Orzeu pisze: ↑9 mar 2025, 10:36
4 bilety na jedno konto możesz kupić na inter.it. Oczywiście dane będziesz musiał podać.
Ok, dzięki, to poproszę kumpla żeby założył jeszcze 1 konto, bo minimum 6 będziemy potrzebować.
P.s. a tak z ciekawości, to że mam kartę, to daje jakieś korzyści, typu rabat czy coś?
Na mecze TOP posiadacze kart mogą chyba kupować bilety w przedsprzedaży, zaraz po karnetowiczach. Ale wtedy jak kupujesz więcej niż 1 bilet to musisz podać numer karty dla każdej osoby.
Dzięki za pomoc!
A to będzie duże ryzyku kupić wszystko - nocleg, przelot itp., a na końcu bilety na mecz? Bo cały czas są niedostępne na inter.it, najnowsze można kupić na 30 marca i jak przeglądałem to bardzo mało miejsc dostępnych
.................C'e Solo l'Inter, Per Me, Solo l'Inter C'e Solo l'Inter, Per Me !!.........
Gajdzik pisze: ↑13 mar 2025, 17:22
Dzięki za pomoc!
A to będzie duże ryzyku kupić wszystko - nocleg, przelot itp., a na końcu bilety na mecz? Bo cały czas są niedostępne na inter.it, najnowsze można kupić na 30 marca i jak przeglądałem to bardzo mało miejsc dostępnych
Wszystko zależy na jaki mecz planujesz jechać. Z tego co widzę planowałeś majówkę, 4 maja gramy z Hellasem, więc jeżeli chodzi o ten mecz to bez problemu powinieneś dostać bilety (pod warunkiem, że np. nie będzie to mecz pieczętujący matematycznie scudetto) Jak leciałem 2 sezony temu na mecz z Bologna (jeszcze była średniakiem) to bilety można było kupić nawet w kasie przed samym meczem.
Panowie, czy miał ktoś z was problem z kartą Inter Club? Wyskakuje mi błąd na obu kartach, że moja karta jest nieaktywna. Czy miał ktoś z Was podobną sytuację?
Co w takiej sytuacji zrobić? Pisać do nich maila? Jeśli tak, to może ktoś ma podrzucić konkretny e-mail żeby tą sprawę rozwiązać? Z góry dzięki za wszystkie podpowiedzi.
Nie wiem czy to co sezon nie trzeba jej jakby aktywować. Oni chyba przesyłają email i tam się chyba coś klikało. Mam od paru lat ale bez problemu zawsze.