Adriano
-
sinisza
- Kontakt:
ADRIANO chce do Realu?! co Wy na to?
Ostatnio czytalam w La Gazzetta ,iz Adriano powiedzial ,ze jesli w kolejnym sezonie nic nie wygra z Interem to czas zmienic klub.
Tymczasem zostaje a Inter chce sie pozbyc Cruza (wedlug mnie trafny wybor) .
Tymczasem zostaje a Inter chce sie pozbyc Cruza (wedlug mnie trafny wybor) .
-
panxxx
- Kontakt:
Tylko jego słowa chyba są przekręcane. Wprawdzie powiedział, iż jeśli nie uda mu się wygrać nic z Interem to władze klubu bedą rozumiały jego chęć do zmienienia otoczenie. Jednak jak na razie chce wygrywać z Interem, jest bardzo przywiązany do koszulki Interu i nie wiedzi siebie w innych barwach. Jego slowa nie maja być rozumiane jako ultimatum dla władz, że jeśli nic od razu nie wygrają to odchodzi, ale powinni traktować je jako inspiracje, aby budować silny zespół, ponieważ chce wygrywać za wszelką cenę. Pdkreślił też, że pieniądze nie mają dla niego zadnego znaczenia 

-
Slepy
Adriano no przyszłosc tego klubu, człowiek, od którego Mancini zaczyna budować jedenastkę na przyszły sezon. CHelsea? Real? Nie rozsmieszajcie mnie.. .
-
EL_CHINO
Powinien już być koniec tematu, bo adriano nie przejdzie i basta, a to że interesuja sie nim inne kluby to nic nowego, a jego wypowiedzi same poświadczają że zostaje na San Siro...
-
Miki
Jak dla mnie to nie ma tematu :? Adriano miejmy nadzieje wszystko zdementuje 
-
EL_CHINO
Chłopcze, powtarzasz się, nie wiem czy ty o tym wiesz, ale sie powtarzasz, nie tylko tu...Miki pisze:Jak dla mnie to nie ma tematu :? Adriano miejmy nadzieje wszystko zdementuje
-
sinisza
- Kontakt:
W La Gazzetta napisane jest ,ze na 99% zostaje w Interze, a na 1% pojdzie do Chelsea.. wnioski sami wyciagnijcie
-
Serek
- Kontakt:
Jak sie wierzy w to co pisza hiszpanskie media (czyt. Marca) to sie wierzy w odejscie Adriano
Badzmy realistami i powiedzmy to sobie szczerze , ze Adi zostanie z nami na kolejny sezon , a Marca pisze takie glupoty zeby kase zgarnac na bezmyslnych ludziach ktorzy lubia czytac brednie
F.C. Internazionale Milano

-
Andy
- Kontakt:
Do tego trzeba dodać , że każda gazeta coś dopisuje od siebie - nie wierze aby Roman płacił za naszego Brazylijczyka 100 mln € , a nawet jeśli to dziwne by było odrzucenie tej oferty :? Przecierz za taką kase moglibyśmy mieć trzech takich samych piłkarzy
, wszystko to są brednie i nie wierze w ani jedno słowo
.
-
vahu
Nie chcialem zakladac kolejnego tematu o Adriano (sa juz 3), ale ciekawy jestem co uwazacie o nowym kontrakcie naszego napastnika. Wazny do 2010 i 7 mln euro za sezon
(poprzednio 4 mln). Z jednej strony to sie ciesze ze przedluzyl kontrakt, ale z drugiej podwyzka o 3 mln na tak dlugo przed wygasnieciem kontraktu to troche za duzo.
Tak wysoki kontrakt praktycznie wyklucza ewentualne dokupienie kolejnego napastnika tej klasy w przyszlosci. Czyzby Moratti znow zaczal swa polityke radosnego wydawania pieniedzy na lewo i prawo 
-
Szycha
Mi się wydaje, że trzeba było mu tyle dać bo by poprostu odszedł za jakieś 2 latka. Teraz mamy pewność, że zostanie na dłużej i niech go tylko kontuzje omijają 8)
-
Citka
7 mln ....ale zobaczcie za to jaka to gwiazda...a pozatym co sie przejmujecie płacami....wy tego nie placicie...to w czym problem...niech sie zarzad martwi a nie my 
-
Imrahil
- Kontakt:
7 mlin -80- ...hm, to sporo ale na takiego zawodnika to nawet 10 jest malo!! Widać Moratti zrobi wszystko, aby zostawic naszego Imperatore w szeregach Nerrazuri.I dobrze. Zobaczycie, czas pokarze,że Adriano będzie wart każdych pieniędzy!!
StarCraft user \"czcij Zerga swego-niezniszczalnego\" [=
-
Anonymous
7 mln rocznie to daje tygodniowke 125 000 euro... ta pensja wcale nie jest najwieksza jak na gracza tej klasy, czołowi piłkarze na świecie zarabiają podobnie a niektorzy nawet wiecej...
-
Andy
- Kontakt:
Ja tam się ciesze , że Adriano przedłużył swoją umowe
Co z tego , że zarobi 3 mln więcej :? na takiego piłkarza nie powinno być szkoda żadnej wyłożonej kasy , a Brazylijczyk odwięczy nam się piękną grą i wspaniałymi bramkami
- już powiedział, że ma zamiar zostać także po 2010 r. z czego się bardzo cieszę.
-
vahu
Z ta piekna gra to spokojnie, bo moze sie skonczyc tak jak z Ronaldo (oby nie). A to ze niektorzy zawodnicy zarabiaja wiecej to nie znaczy, ze to dobrze, najlepszy przyklad Realu, nie zawsze pieniadze przekladaja sie na wyniki. Mnie po prostu zastanawia dlaczego teraz Moratti zdecydowal sie na taki ruch. Adriano jest bardzo zmotywowany i zadowolony z tego ze gra dla Interu, poprzedni kontrakt wygasal w 2008 wiec spokojnie po tym sezonie mozna bylo go przedluzyc i zaoszczedzic 3mln na jakiegos mlodego gracza. Efekt bylby ten sam, a jak Adriano postanowi odejsc to czy bedzie zarabial 4, 7, czy 10mln rocznie to i tak odejdzie. 
-
Anonymous
Przed sezonem wypowiadal sie ze nie ma zamiaru nigdzie odchodzic i chce pomoc Interowi w wywalczeniu jakeigos trofeum... ale jezeli w tym sezonie sie to nie uda to wtedy pomysli o przeprowadzce (jakos tak sie wypowiadal). Ale jezeli przedluzyl kontrakt to wydaje mi sie ze bezwzgledu na to co sie wydarzy (tzn. Inter by nie zdobyl zadnego trofeum w tym sezonie - ODPUKAC!!!) to ma zamiar zostac w klubie nadluzej.vahu pisze:a jak Adriano postanowi odejsc to czy bedzie zarabial 4, 7, czy 10mln rocznie to i tak odejdzie.
A co do samej kwoty jaka bedzie zarabial, moze po czesci on sam chcial renegocjowac kontrakt (i odrazu przedluzyc) - przeciez jezeli zarabial 4mln w ostanim sezonie (a taki Vieri zarabial 7mln) a wiadomo ze Adriano duzo bardziej wartosciowym zawodnikiem jest to oczywiste jest ze mogl chciec wiecej zarabiac.
-
Lolek
Dobrze ze Adriano podpisal nowy kontrakt, a do tych gwiazdorow mam nadzieje ze nigdy nie przejdzie (szkoda ze Ronaldo tam przeszedl)
-
sinisza
- Kontakt:
dobra... ten temat wydaje mi sie juz troche nie na czasie skoro Adri przedluzyl kontrakt az do 2010.
Mozemy go odkopac za 5 lat i wtedy pogadac o ewentualnym Realu
Mozemy go odkopac za 5 lat i wtedy pogadac o ewentualnym Realu
-
Wacik
Adriano to najlepszy piłkarz na świecie (naprawde tak uważam) i nie jestem z a jego sprzedarzą bo może sie nam jeszcze przydać !!!( i napewno tak bedzie) 

-
EL_CHINO
teraz to nie tylko ty tak sądzisz (i kibice interu) ale również większość kibiców piłki nożnejWacik pisze:Adriano to najlepszy piłkarz na świecie (naprawde tak uważam)
o tym teżWacik pisze:i nie jestem z a jego sprzedarzą bo może sie nam jeszcze przydać !!!( i napewno tak bedzie)
No i temat powinien się zakończyć i możemy wrócić do niego w 2010 roku.
-
Wacik
Ja tam nie bede wierzył w żadne pogłosk transferowe ani w innego rodzaju plotki .Adriano zostaje z nami tak powinno zostać . Poza tym nie wierze żeby Moratti chciał sprzedac najleprzego zawodnika 

-
Lombardinho
Ten Transfer miejmy nadzieje sie nie spełni
A skoro mówimy już o smiesznych transferach to słyszeliście że jakiś milioner ze szwecji chce kupić Ibrahimovićia do drugo ligowego klubu
Heh to żegnaj Zlatan

A skoro mówimy już o smiesznych transferach to słyszeliście że jakiś milioner ze szwecji chce kupić Ibrahimovićia do drugo ligowego klubu
Heh to żegnaj Zlatan
Amor Patriae Nostra Lex
-
EL_CHINO
To była tylko ciekawostkaLombardinho pisze:Ten Transfer miejmy nadzieje sie nie spełni
Heh to żegnaj Zlatan![]()
![]()
-
Kujon
- Kontakt:
16 mln euro by go kupił ??
nigdy w życiu....
A co do Adriano...to niektórzy z was piszą że ten temat można zamknąć na 5 lat...a przecież, to że podpisał nowy kontrakt to nie znaczy że np nie odejdzie po sezonie (nie będzie tak, ale jest taka możliwość)
A co do Adriano...to niektórzy z was piszą że ten temat można zamknąć na 5 lat...a przecież, to że podpisał nowy kontrakt to nie znaczy że np nie odejdzie po sezonie (nie będzie tak, ale jest taka możliwość)
"" Bo Milan to jeszcze długo, długo będą dla mnie "przekupczyki" "" P.Zarzeczny
-
brovar
Adriano , zawodzi ?
No to mozna odgrzac ten temat... Zawodnik, na ktorym miala sie opierac gra, strzelal w tym sezonie bramki dopiero w dwoch meczach. Stresuje mnie bardzo jego nieskutecznosc. Nie mam pojecia gdzie on zgubil swoja dobra forme, ale nie ma jej juz od dawna. Przynajmniej w Interze... Czasami sie jakis przeblysk zdarzy, jak hat-trick z porto w tamtym sezonie i w tym na inauguracje, ale tak poza tym to nic wielkiego zawodnik, za ktorego proponowano niby 100mln Euro, nie prezentuje.
-
Nasir
Adriano , zawodzi ?
no cos mu nie idzie w tym sezonie. ale to troche dziwne, bo w reprezentacji strzela regularnie.
'...Ma dimmi cosa c'e di meglio
Di una continua sofferenza per arrivare alla vittoria...'
Di una continua sofferenza per arrivare alla vittoria...'
-
Imrahil
- Kontakt:
Adriano , zawodzi ?
Adriano jest jak chodzaca bomba, kiedy wybuchnie to zobaczymy grad bramek i fantastyczne asysty.Trzeba byc tylko cierpliwy i wierzyc w jego umniejetnosci.
StarCraft user \"czcij Zerga swego-niezniszczalnego\" [=
-
mumin
Adriano , zawodzi ?
to moze byc tez czysta kalkulacja. podobnie jak Ronaldinho (ma w meczach przestoje a nie raz przechodzi obok gry). w przyszlym roku sa mistrzostwa swiata. odbywaja sie one raz na 4 lata. a mistrzostwo wloch zdobywa sie co roku. Rooni i Adriano maja nalepsze lata na gre w pilke. byc moze za 4 lata juz nie pojada na mistrzostwa.oni tez kalkuluja. ale nawet w slabej formie Rooni i Adriano potrafia sami mecze wygrywac.
-
jacobsson78
Popieram kujona.Jeśli Adriano przeszedł by do Realu to pewnie Ronaldo
znalzłby się w Interze.Ja Ronaldo uważam za słabiaka,chociaż w przeszlości był megagwiazdą.
znalzłby się w Interze.Ja Ronaldo uważam za słabiaka,chociaż w przeszlości był megagwiazdą.