Sulley Ali Muntari

Rozmowy o historycznych dokonaniach drużyny, legendarnych zawodnikach oraz tematy chwilowo nieaktualne
ForzaeDi

Sulley Ali Muntari

Post autor: ForzaeDi »

Najprawdopodobniej, to właśnie Muntari ma być naszym kolejnym wzmocnieniem ... Ma on kosztować nasz Inter około 14 mln Euro i jego transfer do nas to kwestia czasu ... Co o tym transferze sądzicie [o ile w ogóle do niego dojdzie] ?  :-D
kibix

Odp: Sulley Ali Muntari

Post autor: kibix »

na bank do niego dojdzie. mam nadzieję że swoją grą pokaże że zasługuje na to aby grać w Interze. jestem dobrej myśli
-K***a,rzucił mi słuchawką!
-Co?
-Rzucił mi słuchawką!
-Kto?
-K***a, rzucił mi słuchawką, no nie słyszysz?
-Ale k***a kto, kto??
-Barney dzwonił
-Barney dzwonił?
-Taak
-A co chciał?
-Rzucił mi słuchawką!
-Rzucił ci słuchawką?
-Taa!
ElPolako

Post autor: ElPolako »

Jakoś bardziej cieszyć mnie będzie jego transfer jeżeli zostanie sfinalizowany a jeżeli Amantio Manciniego. Nie wiem czemu ale jakoś wydaje mi się że transfer zawodnika Porsmouth może okazać się jednym z najlepszych w SerieA w letnim oknie transferowym :D
Ostatnio zmieniony 26 lip 2008, 01:51 przez ElPolako, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Jeremy

Post autor: Jeremy »

Ja rowniez cieszę sie z tego transferu choc o tym ze sie nim interesujemy dowiedziialem sie ok.tydzień temu.Dobry,defensywny pomocnik,silny i twardo trzymający sie na nogach,w dodatku z mocnym uderzeniem.Niektorzy z nas sadzili ze Pele moze odgrywac w nadchodzacym sezonie kluczową  rolę ale myslę ze przyjscie Muntariego to wszystko rozwialo bo wydaje mi sie ze reprezentant Ghany bedzie mial wieksze szanse na grę w pierwszym skladzie niz mlody Portugalczyk.Chyba ze Mourinho bedzie wystawial Pele na srodku obrony jak w ostatnim meczu...
Sig by Kropasz :) Thx
Obrazek    
"Zawsze mówiłem, że moi piłkarze są najlepsi na Świecie. Było tak gdy trenowałem mniejsze kluby, Porto, Chelsea, a teraz najlepszymi są dla mnie Ci z Interu" - Jose Mourinho.
CSMAN

Post autor: CSMAN »

23 lata znakomity zawodnik atomowe udzerzenie tego nam trzeba
MiRas.
Kontakt:

Post autor: MiRas. »

Muntari ma olbrzymi potencjał, jest młody i może wiele zdziałać. Na Wikipedii napisali, ze ma on technikę Davidsa, czy Kaki... porównanie go do Kaki jest dla mnie śmiechem, ale  z Davidsa to on rzeczywiście coś ma, oby tylko grał lepiej u nas aniżeli Edgar... ;) To, ze nie grał dotychczas w żadnej potędze o niczym nie świadczy. Oczywiście istnieje ryzyko, że on u nas upadnie jak van der Meyde, Farinos czy inni... ale wydaje mi się, że to ryzyko jest mniejsze, niż w przypadku chociażby Quaresmy.
Obrazek

Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.

Amen.
Pablusso

Post autor: Pablusso »

Ja juz gdzies wczesniej napisalem, ze on moze okazac sie duzo wiekszym wzmocnieniem niz Lampard. Wiadomo, ze Anglik jest swietnym graczem, ale juz starzejacym sie, wiecej niz obecnie prezentuje juz nam nie da, a moze dac mniej... Istnieje mozliwosc wolnej aklimatyzacji we Włoszech. Natomiast Muntari w Serie A juz gral. W Premiership rowniez sie sprawdzil. Jest mlody, ze swietnym przegladem pola i doskonalym uderzeniem z dystansu. Bardzo dobry w odbiorze i nie gorszy w ofensywie. Zawodnik bardzo uniwersalny. Jak wszyscy wiemy Sir Alex umie wyszukiwac talenty i swietnych graczy. A skoro on chcial Aliego w ManU, to o czyms to swiadczy.

Wroze mu doskonaly sezon. A nawet mam przeczucie, ze niedlugo bedzie on stawiany nad Essienem we wszelkich klasyfikacjach :)
Obrazek
sig by Orzeu
Ojciec

Post autor: Ojciec »

Niewazne czy przychodzi z badziej uznanej druzyny czy tez mniej ,wazne jest by swietnie gral, naprzyklad solari przyszedl z wielkiego realu i nic nie pokazal, jak dla mnie Muntari jest trafionym transferem :P
"I don't give a fuck
They done push me to the limit the more I live
I might blow up any minute, did it again"
RQ77

Post autor: RQ77 »

bardzo dobry transfer gral juz w serie a i na dodatek moze grac na lewym skrzydle
Corredo

Post autor: Corredo »

Mi się ten transfer podoba. Jest to zawodnik twardy, szybki, który posiada potężny strzał z dystansu. Taki typ piłkarza od czarnej roboty. No i najlepszy gracz ubiegłego sezonu w Porsmouth to musi o czymś świadczyć. :szal:
Jaszczu91

Post autor: Jaszczu91 »

Narazie nie mam do niego dużego przekonania. Jednak nam nadzieje ze swoja gra sprawi ze bedzie inaczej.
Nie jestem przekonany ze to bedzie jego wielki sewon w Interze.  Najpierw musi sobie wywalczyć miejsce w składzie, a to bedzie bardzo trudne.
Jednak zdrowa rywalizacja jeszcze nikomu nie zaszkodziła.
Lecą lata, a ja wciąż czuje to samo.  Inter aż do końca świata!
FORZA INTER!
Raffal

Post autor: Raffal »

ja tylko nie rozumiem jednego.....transfer tez przeczy taktyce ktora chce grac JM bo jezeli mamy grac 3 pomocnikow to bezapelacyjnie przegrywa rywalizacji z Cambiasso , Zanettim i zdrowym Vieira czy nawet Stankovicem a w obwodzie zostaje Pele Dacurt czy Jimenez. Obawiam sie ze transfery ktore robimy sa tylko po to zeby jakies zrobic.... :/
Mate1908

Post autor: Mate1908 »

Muntari to znakomity zawodnik...oglądając niektóre mecze Udine mogę stwierdzić ze chłopak pomimo młodego wieku posiada ogromne doświadczenie, ma roznieś potężne uderzenie i znakomity przegląd pola...kogoś takiego nam trzeba :-D
"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"
"Żeby być najlepszym, musisz pokonać najlepszych"
Nen

Post autor: Nen »

Raffal pisze: ja tylko nie rozumiem jednego.....transfer tez przeczy taktyce ktora chce grac JM bo jezeli mamy grac 3 pomocnikow to bezapelacyjnie przegrywa rywalizacji z Cambiasso , Zanettim i zdrowym Vieira czy nawet Stankovicem a w obwodzie zostaje Pele Dacurt czy Jimenez. Obawiam sie ze transfery ktore robimy sa tylko po to zeby jakies zrobic.... :/
No z tym Stankovicem toś sie zapędził jesli Dejan ma grac tak jak ostatnio to drufno bedzie przegrac z nim rywalizacje po za tym niewykluczone ze Serb nas opuści. Co do Vieiry... skojazyłem pewien fakt otuż Porsmouth jakis czas temu wyraziło zainteresowanie francuzem poniewaz szukaja doswiadczonych graczy na PU. Myśle ze mozliwe jest ze dojdzie do wymiany plus dopłata ze strony Interu. Jednak o tym narazie cisza ;)
God protect me
Raffal

Post autor: Raffal »

jezeli ma dojsc do takiej wymiany to ja dziekuje wole Vieire ktory jezeli gra to zawsze trzyma poziom a tu mamy niewiadoma...Nie zebym nie chciał tego transferu bo licze ze bedzie super ale boje sie ze popelniamy bledy z przeszłosci gdy kupoiwalismy zawodnika bo był dobry choc kompletnie nam niepotrzebny tak jest teraz z Quaresma choc go lubie i cenie uwazam ze nie ma miejsca w zespole dla niego...
Jeremy

Nen pisze:Co do Vieiry... skojazyłem pewien fakt otuż Porsmouth jakis czas temu wyraziło zainteresowanie francuzem poniewaz szukaja doswiadczonych graczy na PU. Myśle ze mozliwe jest ze dojdzie do wymiany plus dopłata ze strony Interu. Jednak o tym narazie cisza
O tym bylo wiadomo juz dawno temu i sprawa ucichla i jest juz malo prawdopodobne aby Pat odszedl wogole gdziekolwiek z Interu.
A jesli mialoby dojsc do wymiany do za kogo?
Obrazek    
"Zawsze mówiłem, że moi piłkarze są najlepsi na Świecie. Było tak gdy trenowałem mniejsze kluby, Porto, Chelsea, a teraz najlepszymi są dla mnie Ci z Interu" - Jose Mourinho.
Nen

Post autor: Nen »

Zlatan8 pisze: A jesli mialoby dojsc do wymiany do za kogo?
No za Sylleya Muntariego :P

Myśle że Vieira nie bedzie miał szans na gre w podstawowej 11 poniewaz wypra go Muntari i Pele którzy sa bardzo przyzwoici w odbiorze i do tego potrafia swietnie poprowadzic piłke. Vieira spowalnia akcje... wprawdzie potrafi zagrac dobra długa piłke ale to nie jest to co Jose chce aby grał Inter.
God protect me
RoB

Post autor: RoB »

Vieira prawdopodobnie przez pół sezonu będzie kontuzjowany, więc ciężko przed rozgrywkami uważać go za zawodnika pierwszego składu.
Jeremy

Nen pisze:
Zlatan8 pisze: A jesli mialoby dojsc do wymiany do za kogo?
No za Sylleya Muntariego :P

Myśle że Vieira nie bedzie miał szans na gre w podstawowej 11 poniewaz wypra go Muntari i Pele którzy sa bardzo przyzwoici w odbiorze i do tego potrafia swietnie poprowadzic piłke. Vieira spowalnia akcje... wprawdzie potrafi zagrac dobra długa piłke ale to nie jest to co Jose chce aby grał Inter.

Mi chodzilo kto z naszych graczy ma pojsc na wymiane a nie z graczy Portsmouth :P
No ale niedokladnie przeczytalem poprzednie posty :P,oczywiscie ze za Vieire ci chodzilo.Ale to juz jest niemozliwe bo jak wiadomo jutro oficjalna prezentacja a my nic o tym nie slyszelismy wiec raczej Pat zostanie.I mysle ze jesli beda omojaly go kontuzje to bedzie prezentowal wysoki poziom.
Obrazek    
Magiq

Post autor: Magiq »

Mnie cieszy że zawodnik z doświadczeniem w Serie A i Premier League będzie występował u nas.Nie jest to może typ zawodnika jakiego się spodziewałem bo walczaków już mamy jak Stankovic,Zanetti czy Cuchu ale na pewno jego poteżny strzał z lewej nogi się przyda.Patrząc na naszą drugą linie myśle że Muntari nie będzie miał problemu z grą...Stanko wciąż w fatalnej formie,Vieira znowu kontuzjowany...powodzenia Muntari.
\"Ja nie kradne Scudetto, i w SerieB nigdy nie byłem...\"
\"... I nie przeszkadzaj mi już, bo dla mnie jest tylko Inter\"
Paliuka

Post autor: Paliuka »

jak na taki potezny strzal to malo bramke dotychczas zdobył. w sparingach to na razie pokazuje ze lubi grac ostro. moze zarzad go sprowadził myslac juz o pozegananiu sie z Materazzim  :-D w koncu ktos do czystki rywali w druzyenie musi byc :P
miniu86

Post autor: miniu86 »

Muntari jak narazie zapowiada się bardzo dobrze, to skarb mieć takiego pomocnika w druzynie, nazwał bym go tańszą kopią Essiena. Nie jestem załamany że zamiast Lamparda przyszedł właśnie Afrykańczyk. Będzie jednym z najlepszych naszych piłkarzy w tym sezonie.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Inter to taka niesamowita choroba, która zostawia blizny na zawsze\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Eugenio Bersellini
Ric

Post autor: Ric »

Ja osobiście nie za bardzo znam charakterystykę tego gracza, widziałem go w dwóch meczach w naszej drużynie i jak dla mnie niczym sie nie wyróznił poza faulami :/ Póki to zrzucam to karb aklimatyzacji bo też juz słyszałem że to taki drugi essien. Oby później sie prezentował tak dobrze jak wszyscy mamy nadzieje bo póki np. taki deki wcale nie jest lepszy :roll:
ferii

Post autor: ferii »

mi się gra tego piłkarza bardzo podoba i dawno takiego gracza nie było w Mediolanie :D myśle że w Muntari wniesie do zespołu wiele dobrego i udowodni że wart jest tych 16mln :D
FORZA INTER !!!!!!!!!!!!
Inter_destination

Post autor: Inter_destination »

faktycznie początek miał dobry w naszych barwach w oficjalnych spotkaniach (bramka w meczu z Romą, dobry występ z Sampą) wiec mam nadzieje ze okaze sie wzmocnieniem naszej drugiej lini!! Forza Sulley!!
http://www.inter.it/aas/news/reader?N=29488&L=en Czemu JA nie mogę palić ONI mogą wóde chlać, co to da  i tak buraki dalej będą fete ćpać!!! Ganja sensibila...
MarcoPolo
Kontakt:

Post autor: MarcoPolo »

jeszcze wcześniej w meczach sparingowych wiele odbiorów
FORZA  INTER  FANATICI  DALLA  POLONIA !
ElPolako

Post autor: ElPolako »

Ja mama przed oczami cały czas te jego świetne piłki na Zlatana w Superpucharze. Do tego te świetne odbiory piłki w defensywie w środku pola jak i blisko pola karnego Romy. Ma 24 lata więc wszystko jeszcze przed nim ale jak tak dalej będzie pogrywał to te 16 mln wydane na niego szybko się zwrócą.
Obrazek
Daro

Post autor: Daro »

Oglądając Premier League i mecze Portsmouth w tamtym sezonie bardzo podobała mi sie gra Muntariego dużo odbiorów praktycznie środek pola  należał do niego ale nigdy bym nie przypuszczał za trafi kiedyś do kochanego Interu za czasów gry w Udinese słynoł z brutalnej gry wiele czerwonych kartek teraz jak sam mówi już nie fauluje głupio i ma większe doświadzczenie oby bo nie chciał bym żeby w ważnych meczach osłabiał zespół jak narazie gra nie nieźle nawet strzelił gola w superpucharze mam nadzieje że Inter będzie miał wiele pożytku z reprezentanta Gany  :szal:
chivu4

Post autor: chivu4 »

Haruję ciągle na boisku i się stara. Według mnie to narazie najlepszy transfer letniego mercato.
Obrazek
miniu86

Post autor: miniu86 »

Sulley to bezsprzecznie nasz najlepszy ostatni transfer. Pracuje na boisku, ma świetny odbiór potrafi też dobrze podać. Jeśli miałbym do niego o coś pretensje to o głupie przewinienia.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Inter to taka niesamowita choroba, która zostawia blizny na zawsze\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Eugenio Bersellini
ODPOWIEDZ