SuperMario Balotelli
-
Odp: SuperMario Balotelli
Jeżeli nic się nie popsuje na linii Mario - Inter to młody Włoch na pewno od nas nie odejdzie, Moratti nie wypuści z rąk lokaty na przyszłość. Mario jest typem napastnika, który może wielokrotnie być królem strzelców Serie A. Kto jak nie on nawiąże do snajperskich popisów np Vieriego.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Inter to taka niesamowita choroba, która zostawia blizny na zawsze\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Eugenio Bersellini
-
Co tu duzo mòwic. wielki talent i juz. Oby tylko udowodnił swoje możliwości i to koniecznie w naszych barwach w przyszłości. Powinien grać za Figo w pierwszym składzie.
Lecą lata, a ja wciąż czuje to samo. Inter aż do końca świata!
FORZA INTER!
FORZA INTER!
-
Jestem ciekaw jak poradzi sobie w Champions League...
Nie ma co ukrywac Mario jest wielkim talentem i bardzo licze na niego w nastepnym sezonie.Ale na pelna ocene jego gry poczekajmy najlepiej do konca tego sezonu gdy Balotelli rozegra pierwszy sezon w Interze od poczatku do konca.
Nie ma co ukrywac Mario jest wielkim talentem i bardzo licze na niego w nastepnym sezonie.Ale na pelna ocene jego gry poczekajmy najlepiej do konca tego sezonu gdy Balotelli rozegra pierwszy sezon w Interze od poczatku do konca.
Sig by Kropasz
Thx
"Zawsze mówiłem, że moi piłkarze są najlepsi na Świecie. Było tak gdy trenowałem mniejsze kluby, Porto, Chelsea, a teraz najlepszymi są dla mnie Ci z Interu" - Jose Mourinho.

"Zawsze mówiłem, że moi piłkarze są najlepsi na Świecie. Było tak gdy trenowałem mniejsze kluby, Porto, Chelsea, a teraz najlepszymi są dla mnie Ci z Interu" - Jose Mourinho.
-
Jeżeli w tym sezonie nic mu się nie stanie to naprawdę może być naszym najlepszym snajperem 

Ja nie kradnę scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem...
Jest tylko Inter, dla mnie, jest tylko Inter
Jest tylko Inter dla mnie, dla mnie....
-
- Kontakt:
w meczu z Romą pokazał, że jest największym talentem we Włoszech ostatnich lat. A ta bramka
zachował się jak stary wyjadacz. A to OLE na Cassettim - bezcenne 

-
mysle ze już teraz moze konkurowac nawet ze Zlatanem a co bedzie dopiero za kilka lat
Nie możemy stracić takiego talentu !!

Nie możemy stracić takiego talentu !!

FORZA INTER !!!!!!!!!!!!
-
Ciekaw jestem kiedy Lippi powola Balotelliego do kadry Wloch
"I don't give a fuck
They done push me to the limit the more I live
I might blow up any minute, did it again"
They done push me to the limit the more I live
I might blow up any minute, did it again"
-
Chyba już powołał?
Co do roli Mario w klubie, to na początku byłem sceptyczny ustawianiu go jako skrzydłowego, byłem przekonany, że Balotelli będzie sobie radził jako napastnik, ale jako skrzydłowy już niekoniecznie. Całe szczęście ze sparingu na sparing gra na skrzydle szła mu coraz lepiej i teraz, choć może to jeszcze nie jest to, jest już całkiem nieźle. Dlatego jestem przekonany, że Mario będzie często grał w tym sezonie, albo z ławki jako zmiennik Zlatana, albo na skrzydle. No chyba, że kupimy Quaresme, wtedy przynajmniej na początku sezonu by siedział. Potem Ricardo może nas zawieść i Mario wróci do podstawowego składu. Ale tutaj chyba już za daleko zaszedłem w swoich dywagacjach:)
Co do roli Mario w klubie, to na początku byłem sceptyczny ustawianiu go jako skrzydłowego, byłem przekonany, że Balotelli będzie sobie radził jako napastnik, ale jako skrzydłowy już niekoniecznie. Całe szczęście ze sparingu na sparing gra na skrzydle szła mu coraz lepiej i teraz, choć może to jeszcze nie jest to, jest już całkiem nieźle. Dlatego jestem przekonany, że Mario będzie często grał w tym sezonie, albo z ławki jako zmiennik Zlatana, albo na skrzydle. No chyba, że kupimy Quaresme, wtedy przynajmniej na początku sezonu by siedział. Potem Ricardo może nas zawieść i Mario wróci do podstawowego składu. Ale tutaj chyba już za daleko zaszedłem w swoich dywagacjach:)
"lepiej milczeć i wyglądać jak idiota, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości"
-
Jak dla mnie Balotelli to typowa 9
Wysunięty napastnik, już bym wolał Ibre na skrzydle.

Ja nie kradnę scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem...
-
- Kontakt:
Jeszcze Lippi nie powołał... Na meczu bodaj z Austria nawet na ławce go nie bylo...
-
Pamietam słoa Wengera... powiedział ze aby napastnik był naprawde dobry tzn strzelający gole i dający duzo druzynie musi nabrac doswiadczenia grą na skrzydle. Najlepszy przykład to Henry. On nigdy nie był typową 9 ani 11. To była taka fałszywa 10, dająca druzynie cos wiecej niz bramki. To rowniez przetrzymanie piłki albo drybling. Fajnie jakby Mario wykształcił sie na piłkarza z takimi walorami jak Henry. Mi osobiscie podoba sie pomysł z Balotellim na skrzydle. Trzeba tez zwrocic uwage na to ze nie mamy wielu skrzydłowych. Mancini to jeden lecz jeszcze nie w formie. Figo to dwa lecz to juz nie ten fam Figo co kiedys. Ibra moze tez grac na skrzydle lecz to nie jego pozycja. Mario czwarty. To chyba wszyscy.Jesli sie poysliłem to poprawcie. Tak czy inaczej Ci zawodnicy nie są w 100% formie bądz mają lepsze pozycje do gry niz skrzydło.
-
To co tego że nasz Super Mario to niezwykły talent to chyba nikt nie ma watpliwości, szkoda tylko że nie każdy wielki talent staje sie wielkim piłkarzem. Módlmy się żeby zdrowie mu dopisywało w głowie było to co trzeba i ten talent świetnie pod okiem mourinho sie rozwijał 

-
Chyba jako jedyny mam odmienne zdanie na jego temat
Tak jak już wiele razy wspominałem, nie przekonuje mnie ten człowiek w ogóle... Według mnie on nie posiada żadnego talentu i pozostanie zwykłym przeciętniakiem na ławce rezerwowych, bez żadnych perspektyw 

"Amala, Pazza INTER Amala!!"
-
I po raz kolejny muszę interwenowaccyrkiel pisze: Chyba jako jedyny mam odmienne zdanie na jego tematTak jak już wiele razy wspominałem, nie przekonuje mnie ten człowiek w ogóle... Według mnie on nie posiada żadnego talentu i pozostanie zwykłym przeciętniakiem na ławce rezerwowych, bez żadnych perspektyw
![]()

Jak pilkarz moze nie miec talentu jesli caly Inter wraz z trenerem Mourinho uwazają go za wielki talent?Chyba oni wszyscy sie nie mylą,w koncu znają sie na futbolu

Zresztą nie jest przypadkiem ze interesuje sie nim Real Madryt.A tak poza tym zdanie "nie posiada żadnego talentu" mogę okreslic tylko tym :lol2:
Ostatnio zmieniony 9 paź 2008, 00:23 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Sig by Kropasz
Thx

-
To tylko moje osobiste zdanie i opinia na jego temat. Widziałem jak gra, oglądam mecze Interu na ile jest to możliwe i nie zamierzam sugerować się opinią większości
Domyślam się że spadnie zaraz na mnie fala krytyki ale swojego stanowiska nie zmieniam 

-
Jezeli ogladales, to powinienes zauwazyc dwa talenty: stale fragmenty gry i siła fizyczna. Jeżeli tego nie widziales, to jak ja zwykle mawiam, ogladales te mecze dupą.
-
No widzisz nie uważam żeby można było nazwać piłkarza talentem skoro posiada jedynie dwa wyćwiczone atrybuty
Skoro twoje kryteria opierają się tylko na tym to jak ja to zwykle mawiam 'good luck' 
A mecze zazwyczaj oglądam oczami

A mecze zazwyczaj oglądam oczami

Ostatnio zmieniony 9 paź 2008, 01:17 przez cyrkiel, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
Talent to on ma i to nie mały, a raczej ja go widziałem wówczas, gdy grał on pod wodzą Manciniego, pod wodzą Mourinho Mario po prostu jest nijaki, jednak talentu nadal nie stracił, ale coś zatrzymał się w miejscu. Wielu twierdzi, że on u nas będzie grał cały czas... chyba Was zmartwię, gdy nadarzy się lepsza oferta z jakichś Realów, Chelseaów czy innych Manchesterów Citów bądź Unitedów to 'Super'Mario szybko odejdzie, co oczywiście wyjdzie mu na złe, i jak już mówiłem... nie liczyłbym na to, że utrzymamy go.cyrkiel pisze: Chyba jako jedyny mam odmienne zdanie na jego tematTak jak już wiele razy wspominałem, nie przekonuje mnie ten człowiek w ogóle... Według mnie on nie posiada żadnego talentu i pozostanie zwykłym przeciętniakiem na ławce rezerwowych, bez żadnych perspektyw
![]()
Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.
Amen.
-
Aha, czyli talent nie cwiczony i tak sie w pelni rozwinie. Jezlei jestes tak bardzo drobiazgowy co do ilosci, to dodaj sobie trzeci: umiejetnosc wykorzystywania szans sam na sam i czwarty: prędkość. Wskaz mi zawodnika, ktory nie opiera swojej gry na wycwiczonych atrybutach? No i w jaki sposob rozpoznajesz, ze ktos ma do czegos talent, a czegos sie wyuczyl?cyrkiel pisze: No widzisz nie uważam żeby można było nazwać piłkarza talentem skoro posiada jedynie dwa wyćwiczone atrybutySkoro twoje kryteria opierają się tylko na tym to jak ja to zwykle mawiam 'good luck'
A mecze zazwyczaj oglądam oczami![]()
Ostatnio zmieniony 9 paź 2008, 01:51 przez Ljarro, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Mario musi cały czas nad sobą pracować, cięzko trenować i ćwiczyć, bo bez tego nie ma szans w wielkiej piłce... również sądzę, że trochę stanął w miejscu, no a konkurencje w napadzie też ma nie małą... ja jednak dawałbym mu szansę częściej, bo przecież mecz to najlepszy moment aby się np odbudować, czy udowodnić co nie jednemu na co go stać... no ale trener jest z zawodnikami na bieżąco, więc wie co robi... to tylko moje zdanie.
Forza Inter:)
-
Mario to niewątpliwie talent jednak potrzebuje ogrania.... nie zatrzymał sie w miejscu tylko to moze byc spowodowane presją został okrzyknięty talentem i chce to potwierdzac co łatwe nie jest.... bynajmniej narazie nigdzie nie odejdzie szczególnie do realu który ma talent do marnowania piłkarzy.... popatrzcie na cambiasso który w realu był określany jako wogole niekreatywny zawodnik a w interze co..? teraz zapłaciliby spore miliny za niego.... a co do maria bedą z niego ludzie... tylko musi sie ograc
-
- Kontakt:
Według mnie dobrze by mu zrobiło wypożyczenie do innego zespołu Serie A, np. takiej Sieny, czy też Bolonii. W każdym razie tam, gdzie mógłby grać często. Takie rozwiązanie pozwoliłoby nabrać chłopakowi doświadczenia.
गांजा
Koniec świata
"Na szczycie nie ma presji. Presja pojawia się, gdy jesteś drugi lub trzeci." - Jose Mourinho
Koniec świata
"Na szczycie nie ma presji. Presja pojawia się, gdy jesteś drugi lub trzeci." - Jose Mourinho
Four little goblins, trapped by the sea.
One teased a serpent, and then there were three.
Three little goblins, enjoying their brew.
One bumped an ogre, and then there were two.
Two little goblins, out in the sun.
Down came a griffin, and then there was one.
One little goblin shook up the ground.
When the dust cleared, no one was found.
One teased a serpent, and then there were three.
Three little goblins, enjoying their brew.
One bumped an ogre, and then there were two.
Two little goblins, out in the sun.
Down came a griffin, and then there was one.
One little goblin shook up the ground.
When the dust cleared, no one was found.
-
Jak dla mnie to jak go wypożyczymy to już kompletnie się "rozgwiazdorzy".Talent ma,strzeli powiedzmy 15 goli w sezonie dla np.Sieny,już tam nie będzie mu się chciało trenować(mając pewne miejsce w składzie).Wróci do Interu będzie skakał po dyskotekach i dymał fajne dupcie....
Nie no żartuje.Jestem za wypożyczeniem go do jakiejś przeciętnej drużyny,bo tu nie ma tyle okazji do pogrania.
Nie no żartuje.Jestem za wypożyczeniem go do jakiejś przeciętnej drużyny,bo tu nie ma tyle okazji do pogrania.
-
Ostatnio pojawił się wywiad z Morattim gdzie prezes powiedział, że Balotelli nigdzie nie zostanie wypożyczony.Kropasz pisze: Według mnie dobrze by mu zrobiło wypożyczenie do innego zespołu Serie A, np. takiej Sieny, czy też Bolonii. W każdym razie tam, gdzie mógłby grać często. Takie rozwiązanie pozwoliłoby nabrać chłopakowi doświadczenia.
Krwawy_eM. w tym też wywiadzie powiedział, że Mario nigdzie nie odejdzie bo pokładają w nim wielkie nadzieje. Zarząd jak my widzi w nim ogromny talent i potencjał. Mourinho go zdyscyplinuje. Wiecie Mario myślał, że jest wielką gwiazdą i wszystko się mu należy. Ja widzę że trochę się uspokoił, będą z niego ludzie.
"Nie możesz płakać po meczu, jeśli musisz to zrobić, zrób to na boisku. Tam trzeba zostawić wszystko, co masz. Musisz zakończyć mecz ze świadomością, że zrobiłeś wszystko." Jose Mourinho
-
Moze jestem przewrazliwiony, ale za kazdym razem kiedy Mario wybiega na boisko zwracam szczegolna uwage na jego zachowanie. Macha rekami, kiedy pilka nie jest kierowana do niego, przechadza sie po boisku, Jak juz pobiegnie z pilka, to robi to wolno, wykorzystujac mase niepotrzebnych zwodow. A juz to co zrobil po pierwszym golu Maicona ze Siena, popychajac go 3-ktornie "z bara", dla mnie znamionowalo brak szacunku dla starszego kolegi. Niestety uderzyla mu sodowka, za co wina obarczylbym chyba jego braci "agentow".
Chcialbym widziec takiego Mario jak w poprzednim sezonie, kiedy kazdy mecz byl dla niego wyroznieniem, bo aktualnie mysli, ze pierwsza jedenastka nalezy mu sie z palcem w dupie...
@down. Nie twierdze, ze sie obrazil... Ale kiedys mlodemu zawodnikowi nawet przez mysl by nie przeszlo, zeby w taki sposob "zartowac". Tu chodzi tylko o szacunek i miejsce w szeregu.
Chcialbym widziec takiego Mario jak w poprzednim sezonie, kiedy kazdy mecz byl dla niego wyroznieniem, bo aktualnie mysli, ze pierwsza jedenastka nalezy mu sie z palcem w dupie...
@down. Nie twierdze, ze sie obrazil... Ale kiedys mlodemu zawodnikowi nawet przez mysl by nie przeszlo, zeby w taki sposob "zartowac". Tu chodzi tylko o szacunek i miejsce w szeregu.
Ostatnio zmieniony 23 gru 2008, 16:12 przez Pablusso, łącznie zmieniany 1 raz.

sig by Orzeu
-
Z tym popychaniem z bara to nie przesadzaj Pablusso. Maicon sam jest ekscentryczny, może to wyglądało niezbyt przyzwoicie ale na pewno Maicon się nie obraził. Boiskowe żarty 

"Nie możesz płakać po meczu, jeśli musisz to zrobić, zrób to na boisku. Tam trzeba zostawić wszystko, co masz. Musisz zakończyć mecz ze świadomością, że zrobiłeś wszystko." Jose Mourinho
-
zobaczycie za kilka bedzie najlepszym snajperem na swiecie, bedzie gral w interze,bo go mamusia zagranice nie pusci
i wygra 2 razy france football

FORZA INTER!!!
-
Co masz na mysli mowiac "mamusia". Akurat w jego przypadku powinienies darowac sobie takie komentarze bo wyobrazam sobie ze jego dziecinstwo nie bylo tak kolorowe jak twoje.13adi13 pisze: zobaczycie za kilka bedzie najlepszym snajperem na swiecie, bedzie gral w interze,bo go mamusia zagranice nie puscii wygra 2 razy france football
-
- Kontakt:
A co on może wiedzieć. Zobaczył go pewnie na kilku kompilacjach na Youtube i już myśli że jest pępek.YoozeQ pisze:Co masz na mysli mowiac "mamusia". Akurat w jego przypadku powinienies darowac sobie takie komentarze bo wyobrazam sobie ze jego dziecinstwo nie bylo tak kolorowe jak twoje.13adi13 pisze: zobaczycie za kilka bedzie najlepszym snajperem na swiecie, bedzie gral w interze,bo go mamusia zagranice nie puscii wygra 2 razy france football
Za kilka czego?13adi13 pisze: za kilka bedzie najlepszym snajperem
"Człowiek jest wszechświatem samym w sobie" - Bob Marley
-
Wszyscy ostatnio wysyłali Mario na ławkę i chyba słusznie bo nie błyszczał a wczoraj rozegrał jeden z najlepszych meczy w karierze. Pokazał, że talent ma ogromny, ciekawe czy w najbliższych meczach Mario znów będzie naz zachwycał swoją gra czy irytował charakterem.
God protect me