Samodzielny wyjazd na mecz - kompendium wiedzy
-
Re: Samodzielny wyjazd na mecz - kompendium wiedzy
Myślicie, że będzie można kupić bilety na mecz z Liverpoolem w LM? 

-
Zalezy czy domowe, czy wyjazd. Jesli wyjazd, to tylko i wyalcznie przez fankluby i karte kibica Siamo Noi. Na domowe na spokojnie, pewnie przez kilka dni beda w otwartej sprzedazy do polapania 

-
- Kontakt:
-
A co do wyjazdowych to na kartę Siamo Noi mogę kupić 2 bilety ? Będzie wdzięczny za odpowiedz . Dotychczas nie kupowałem ale teraz mam bardzo blisko do Liverpool ze grzechem byłoby nie skorzystać .
-
Wydaje mi sie, ze tylko pojedynczo, w celu weryfikacji ludzi, ktorzy jezdza na wyjazdy.
-
Czy ktoś z was wybiera się na wiosnę na jakiś mecz w Mediolanie?
-
Ma ktoś może kartę Siamo noi aktywowaną przed 31 grudnia 2021 roku i NIE wybiera się na derby? Próbuje zdobyć bilety ale w otwartej sprzedaży która rusza we wtorek rano może być już za późno. Pozdrawiam i proszę o pw jeśli ktoś dysponuje.
-
3 lutego startuje otwarta sprzedaż na inter.it , powodzenia
-
Cześć, czy ktoś wybierał się w poprzednich latach lub teraz leci na własna rękę do neapolu na mecz Interu?
1. Ktoś wie, które sektory są wydzielone dla kibiców gości? Czy jest tzw sektor buforowy, pomiędzy gośćmi i gospodarzami?
Nie mam karty Siamo noi i nie należę do fan clubu wiec raczej nie chce się pchac do „klatki” gości
1. Ktoś wie, które sektory są wydzielone dla kibiców gości? Czy jest tzw sektor buforowy, pomiędzy gośćmi i gospodarzami?
Nie mam karty Siamo noi i nie należę do fan clubu wiec raczej nie chce się pchac do „klatki” gości

-
- Kontakt:
Miarus pisze: ↑31 sty 2022, 09:48 Cześć, czy ktoś wybierał się w poprzednich latach lub teraz leci na własna rękę do neapolu na mecz Interu?
Nie mam karty Siamo noi i nie należę do fan clubu wiec raczej nie chce się pchac do „klatki” gości![]()
na pewno na trybunę kibiców Interu nie wejdziesz w takim razie. Proponuję szukać miejsc na środku gdzieś
-
Podpijam pytanie i prośbę o udostępnienie karty pod zakup 2 biletów na derby.

-
Cześć, Planuje iść na mój pierwszy Mecz Interu, który będzie z Liverpoolem, z racji braku posiadania żadnej z kart sprzedaż otwarta na ten mecz zaczyna się dopiero 11 lutego, co przy obecnych restrykcjach obłożenia i randze meczu, wierze że jest mocno wątpliwe by udało się kupić ten bilet.
Z racji tego wiem że jest strona viagogo i bilety są już nawet teraz do kupienia, pomimo braku otwartej sprzedaży co jest dla mnie trochę dziwne.
Czy Mógłbym poprosić kogoś bardziej doświadczonego o pomoc z tym tematem? Gdzie kupić oraz kiedy? Będę Bardzo wdzięczny za pomoc, dziękuję z góry!
Z racji tego wiem że jest strona viagogo i bilety są już nawet teraz do kupienia, pomimo braku otwartej sprzedaży co jest dla mnie trochę dziwne.
Czy Mógłbym poprosić kogoś bardziej doświadczonego o pomoc z tym tematem? Gdzie kupić oraz kiedy? Będę Bardzo wdzięczny za pomoc, dziękuję z góry!

-
Prawdopodobnie bedzie na Liverpool tak jak z derbami. Otwarta sprzedaz nie ruszy, z powodu soldoutu i wielkiego zainteresowania ze strony karnetowiczów, memberów i posiadaczy kart Siamo Noi.
Edit: co do biletow na viagogo, to odradzam. Bilety na Inter sa imienne, wiec nie wejdziesz na bilet Pana Iksinskiego, zwlaszcza teraz, jak sprawdzaja 3 razy Twoje dane na wejsciu.
Edit: co do biletow na viagogo, to odradzam. Bilety na Inter sa imienne, wiec nie wejdziesz na bilet Pana Iksinskiego, zwlaszcza teraz, jak sprawdzaja 3 razy Twoje dane na wejsciu.
-
Czyli tak naprawdę obecnie nie ma szans iść na mecz w moim przypadku?
-
- Kontakt:
brał ktoś w ogóle z viagogo kiedyś i poleca?
-
Ja zamawiałem bilety na Polska-Niemcy na Euro i dostałem bilety ponad tydzień po meczu więc ja tego nie polecam. Na pierwszy mecz w życiu w Mediolanie były to derby w listopadzie zamawiałem ze strony
www.sportsevents365.pl/
Kontakt na WhatsApp w razie problemów, u mnie była to zmiana danych na bilecie, bilety do wydruku miałem dwa dni przed meczem. Wiadomo cena trochę wyższa ale jak na pierwszy raz to wszystko super.
-
Hej,
Bede prawdopodobnie z synek 5,5 letnim w Mediolanie w czasie kiedy jest mecz z Fiorentina.
Orientuje sie ktos czy do dziecka zamawia sie bilet jak do doroslego czy sa moze jakies znizki? Dodam, ze syn jest niepelnosprawny, ale to chyba nie powinien być klopot
Bede prawdopodobnie z synek 5,5 letnim w Mediolanie w czasie kiedy jest mecz z Fiorentina.
Orientuje sie ktos czy do dziecka zamawia sie bilet jak do doroslego czy sa moze jakies znizki? Dodam, ze syn jest niepelnosprawny, ale to chyba nie powinien być klopot
-
Hej, był ktoś ostatnio na meczu? Rozumiem, że wejście na stadion tylko przy okazaniu certyfikatu szczepienia? Negatywny wynik testu też jest akceptowany?
-
Siema, bylem na Sassuolo. Na test juz nie wejdziesz, tylko certyfikat.
-
Próbuj bramkami pod Curva Nord 20-30 minut przed meczem, ja na Liverpool wszedłem bez pokazywania certyfikatu, tylko bilet skanowali 

-
Ja byłem właśnie na meczu z Salernitana i kazdemu sprawdzali paszport covidowy + mnie wycofali za to, ze miałem zwykla maseczke chirurgiczna...
Przed samym meczem faktycznie kontrole troche zanikaly, ale jest to zawsze ryzyko, bo sprawdzali mnie przed wejściem na stadion i juz po skanowaniu biletu 
-
Ale na mecz rozumiem wszedłeś finalnie? Jak ogarnąłeś maseczkę którą wymagali i jaka to była?SyR90 pisze: ↑5 mar 2022, 01:15 Ja byłem właśnie na meczu z Salernitana i kazdemu sprawdzali paszport covidowy + mnie wycofali za to, ze miałem zwykla maseczke chirurgiczna...Przed samym meczem faktycznie kontrole troche zanikaly, ale jest to zawsze ryzyko, bo sprawdzali mnie przed wejściem na stadion i juz po skanowaniu biletu
![]()
-
we Wloszech obowiazuja maski FFP2.
-
Hej,
Tak jak kolega wyzej pisze w calych Wloszech obowiazuja maski ffp2 i co ciekawe pomimo lotu ta sama linia do Polski i z Polski, to tylko na lotnisku w Bergamo wymagali tego typu maseczki zeby wejsc wogole na poklad samolotu
Maseczki mozna bylo kupic przy stadionie w tych punktach z gadzetami za 3 euro od sztuki, tylko musialem się wycofać z kolejki do wejścia na stadion i stać w niej potem jeszcze raz...
Kolejki tez duzo wieksze niz pare lat temu, bo kazdemu z osobna sprawdzaja green pass, takze warto to wziac pod uwage
Tak jak kolega wyzej pisze w calych Wloszech obowiazuja maski ffp2 i co ciekawe pomimo lotu ta sama linia do Polski i z Polski, to tylko na lotnisku w Bergamo wymagali tego typu maseczki zeby wejsc wogole na poklad samolotu
Maseczki mozna bylo kupic przy stadionie w tych punktach z gadzetami za 3 euro od sztuki, tylko musialem się wycofać z kolejki do wejścia na stadion i stać w niej potem jeszcze raz...
Kolejki tez duzo wieksze niz pare lat temu, bo kazdemu z osobna sprawdzaja green pass, takze warto to wziac pod uwage
-
Ma ktoś może kartę Siamo noi aktywowaną przed 31 grudnia 2021 roku i NIE wybiera się na Inter-Roma ?
Będę próbował w otwartej sprzedaży w kwietniu kupić ale zawsze ryzyko, że przy 50% limicie może soldout byc.
Proszę wiadomość prywatną jeśli ktoś posiada.
FORZA INTER
Będę próbował w otwartej sprzedaży w kwietniu kupić ale zawsze ryzyko, że przy 50% limicie może soldout byc.
FORZA INTER
-
Przecież do końca marca stadiony mają być otwarte w 100% więc bilet kupisz na spokojnie nawet bez karty.blazej98 pisze: ↑15 mar 2022, 00:21 Ma ktoś może kartę Siamo noi aktywowaną przed 31 grudnia 2021 roku i NIE wybiera się na Inter-Roma ?
FORZA INTER
-
Czy ktoś wybiera się na mecz Inter-Hellas 9.04? Bilety od 10 euro.
-
Wybieram się na mecz z Sampdorią. Orientuje się ktoś kiedy będzie dokładna data i godzina tego spotkania. Wstępnie jest 22.05 o 15.00 ale oficjalny terminarz jest podany tylko do 37 kolejki. Pytam bo nie wiem jak planować podróż
-
Cześć,
czy ktoś wybiera się na mecz Interu ze Spezią (20.sierpnia) lub Cremonese (30.sierpnia)? Planuję być na jednym z tych spotkań (lotem z Katowic), towarzystwo mile widziane. Ogarniam angielski i włoski a w Mediolanie/San Siro już byłem więc mogę być przedownikiem
czy ktoś wybiera się na mecz Interu ze Spezią (20.sierpnia) lub Cremonese (30.sierpnia)? Planuję być na jednym z tych spotkań (lotem z Katowic), towarzystwo mile widziane. Ogarniam angielski i włoski a w Mediolanie/San Siro już byłem więc mogę być przedownikiem

-
Witam jestem nowy poszukuje info.
Będę w Mediolanie 3-09-22 chciałbym zakupić bilety na mecz Milan-Inter i wolałbym mięć bilety w sektorze Interu, czy ktoś coś jak i gdzie mogę takie bilety zakupić
Z góry dziękuje za pomoc:)
Będę w Mediolanie 3-09-22 chciałbym zakupić bilety na mecz Milan-Inter i wolałbym mięć bilety w sektorze Interu, czy ktoś coś jak i gdzie mogę takie bilety zakupić
Z góry dziękuje za pomoc:)