Byłem w listopadzie, wtedy nie było żadnych ograniczeń na stadionie jak i w samym Mediolanie.
Samodzielny wyjazd na mecz - kompendium wiedzy
-
-
Re: Samodzielny wyjazd na mecz - kompendium wiedzy
Gość na grupie Facebookowej proponuje bilety na Inter juventus w Coppa Italia. 150 euro za zestaw to jest 4 bilety. Na stronce zostały tylko po 200 euro za sztukę więc cena jest atrakcyjna bardzo wg mnie. Co sądzicie?
-
Planuję na koniec maja wyjazd na swój pierwszy mecz Interu - z Atalantą. Przeczytałem cały wątek, dzięki za cenne rady.
Nie pojawił się jednak temat widoczności z poszczególnych trybun.
Interesują mnie miejsca wzdłuż dłuższego boku boiska ewentualnie narożne, jak ktoś wcześniej polecał - które z nich będą lepsze?
Czy warto dopłacać za bilety na pierwszy ring czy widoczność z drugiego ringu jest wystarczająca?
Nie pojawił się jednak temat widoczności z poszczególnych trybun.
Interesują mnie miejsca wzdłuż dłuższego boku boiska ewentualnie narożne, jak ktoś wcześniej polecał - które z nich będą lepsze?
Czy warto dopłacać za bilety na pierwszy ring czy widoczność z drugiego ringu jest wystarczająca?
- Orzeu
- Kontakt:
kiedys na oficjalnej stronie San Siro była mapka z widocznością z poszczególnych trybun, aż dziwne, że to zlikwidowali bo było to bardzo przydatne narzędzie.
Drugi ring jest ok
Drugi ring jest ok
-
Nadal jest taka opcja, na etapie kupna biletu po wybraniu sektora i miejsca. Ikonka takiego "oka" - 3D View.
-
Witam, czy ktos kupowal bilety na tej stronie https://www.viagogo.pl ?? I pytanie gdzie na dzis kupie bilet z potwierdzeniem do max 3dni?
-
Wie ktoś może kiedy ruszy sprzedaż biletów na derby?
-
na razie co najwyzej mozesz zostawic swojego maila na stronie z przypominajka
-
Cześć, orientuje się ktoś co można wnieść ze sobą na stadion ? Da radę mieć butelkę wody ? Otwarta lub zamknięta ? Czy warunkiem jest brak szkła czy nie można nic wnosić ?
-
nie mozna nic takiego wnosic, ale pod stadionem i na bramkach jest taki scisk, ze jak schowasz w inna kieszonke niz glowna, to na luzie wniesiesz, nawet Ci tego nie sprawdza 

-
Witam, wie ktoś jak wygląda sprzedaż biletów na finał Pucharu Włoch w Rzymie?
Czy godz 21 meczu jest już oficjalna?
Wie ktoś jak to przykładowo wyglądało w tamtym roku?
Czy godz 21 meczu jest już oficjalna?
Wie ktoś jak to przykładowo wyglądało w tamtym roku?
-
Czy ktoś zna datę meczu z Atalanta Bergamo czy data 28.05 jest sztywna i zmieni się tylko ewentualnie godzina meczu?dzięki za info
-
Bylem na meczu z Lazio pare dni temu i mozna wniesc wode ale na bramkach trzeba wyrzucic nakretke wiec warto miec druga ze soba.
-
Cześć - zakupiłem dziś bilety na swój pierwszy w życiu mecz na Giuseppe Meazza. 13.05 z Sassuolo. Nie było już nic taniego przez stronę Interu więc zdecydowałem się kupić przez Ticombo, z drugiej ręki. Bilety od razu otrzymałem w formie pdf, ale sa one imienne na jakis Włochów. Sprawdzają to na bramkach z dowodem? Ktoś miał podobną sytuację? Zdarzyło mi się wchodzić na inne nazwisko np na stadionie narodowym i nie sprawdzali tego. A tutaj?
- AlwaysRemember
Single ticket PDF print @ home / paper: it is possible to change the user of a ticket purchased online or at Inter / Vivaticket points of sale only once.jakub-popielarz pisze: ↑4 maja 2023, 00:02 Cześć - zakupiłem dziś bilety na swój pierwszy w życiu mecz na Giuseppe Meazza. 13.05 z Sassuolo. Nie było już nic taniego przez stronę Interu więc zdecydowałem się kupić przez Ticombo, z drugiej ręki. Bilety od razu otrzymałem w formie pdf, ale sa one imienne na jakis Włochów. Sprawdzają to na bramkach z dowodem? Ktoś miał podobną sytuację? Zdarzyło mi się wchodzić na inne nazwisko np na stadionie narodowym i nie sprawdzali tego. A tutaj?
Single ticket loaded on the Siamo Noi card: it is possible to change the ticket user only once for the benefit of another person in possession of the Siamo Noi card number.
"Bilet jednorazowy PDF print@home/paperback: możliwa jest jednorazowa zmiana użytkownika biletu zakupionego online lub w punktach sprzedaży Inter/Vivaticket.
Bilet jednorazowy załadowany na kartę Siamo Noi: możliwa jest jednorazowa zmiana użytkownika biletu tylko na rzecz innej osoby posiadającej numer karty Siamo Noi."
https://tickets.inter.it/tickets/season ... ss?lang=en
-
Czy ktos na Atalante sie wybiera?
-
pusiek900 ja będę.
Czy w dniu meczowym są jakieś dodatkowe kursy komunikacji w godzinach przed i po meczu? Jadę na mecz z Atalantą, który jest o 20:45 i z tego co widzę ostatni pociąg powrotny do Bergamo mam o 22:30 co oznacza, że musiałbym wyjść ok. 22 z meczu żeby zdążyć.
Lipa, tym bardziej że jak kupowałem bilety na mecz to miał być o 15:00...
Czy w dniu meczowym są jakieś dodatkowe kursy komunikacji w godzinach przed i po meczu? Jadę na mecz z Atalantą, który jest o 20:45 i z tego co widzę ostatni pociąg powrotny do Bergamo mam o 22:30 co oznacza, że musiałbym wyjść ok. 22 z meczu żeby zdążyć.
-
nie ma zadnej dodatkowej komunikacji. Mecz nie jest swietem Wloch, wszystko kursuje tak samo
-
Myślę o tym, żeby polecieć do Mediolanu na finał LM (tak, wiem, że finał jest w Stambule
). Chciałbym po prostu świętować wygraną w Lidze Mistrzów razem z kibicami Interu i uczestniczyć w jakiejś fecie (może jakąś zorganizują w niedzielę). Myślał ktoś z was o takim wyjeździe?

-
Za pierwszym wyjazdem tak sie wydymalem i nie zdazylem na ostatni pociag do Bergamo. Polecam, ciekawe przeżycie. Zwlaszcza okolice Milano Centrale w nocymathias pisze: ↑23 maja 2023, 19:39 pusiek900 ja będę.