Nowe stroje?
-
- Kontakt:
Re: Nowe stroje?
Obrzydlistwo z zygzakami stało się faktem. Ja rozumiem, że od czasu do czasu trzeba coś zmienić, żeby ludzie kupili, ale kurwa bez przesady. Chyba najgorsze koszulki Interu, jakie widziałem. Takie coś to mogłoby służyć jako treningówki, a nie na mecze. Miałem nadzieję na jakiś sztos na koniec współpracy z Pirelli, a tu taka lipa...
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
za daleko stąd
do gór złotych,
Krew solą tej ziemi,
-
- Zawsze wykorzystujemy pasiastą interpretację tożsamości klubu. Tym razem zainspirowaliśmy się jednym z głównych nurtów artystycznych w Mediolanie - powiedział Scott Munson, wiceprezes Nike Football Apparel. - Zygzakowata grafika stanowi podstawę postmodernistycznego projektu, a także nawiązanie do Biscione. Rezultatem jest niesamowity zestaw, który dobrze łączy się z wyjątkowością klubu - dodał.
-
Na zdjęciach wyglądają kiepsko, ale z ostateczną oceną poczekam do jakiegoś meczu. Mam nadzieję, że chociaż przy wyjazdówkach się postarają.
-
Wyjazdowka będzie biała z tymi paskami ala kratka w zeszycie, jeszcze większe gowno... Jedyna nadzieja na ten szary 3ci komplet, chociaż mi osobiscie te domowe aż nie przeszkadzają, kolory mają fajne, intensywne, pozbyli się tego bejbi blu który jest teraz, wiadomo paski mogłyby być proste i byłoby kozak no ale...
-
- Kontakt:
Stroje jak stroje. Raz lepsze raz gorsze.
Osobiście nie za bardzo przypadły mi do gustu.
Ale jeśli uda się w nich coś ugrać to nikt nie będzie pamiętał o tych koszulkach.
Z racji przydomku Il Biscione jedyne z czym mi sie kojarzą te koszulki to ze żmiją zygzakowatą
Osobiście nie za bardzo przypadły mi do gustu.
Ale jeśli uda się w nich coś ugrać to nikt nie będzie pamiętał o tych koszulkach.
Z racji przydomku Il Biscione jedyne z czym mi sie kojarzą te koszulki to ze żmiją zygzakowatą
-
Może grafika zwolnili i ktoś na stażu to robi? Dramat.
-
Haha jak to zobaczyłem to dokładnie o tym samym pomyślałem
-
- Kontakt:
Znamy już stroje domowe na przyszły sezon. Trzeci rok z rzędu domówki mi się nie podobają. Sam pomysł z motywem skóry węża był dobry, ale wykonanie mocno przeciętne, takie bazarowo-odpustowe. Po raz kolejny kibice zrobili lepszy projekt:
Da się połączyć skórę węża i klasyczne pasy, tylko Nike nie potrafi. Chętnie zobaczyłbym Inter w strojach adidasa.
Da się połączyć skórę węża i klasyczne pasy, tylko Nike nie potrafi. Chętnie zobaczyłbym Inter w strojach adidasa.
za daleko stąd
do gór złotych,
Krew solą tej ziemi,
za daleko stąd
do gór złotych,
Krew solą tej ziemi,
-
Okropne, tylko ta tarcza ładna.
Za rok zrobią czerwono-zolte żeby się w Chinach podobały. Bleee.
Pozdr.
Za rok zrobią czerwono-zolte żeby się w Chinach podobały. Bleee.
Pozdr.
-
Nie da się edytować, więc piszę post pod postem.
Na żywo (mecz z Lugano) te stroje już lepsze. Szkoda, że białe kolory numerów, a nie złote.
Bez Pirelli dziwnie, chyba gorzej. Szkoda, że nowe logo sponsora też białe a nie złote.
Ogólnie w mojej opinie koszulka nie jest już okropna. Jest taka nowoczesna, a tego nie lubię.
Brakuje mi czarnego koloru.
Pozdr.
Na żywo (mecz z Lugano) te stroje już lepsze. Szkoda, że białe kolory numerów, a nie złote.
Bez Pirelli dziwnie, chyba gorzej. Szkoda, że nowe logo sponsora też białe a nie złote.
Ogólnie w mojej opinie koszulka nie jest już okropna. Jest taka nowoczesna, a tego nie lubię.
Brakuje mi czarnego koloru.
Pozdr.
-
Odecizna pragnie edytować posta po 9 dniach. To jakiś zupełny odlot i obłęd zarazem, naprawdę nie wiem co mam o tym sądzić.
A co do tych koszulek, to fajne są nawet. Pozdrawiam wszystkich, za wyjątkiem gołodupców chińskich, nainggolana i dalberta.
A co do tych koszulek, to fajne są nawet. Pozdrawiam wszystkich, za wyjątkiem gołodupców chińskich, nainggolana i dalberta.
-
da ktoś link do koszulki z aliexpress gdzie sponsorem jest PIRELLI?
-
Wyjazdowe stroje:
Lepsze, dużo lepsze, można nawet powiedzieć ładne.
Jeden powie wąż jak z targu, inny powie, że oryginalny/nietypowy wzór i każdy będzie mieć rację
Wiadomo, nowy herb i nowy sponsor na koszulkach mi się niezbyt podobają, ale oba są tu czarne, przez to pasują do siebie.
Pozdr.
Lepsze, dużo lepsze, można nawet powiedzieć ładne.
Jeden powie wąż jak z targu, inny powie, że oryginalny/nietypowy wzór i każdy będzie mieć rację
Wiadomo, nowy herb i nowy sponsor na koszulkach mi się niezbyt podobają, ale oba są tu czarne, przez to pasują do siebie.
Pozdr.
-
- Kontakt:
no wg mnie też są ładne, choć obie wersje (dom i wyjazd) są dość odważne, przez co ciężko mi się zdecydować, która wersja koszulki jest ładniejsza.
-
- Kontakt:
Jak dla mnie wyjazdówka jeszcze gorsza niż domowa. Przekonałbym się do domówki gdyby logo sponsora i nazwisko/numer grajka były złote.
za daleko stąd
do gór złotych,
Krew solą tej ziemi,
za daleko stąd
do gór złotych,
Krew solą tej ziemi,
-
Mógłby ktoś bardziej rozgarnięty niż ja podpowiedzieć czym się różnią koszulki meczowe oprócz cena?
Jedna 150, druga 100 euro, przypuszczam, że może chodzić o te wszystkie naszywki serieA itp. ?
Jedna 150, druga 100 euro, przypuszczam, że może chodzić o te wszystkie naszywki serieA itp. ?
-
Materiałem się trochę różnią, ta droższa to "the match", czyli w 100% meczówka, te tańsze "the stadium" to trochę replika dla kibiców
Z opisu na Inter Store:
The Match collection combines authentic design details with lightweight, quick-drying technology that keeps your skin cool and delivers comfort on the pitch. Nike Dri-FIT ADV technology unites breathable fabric with advanced technical features so that your skin remains dry and in maximum comfort. Developed using data from athlete testing, the open-weave fabric at the hottest points keeps you cool when the game gets into full swing.
The Stadium collection replicates the details of the original design with breathable technology for a match look that is inspired by the appearance of the professionals on the pitch. Nike Dri-FIT technology wicks away sweat to encourage rapid evaporation and keep your skin dry for excellent comfort.
-
Ok dzięki dwie gwiazdki, nie można oszczędzać 🫣
-
-
-
- Kontakt:
Vapor to właśnie koszulki meczowe, mają taką siateczkę/dziurki dzięki czemu jest lepsze odprowadzanie potu itp. Kolejną różnicą wg mnie na korzyść tańszych koszulek w wersji stadionowej jest herb i logo Nike. W wersji stadium są haftowane, wypukłe. W wersji match są to po prostu naklejki. Co kto lubi Jak będziesz w koszulce rżnąć w gałę na orliku to lepsza będzie wersja match, jak będziesz w niej chodzić po barach to bierz stadium.
za daleko stąd
do gór złotych,
Krew solą tej ziemi,
za daleko stąd
do gór złotych,
Krew solą tej ziemi,
-
Dzięki za podpowiedź!