Walter Gargano
-
Walter Gargano
Walter to urugwajski piłkarz występujący na pozycji środkowego pomocnika...
Zawitał do nas na zasadzie rocznego wypożyczenia z Napoli...
Decyzja dobra... jeśli się sprawdzi to pozostanie podobnie jak Guarin, jeśli nie wypali pozytywnie, to odejdzie tak jak Zarate...
Powodzenia...
Zawitał do nas na zasadzie rocznego wypożyczenia z Napoli...
Decyzja dobra... jeśli się sprawdzi to pozostanie podobnie jak Guarin, jeśli nie wypali pozytywnie, to odejdzie tak jak Zarate...
Powodzenia...
-
Re: Walter Gargano
Wczorajszy występ napawa optymizmem. Oby tak dalej, a wykupienie będzie tylko formalnością.pewny pisze:Decyzja dobra... jeśli się sprawdzi to pozostanie podobnie jak Guarin, jeśli nie wypali pozytywnie, to odejdzie tak jak Zarate...
Powodzenia...
walczak jakich mało,w kontrakcie nie ma żadnego zapisu odnośnie ilości meczów rozegranych(Poli) jego wykupienie ma nas kosztować 5,2 mln czyli w sumie 6,4 ja bym go już po tym jednym meczu kupił,gdybym tyle miał oczywiście 

-
Świetny transfer, wstyd mi, że byłem jemu przeciwny, ale teraz widzę, że było to najlepsze rozwiązanie
-
Trochę dziwne, że w Neapolu głównie siedział na ławce. Bez dwóch zdań powinien zostać wykupiony po sezonie.
-
- Kontakt:
Broń Boże żadnego wykupywania. Solidny grajek i tyle, zbierajmy dalej takich "Garganów" to o 10 miejsce będziemy walczyć.Minio pisze:Trochę dziwne, że w Neapolu głównie siedział na ławce. Bez dwóch zdań powinien zostać wykupiony po sezonie.
-
- Kontakt:
Kujon pisze:Broń Boże żadnego wykupywania. Solidny grajek i tyle, zbierajmy dalej takich "Garganów" to o 10 miejsce będziemy walczyć.Minio pisze:Trochę dziwne, że w Neapolu głównie siedział na ławce. Bez dwóch zdań powinien zostać wykupiony po sezonie.
Ja też nie jestem za jego wykupieniem. Na ławę okej, ale na wyjsciowa jedenastkę jest rzeczywiscie za słaby. Poki mamy naszych miszczów w pomocy (Stankovic, Cuchu, Capitano), Gargano musimy pozegnac i kupic lepszego lub zastapic go Benassim. Gargano jest szybki, agresywny, dobry w odbiorze, ale podania to u niego leżą. Kuzmanovic bije go na głowę, przynajmniej patrzac na ostatni występ Kuzmy

-
Jak się nie poprawi, to nie chciałbym go widzieć dłużej u nas, no chyba że się pozbędą Benassiego......
-
co niektórzy narzekają że mamy mało zmienników, może i na taką ławkę by się przydał, ale do pierwszej jedenastki to nic a nic nie wniesie 

-
szkoda kasy na wykupienie go
-
Mam nadzieję że go wykupimy, dla mnie to solidny zawodnik ze środka pola, na wybieganie całego meczu.
-
Pytanie tylko na co komu zawodnik, który wybiega 90 minut ale przez ten czas nie jest przydatny ani w konstruowaniu akcji ani w destrukcji? Co z tego, ze odbierze kilka piłek skoro tyle samo albo i więcej straci? Nie potrafi dokładnie podać ani strzelić. Właściwie to jedyne co można o nim powiedzieć na plus, to że ma wytrzymałość. Za te kilka mln można mieć kogoś znacznie lepszego.lays pisze:Mam nadzieję że go wykupimy, dla mnie to solidny zawodnik ze środka pola, na wybieganie całego meczu.
-
No w derbach Gargano obronił się Wiem co prawda że jedna jaskółka wiosny nie czyni, jednak mam nadzieję ,że ustabilizuje tą formę i będzie grał w destrukcji na wysokim poziomie.Pablusso pisze:Pytanie tylko na co komu zawodnik, który wybiega 90 minut ale przez ten czas nie jest przydatny ani w konstruowaniu akcji ani w destrukcji? Co z tego, ze odbierze kilka piłek skoro tyle samo albo i więcej straci? Nie potrafi dokładnie podać ani strzelić. Właściwie to jedyne co można o nim powiedzieć na plus, to że ma wytrzymałość. Za te kilka mln można mieć kogoś znacznie lepszego.lays pisze:Mam nadzieję że go wykupimy, dla mnie to solidny zawodnik ze środka pola, na wybieganie całego meczu.
-
- Kontakt:
obronił się? Moim zdaniem najbardziej irytujący zawodnik w drużynie Interu w derbachlays pisze:No w derbach Gargano obronił się Wiem co prawda że jedna jaskółka wiosny nie czyni, jednak mam nadzieję ,że ustabilizuje tą formę i będzie grał w destrukcji na wysokim poziomie.Pablusso pisze:Pytanie tylko na co komu zawodnik, który wybiega 90 minut ale przez ten czas nie jest przydatny ani w konstruowaniu akcji ani w destrukcji? Co z tego, ze odbierze kilka piłek skoro tyle samo albo i więcej straci? Nie potrafi dokładnie podać ani strzelić. Właściwie to jedyne co można o nim powiedzieć na plus, to że ma wytrzymałość. Za te kilka mln można mieć kogoś znacznie lepszego.lays pisze:Mam nadzieję że go wykupimy, dla mnie to solidny zawodnik ze środka pola, na wybieganie całego meczu.

-
Dla mnie jeden z lepszych;)Orzeu pisze:obronił się? Moim zdaniem najbardziej irytujący zawodnik w drużynie Interu w derbachlays pisze:No w derbach Gargano obronił się Wiem co prawda że jedna jaskółka wiosny nie czyni, jednak mam nadzieję ,że ustabilizuje tą formę i będzie grał w destrukcji na wysokim poziomie.Pablusso pisze:Pytanie tylko na co komu zawodnik, który wybiega 90 minut ale przez ten czas nie jest przydatny ani w konstruowaniu akcji ani w destrukcji? Co z tego, ze odbierze kilka piłek skoro tyle samo albo i więcej straci? Nie potrafi dokładnie podać ani strzelić. Właściwie to jedyne co można o nim powiedzieć na plus, to że ma wytrzymałość. Za te kilka mln można mieć kogoś znacznie lepszego.lays pisze:Mam nadzieję że go wykupimy, dla mnie to solidny zawodnik ze środka pola, na wybieganie całego meczu.

-
- Kontakt:
Nie tylko dla Ciebie, bo dla mnie takżeSeba. pisze:Dla mnie jeden z lepszych;)Orzeu pisze:obronił się? Moim zdaniem najbardziej irytujący zawodnik w drużynie Interu w derbachlays pisze:No w derbach Gargano obronił się Wiem co prawda że jedna jaskółka wiosny nie czyni, jednak mam nadzieję ,że ustabilizuje tą formę i będzie grał w destrukcji na wysokim poziomie.Pablusso pisze:Pytanie tylko na co komu zawodnik, który wybiega 90 minut ale przez ten czas nie jest przydatny ani w konstruowaniu akcji ani w destrukcji? Co z tego, ze odbierze kilka piłek skoro tyle samo albo i więcej straci? Nie potrafi dokładnie podać ani strzelić. Właściwie to jedyne co można o nim powiedzieć na plus, to że ma wytrzymałość. Za te kilka mln można mieć kogoś znacznie lepszego.lays pisze:Mam nadzieję że go wykupimy, dla mnie to solidny zawodnik ze środka pola, na wybieganie całego meczu.

-
Forum nie pozwala mi ponownie zacytować całego wątku... 
Nikt mu serca do gry nie odmawia, szkoda tylko, że możliwości ma bardzo ograniczone. Z Milanem nie zagrał źle ale to, że był to jego najlepszy mecz w barwach Interu, świadczy tylko o tym jak słabo grał wcześniej. Zdania nie zmieniam. Za takie pieniądze można mieć zawodnika nie gorszego a na pewno młodszego.

Nikt mu serca do gry nie odmawia, szkoda tylko, że możliwości ma bardzo ograniczone. Z Milanem nie zagrał źle ale to, że był to jego najlepszy mecz w barwach Interu, świadczy tylko o tym jak słabo grał wcześniej. Zdania nie zmieniam. Za takie pieniądze można mieć zawodnika nie gorszego a na pewno młodszego.
-
Po serii kolejnych kilku żenujących występów naszej drużyny wziąłem pod lupę Gargano i muszę przyznać, że moje obserwacje są niepokojące. O ile na początku sezonu uważałem Waltera za wzmocnienie i upatrywałem w nim zawodnika na miarę pierwszego składu, o tyle teraz nie pozostaje mi nic innego jak stwierdzić, że koleś jest po prostu cienki. W odbiorze gra w kratkę, raz się uda, raz nie. Zalicza mnóstwo strat i niecelnych podań, często wywala piłkę na oślep przed siebie licząc, że do kogoś trafi. Ucieka od gry, nie jest w stanie wziąć ciężaru na własne barki, większość jego podań jest do najbliższego zawodnika. Ze względu na jego pozycję nie wymagam od niego finezyjnej techniki, czy Bóg wie czego, ale to co on prezentuje jest po prostu żenadą. Bardzo żałuję, że kontuzjowany jest Mudingay, jak również zastanawia mnie co się dzieje z Marigą, że nie gra. Wie ktoś czy Gargano kupiliśmy czy wypożyczyliśmy?
gość którego jedynym jako takim atutem jest odbiór i wydolność,śmiga sobie w ataku,a chłopak z dryblingiem,niezłym podaniem i ciągiem na bramkę musi stać na 35 metrze i asekurować
tragedia

-
Gargano jest wypożyczony, po sezonie do kupienia za bodaj 5 mln euro.
-
Mariga jest wypożyczony do Parmy oraz leczy kontuzję z teco co wiem.zahor pisze:Bardzo żałuję, że kontuzjowany jest Mudingay, jak również zastanawia mnie co się dzieje z Marigą, że nie gra.
-
Warto go kupić bo można powiedzieć, że jest "sprawdzony" u nas a nikogo lepszego za tą cenę chyba nie znajdziemy.
-
gargano w akcji... powiem szczerze zagrał mała chwilke ale był waleczny i zadziorny w meczu z Brazylia...
http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2 ... 1372341437
takich nam trzeba... przynajmniej walczy!
http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2 ... 1372341437
takich nam trzeba... przynajmniej walczy!

-
- Kontakt:
niee... jest słaby... gdyby kosztował hmmm maks milion to co innego ale 5? ee nie
-
Dzisiaj z Wlochami "swietnie" wykonal jedenastke