Miałem nadzieję, że Julio będzie u Nas już zawsze Jak Zanetti... bez niego będzie dziwnie... może i jego forma najlepsza nie była, ale to nadal klasowy bramkarz... mógłby być u Nas rezerwowym... chociaż szkoda takiego bramkarza na rezerwę bo mógłby być nadal numer 1... Handanović lepiej niech się spina i gra jak nadczłowiek tyle, że w bramce chociaż Julio jest tylko jeden Boli, że poszedł do jakiegoś miernego klubiku... looosie czy inne duże kluby są ślepe... taki bramkarz i chętnych nie było?
Julio Cesar. Tyle razy co on ratowal nam tylek to malo ktora druzyna mogla by wskazac takiego bramkarza. To dzieki niemu i Zlatanowi zdobylismy scudetto w sezonie 07/08. Najlepszy bramkarz jakiego mielismy, a dla przypomienia kiedy dolaczyl do Nerazzurri zostal wpierw wyporzyczony do Chievo, a w czerwcu wystawiony na liste transferowa ( Morattiemu marzyl sie wtedy Buffon).
Na szczescie sprawy potoczyly sie zupelnie inaczej, i kiedy nasz ex. brazylijski bramkarz otrzymal szanse gry to szybko sprawil w oslupienie prezesa, kibicow i pilkarzy rywali.
Zawsze w pamieci, Julio !
ps. Ekipa ktora moglaby sie pochwalic tak unikatowym bramkarzem w zespole jest... Polska za czasow Artura Boruca
Nie moge sie pogodzic z tym ze Cesar juz odszedl z Interu. Takich ludzi sie tak nie traktuje i nie oddaje za darmo! Lepszego bramkarza nie mielismy i raczej miec nie bd! Najlepszy zawodnik ligi mistrzow w 2010 roku wedlug mnie ! Dzieki Cesar za to jak cieszyles sie z bramek, teraz tego juz nie bd
nigdy nie zapomne meczu z Dynamo Kijów na wyjeździe gdzie Mou pobiegł w kurtce puchowej do J.C cieszyć sie ze zdobytego gola na wagę wygranego meczu^.^ Mam nadzieję, że jeszcze wrócisz do nas w sztab szkoleniowy.
Ucz się tak jakbyś miał żyć wiecznie,
Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro.
Ma ktoś może jakiegoś linka do pobrania filmiku z pożegnania Cesara? bo na YT jest w daremnej jakości a chciałbym sobie zachować takie coś na dysku gdyż Julio to był mój ulubiony zawodnik Interu.
Julio wczorajszym występem potwierdził, że zna się na swoim fachu jak nie wiem kto. Podczas półfinałowego meczu Pucharu Konfederacji Brazylijczyk w świetnym stylu obronił rzut karny, wykonywany przez innego eks-Interistę, Diego Forlana.
PS. Przyzwyczaiłem się, że w Interze nie gra Eto'o, nie ma Sneijdera czy Maicona, ale do braku Julione w bramce (pomimo klasy Handanovicia) nadal nie mogę się przyzwyczaić.
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt, za daleko stąd do gór złotych, tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty, Co za ludzie mordują się dla paru złotych?! Krew solą tej ziemi, w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
Jeśli chodzi o karnego to coś w stylu: Wiem gdzie strzelisz i obronię. Zlatan po bramce odpowiedział mniej więcej: skoro wiedziałeś to czemu nie obroniłeś?