś otwarty trening. Tlyko właśnie teraz pytanie: zamknął większość treningów dla osób postronnych, czyli co mniej więcej ile jest otwarty? Co tydzień? dwa?

PS: On nie siedział na ławce, tylko przygotowywał się psychicznie do kolejnego boju. A po drugie dla mnie to naprawdę byłoby przeżycie :). Tym bardziej że to włąśnie na treningu miałbym największą szanse na autograf. A kto wie, może by mi swoją koszulkę dał... i spodenki... i buty :)
Shady

Post autor: Shady »

figoking pisze: PS: On nie siedział na ławce, tylko przygotowywał się psychicznie do kolejnego boju.
Jaja sobie robisz? Mam taką nadzieję przynajmniej...
A po drugie dla mnie to naprawdę byłoby przeżycie :). Tym bardziej że to włąśnie na treningu miałbym największą szanse na autograf.
Nie jaraj się tak poszczególnymi zawodnikami, oni przychodzą i odchodzą. No chyba, że mocno młody jesteś to z czasem Ci to przejdzie.
A kto wie, może by mi swoją koszulkę dał... i spodenki... i buty :)
..i gacie. Zejdź na ziemie.
figoking

Trochę zluzuj ;]
Nie jaraj się tak poszczególnymi zawodnikami, oni przychodzą i odchodzą. No chyba, że mocno młody jesteś to z czasem Ci to przejdzie.
Może i jestem młody(zbyt młody?) ale pewnie nawet za 20 lat mi nie przejdzie. Zawodnicy przychodzą i odchodzą, okej. Ale Figus odejdzie tylko fizycznie. I tak wszyscy będą pamiętali czego dokonał. Dla mnie to taka jakby legenda, ju noł;]
pzdr
Shady

Post autor: Shady »

figoking pisze: Trochę zluzuj ;]
W żadnym wypadku się nie spinam.
Może i jestem młody(zbyt młody?) ale pewnie nawet za 20 lat mi nie przejdzie. Zawodnicy przychodzą i odchodzą, okej. Ale Figus odejdzie tylko fizycznie. I tak wszyscy będą pamiętali czego dokonał. Dla mnie to taka jakby legenda, ju noł;]
pzdr
Wierz mi, przejdzie Ci.
figoking

Mam nadzieję, że nie.
MiRas.
Kontakt:

Post autor: MiRas. »

Kto to jest:
Figus
  :?: :?: A może Fikus?

Bo nie znam takiego piłkarza. No chyba, że chodziło Ci o... LUISA FIGO, ale bez jaj by 36 - letniemu człowiekowi dawać zdrobnienie nazwiska jak 3 - miesięcznemu dziecku..
PS: On nie siedział na ławce, tylko przygotowywał się psychicznie do kolejnego boju.
Tak, niczym gladiator przed kolejnym bojem na śmierć i życie :hold:
A kto wie, może by mi swoją koszulkę dał... i spodenki... i buty
No tak, Figo czeka z otwartymi ramionami by dać autograf i dać swoją koszulkę, korki, skarpetki etc. tylko jak już go rozbierzesz to nie zapomnij dać jakiejś gazety by się w miarę okrył i nie zmarzł przy ucieczce do szatni.

Nie, żebym się napinał, ale proponuje wiadro zimnej wody.
Ostatnio zmieniony 6 sty 2009, 23:54 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.

Amen.
Nen

Post autor: Nen »

Krwawy_eM. pisze:
tylko jak już go rozbierzesz to nie zapomnij dać jakiejś gazety by się w miarę okrył i nie zmarzł przy ucieczce do szatni.
:brawo: Poległem  :lol:

Rozumiemy że jesteś fanem Figo Shady masz nie do końca racje można być kibicem jednego piłkarza ale serio proponuje dać na luz bo upolować autograf gracza Interu masz jakąś szanse ale konkretnie Figo to będziesz musiał mieć niezłego fuksa czego jednak Ci szczerze życzę wrzuć foty na forum po powrocie :)

PS: Spodenek raczej Ci nie da bo w Apiano zimno i maja getry :P
God protect me
figoking

Ej no bez takich. Naprawde liczyłem, że numeru ze spodenkami nikt nie wezmie na poważnie. A co do autografu to myśle że jest całkiem mozliwy. Najtrudniej będzie się wstrzelić na ten otwarty trening. Jak to się uda to nie odpuszczę xd. A foty jak się uda, na pewno wrzucę.
Ciao
ODPOWIEDZ