Adriano
-
Jeremy
Odp: Adriano , zawodzi ?
A poza tym to niech juz nie wraca do Interu bo i tak w naszych barwach ostatnio zawodzil a poza tym w Sau Paolo dalej sprawia problemy co mu wiele razy zdarzalo w barwach naszego klubu. Zreszta dawano mu juz tyle szans a on i tak dalej zawodzil i zawodzil wiec wg mnie nie ma sensu mu dawac kolejnej szansy.
Sig by Kropasz
Thx
"Zawsze mówiłem, że moi piłkarze są najlepsi na Świecie. Było tak gdy trenowałem mniejsze kluby, Porto, Chelsea, a teraz najlepszymi są dla mnie Ci z Interu" - Jose Mourinho.
"Zawsze mówiłem, że moi piłkarze są najlepsi na Świecie. Było tak gdy trenowałem mniejsze kluby, Porto, Chelsea, a teraz najlepszymi są dla mnie Ci z Interu" - Jose Mourinho.
-
Chuchu
- Kontakt:
z tego co widzialem to niezle sobie poczyna w Brazylji. i sporo tez schudl. mama nadzieje ze wróci jeszcze do nas. Moze jak Mancini odejdzie to bedzie chcial wrócic
-
darioG
Jesli wrócił do formy to czemu nie, niech spróbuje sił u nas...zawsze można go wypozyczyc przecież 
-
Orzeu
- Kontakt:
-
Darek
W ostatnim meczu gol i asysta. Niech wraca do Włoch w lecie, tylko mam nadzieję że będzie czekał tam na niego Mourinho bo u drugiego pana M to on jest skończony i żeby w ataku miał grać Stankovic to Mancini go już nie bedzie wpuszczałOrzeu pisze: no właśnie - nie wie ktoś jak tam Adriano ostatnio gra w tej Brazylii ?

"Drużyny piłkarskiej nie wybiera się dlatego, że odnosi liczne sukcesy. Jej nie można
wybrać. Panuje pewne uczucie, które ciągnie Cię do konkretnego zespołu. Kierujesz się
sercem i na zawsze zostajesz tam, gdzie ono Cię poprowadzi."
JESTEM DZIWNY, BO NIE CHCĘ JECHAĆ NA ZLOT!
-
CSMAN
Potrzebujemy naszego La'Imperatore to jest nasza legenda musi wrócic:D
-
RoB
Co to jest La'Imperatore?
-
szuli
-
MiRas.
- Kontakt:
Jeśli Adriano jest naszą legendą to prosiłbym o przytoczenie mi w celach czysto edukacyjnych jak nazwać Meazze, Bergomiego czy chociażby J. Zanettiego.
Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.
Amen.
-
Orzeu
- Kontakt:
nie no fakt... legendą to on nie jest... zagrał 2 sezony wspaniałe w Interze to nie znaczy, że od razu jest jakimś tam symbolem klubu, ale... bożyszczem fanów owszem - kazdy wie jaki potencjał drzemie w tym zawodniku i każdy wie na co go stać - z jednej strony piękna gra, z drugiej całkowicie niaprofesjonalne podejście do wykonywanego zawodu.
Poczekamy zobaczymy - jeśli to rpawda, że Mancio odchodzi po sezonie, a jak wiadomo obaj panowie sie nie lubią, to wtedy być może jeszcze Adriego w barwach Interu zobaczymy.
Najbardziej boję się jednak tego, że po sezonie sprzedamy go do np. Milanu, w Milanie na niego postawią, a on jak się rozkręci to znowu będziemy pluć sobie w brodę jacy my byliśmy głupi.
Poczekamy zobaczymy - jeśli to rpawda, że Mancio odchodzi po sezonie, a jak wiadomo obaj panowie sie nie lubią, to wtedy być może jeszcze Adriego w barwach Interu zobaczymy.
Najbardziej boję się jednak tego, że po sezonie sprzedamy go do np. Milanu, w Milanie na niego postawią, a on jak się rozkręci to znowu będziemy pluć sobie w brodę jacy my byliśmy głupi.

-
Magiq
Adriano poczyna sobie bardzo dobrze.Teraz znowu strzelil 2 bramki i przede wszystkim gra 90 mniut w kazdym meczu.Jak kazdy wie drogi Manciniego i Adriano ida w zupelnie innym kierunku i obecnosc jednego w klubie wyklucza drugiego tak wiec na kogo postawi Moratti??Nie dlugo sie przekonamy.
\"Ja nie kradne Scudetto, i w SerieB nigdy nie byłem...\"
\"... I nie przeszkadzaj mi już, bo dla mnie jest tylko Inter\"
\"... I nie przeszkadzaj mi już, bo dla mnie jest tylko Inter\"
-
MiRas.
- Kontakt:
Dla nas, jak i dla Adriano byłoby lepiej, gdyby przyszedł do Interu w cieniu... bez fajerwerków i oczekiwań, wtedy mniejsza presja, psychika nie jest na tyle obciążona, a jak wiemy Adriano nie jest mocny psychicznie, co udowodnił nam nie raz. Faktem jest, że w chwili obecnej bije na łeb wszystkich naszych zawodników... (nie przypuszczałem, ze kiedykolwiek to napiszę ;P)
Albo ja Ci w tym pomogę.
Amen.
-
kcpwwa
Racja,ale liczyc mozna jeszcze,ze ten wyjazd bedzie dla niego w pelni udany,bo pamietajmy,ze wracal do kraju,zeby odbudowac sieROWNIEZ psychicznie.Ewentualny powrot do Interu i towarzyszaca temu goraca atmosfera zweryfikuja,czy cos z niego jeszcze bedzie.bo jesli psychika mu sie nie poprawi w Brazylii,to zapomnijcie,we Wloszech lepiej nie bedzie.Krwawy_eM pisze: Dla nas, jak i dla Adriano byłoby lepiej, gdyby przyszedł do Interu w cieniu... bez fajerwerków i oczekiwań, wtedy mniejsza presja, psychika nie jest na tyle obciążona, a jak wiemy Adriano nie jest mocny psychicznie, co udowodnił nam nie raz.
Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!
-
sokolinho21
Adriano, to geniusz. Taki własnie powinien być napastnik. Silny, szybki, potrafi podać do lepiej ustawionego kolegi. On to wszystko potrafi. Ma moc, charakter, potrafi zmobilizować drużynę. Ostatni rok napewno nie zaliczył do udanego, śmierć ojca, kompletnie się załamał, w Brazylii miał się odbudować. Myślę że dobrze mu to zrobiło. Odpoczął wśród swoich najbliższych, pograł troche w Brazylii, i wrócił po długiej przerwie do Interu. Myślę że pobyt w Brazylii, dobrze na niego wpłynął. W Interze, gra coraz lepiej, mam nadzieje, że za parę miesięcy, a może i tygodni, Adriano wróci do doskonałej dyspozycji, i znowu powali swoimi akcjami całą Serie A. Pozdro,
Trzymamy kciuki za Adriano i jego kolegów
!!!
-
Kielben
No ja naprawdę jestem pod wrażeniem gry Adriano ostatnio.
To widać ze w ostatnich meczach się naprawdę stara i dużo biega i co najważniejsze zaczyna zdobywać bramki , co cieszy.
Oglądałem ostatnio mecz Venezuela - Brazylia i Adriano zagrał naprawdę dobry mecz. Po za bramką miał dużo dobrych podań i odbiorów , ale straty również notował
Mam nadzieje że z meczu na mecz Adriano będzie grał jeszcze lepiej .
To widać ze w ostatnich meczach się naprawdę stara i dużo biega i co najważniejsze zaczyna zdobywać bramki , co cieszy.
Oglądałem ostatnio mecz Venezuela - Brazylia i Adriano zagrał naprawdę dobry mecz. Po za bramką miał dużo dobrych podań i odbiorów , ale straty również notował
Mam nadzieje że z meczu na mecz Adriano będzie grał jeszcze lepiej .
-
Tomek8990
Adriano świetny zawodnik... strzeli jeszcze parę goli na pewno, bo po powrocie z Brazylii znów będzie stanowił o sile zespołu... nie wolno go skreślać od razu po jakiejś wpadce, czy nie powodzeniu... ja w niego wierzę... 
Forza Inter:)
-
MarcoPolo
- Kontakt:
Czy ktoś wiarygodny i dobrze poinformowany w świecie Włoskiej piłki powie mi dokładnie dlaczego Adriano nie jest powoływany na mecze ,bo słyszę różne wersję np takie:spóżnianie się na treningi,Imprezy,olewanie Mourinho i nie odbieranie jego telefonów,romans z właścicielką Romy,robienie sobie jaj z Mourinho przez telefon czy to po prostu bardzo słaba dyspozycja?
FORZA INTER FANATICI DALLA POLONIA !
-
Ljarro
powody są połączone: spóżnianie się na treningi,Imprezy,olewanie Mourinho
Reszta to plotki, a czesc po prostu napisana dla jaj (to o glupich sms'ach do Mourinho).
Reszta to plotki, a czesc po prostu napisana dla jaj (to o glupich sms'ach do Mourinho).
-
Tomek8990
-
Drzewo91
A slyszeliscie ze Adriano ma zasilic szeregi Milanu tylko dlatego ze zarzad pozwoli mu wiecej balowac? ;|
-
MiRas.
- Kontakt:
Gdzie takie pierdoły wyczytałeś? Ew. w jaki sposób takie pierdoły wymyśliłeś?Drzewo91 pisze: A slyszeliscie ze Adriano ma zasilic szeregi Milanu tylko dlatego ze zarzad pozwoli mu wiecej balowac? ;|
Albo ja Ci w tym pomogę.
Amen.
-
Drzewo91
google.pl i amatorskie fora ac milanu
-
YoozeQ
Od dzisiaj te fora beda moim najpewniejszym zrodlem informacji.Drzewo91 pisze: google.pl i amatorskie fora ac milanu
-
Chuchu
- Kontakt:
Jose powiedział, że Adriano ma zagrać w meczu z Palermo. Swoją drogą ciekawe, czy gdyby Ibra się spóźnił na trening to tyle czasu by pauzował 
-
kcpwwa
30 minut,po tym jak 60 spedzilby spacerujac po boisku. A tak odnosnie tematu,to bardzo fajnie,ze Adri wraca,mam nadzieje ze w dobrym stylu, w poprzednim sezonie mecz z Palermo wyszedl mu niezle.Chuchu pisze: Swoją drogą ciekawe, czy gdyby Ibra się spóźnił na trening to tyle czasu by pauzował![]()
Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!
-
chivu4
-
SanSiro
niestety nie wrocil
ale i tak jest zajeb*sty obok zlatana to napewno najlepszy napastnik w kadrze interu i niechce drogby ani benzemy tylko Adriano 
-
kjuska
Nie wiem czemu Mou nie daje mu szansy. Fakt, że ma problemy z dyscypliną, ale tak jak mój poprzednik napisał jest najlepszym napadziorem w tym momencie obok Zlatana. Mam nadzieje, że w nowym roku Adri dostanie więcej szans, no i sam będzie pracował. Forza El Imperatore !
Against Modern Football

-
Orzeu
- Kontakt:
Jak to nie daje mu szansy ? Chyba coś Ci się poprzestawiało, bo jak Adri jest zdrowy to praktycznie zawsze gra (możen ie w pełnym wymiarze czasowym, ale nie można powiedzieć, że nie dostaje szans). Przykład: mecz z Juve, a orkes w którym nie był powoływany to była kara za brak dyscypliny, więc nie ma mowy o czymś takim jak brak szans dla Adriegokjuska pisze: Nie wiem czemu Mou nie daje mu szansy. Fakt, że ma problemy z dyscypliną, ale tak jak mój poprzednik napisał jest najlepszym napadziorem w tym momencie obok Zlatana. Mam nadzieje, że w nowym roku Adri dostanie więcej szans, no i sam będzie pracował. Forza El Imperatore !

-
Gomez
Już mnie wkurza, bierze forsę i baluje za to, zarzekał się o miłości do Interu, a teraz dobrnie na tych zarobkach do końca kontraktu i przejdzie do Milanu i taki będzie finał. Jakaś porządna terapia by się mu przydała i to już dawno...
Szans już dostawał wiele ja bym już dawno stracił cierpliwość - zdaję sobie sprawę, że jak go wyrzucimy to pójdzie do Milanu, ale co innego mamy zrobić ? On tylko do tego dąży
Szans już dostawał wiele ja bym już dawno stracił cierpliwość - zdaję sobie sprawę, że jak go wyrzucimy to pójdzie do Milanu, ale co innego mamy zrobić ? On tylko do tego dąży