Jakieś zmiany sugerujecie?
- liga prywatna żeby nie było nikogo z zagranicy?
Racja, ceny za piłkarzy na RealFevr poszły mocno w górę i do tych piłkarzy co wymieniłeś można dorzucić Ruiza za 9.0 czyli o jakieś 3.0 w górę.CzarodziejCzasu pisze: ↑6 sie 2022, 15:12 Nie no Panowie, pora na zmianę serwera do grania. Ja wiem, że fajnie jak trzeba się napocić i nakombinowac, ale to jak podnieśli ceny za ofensywnych grajków to jest porazka, Lukaku po gównianym sezonie 11.5, Vlaho 12, Jovic 9 (xdddd).
Nie do końca. Berardi kosztuje 12.0 (1.0 więcej), Dybala kosztuje 10.0 (1.5 więcej), SMS kosztuje 11.0 (0.5 więcej), Theo 7.4 (0.4 więcej), więc to też zależy, ale fakt, że ogólnie RealFevr ma droższych piłkarzy. Ja osobiście jeszcze nie próbowałem tworzyć drużyny, więc nie wiem jak to wychodzi w praktyce.CzarodziejCzasu pisze: ↑6 sie 2022, 15:12
https://www.serieafantasy.com/auth/sign-up/select-team/
Tutaj ceny są o wiele bardziej współmierne z tym co grajek obecnie prezentuje, mniej więcej 1 mln euro każdy grajek ofensywny jest tańszy przy tym samym budżecie, obrońcy około 0.5 mln.
wniosek taki, że w realfevr trzeba się bardziej natrudzićCzarodziejCzasu pisze: ↑6 sie 2022, 16:20 17.5 to jest mniej więcej 4-4.5 na jednego rezerwowego, a powiedzmy sobie szczerze ten skład szalu nie robi