Samodzielny wyjazd na mecz - kompendium wiedzy
-
- Kontakt:
Re: Samodzielny wyjazd na mecz - kompendium wiedzy
nie jest niezbędna karta kibica - wchodzicie na inter.it /tickets , wybieracie miejsce i zamawiacie bilet. po uzupełnieniu danych i płatności drukujecie sobie w domu i z tym idziecie na stadion.
można też pod stadionem kupić, na innych stronach nie polecam.
można też pod stadionem kupić, na innych stronach nie polecam.
-
Przepyszne dzięki!
-
- Kontakt:
Ja kupiłem bilety parę dni temu a nie mam karty kibica. Może odrzuciło Ci kartę kredytową?
-
Właśnie co wróciłem z meczu z Torino i już myślę o kolejnych.
Czy ktokolwiek posiada pewne info, kiedy dokładnie będzie ogłoszony terminarz na styczeń/luty/marzec?
Na razie ostatnia pewna data to 16grudnia Inter - Udinese.
Czy ktokolwiek posiada pewne info, kiedy dokładnie będzie ogłoszony terminarz na styczeń/luty/marzec?
Na razie ostatnia pewna data to 16grudnia Inter - Udinese.
-
Zazwyczaj jest to zaraz po losowaniu LM i LE w grudniu.
-
Ok losowanie chyba 11 grudnia, a więc jeszcze przed świętami będzie wszystko jasne. Dzięki Bart!
-
Wczoraj kupiłem bilet na mecz z Romą na 21/01. Jakby ktoś się wybierał do Mediolanu na ten sam mecz to możemy połączyć siły. Wylatuję 19/01 z Modlina, a powrót w 22/01 poniedziałek o 23:15. Lot Ryanairem.
-
To dlugi pobyt, ja lece z dziewczyna w dzien meczu w niedziele z Krakowa i wracam w poniedzialek do Krakowa. Ogolnie ceny na mecz zabijaja ale na Rome mozna sie szarpnac 

-
Bilet dostałem jako łączony pod choinkę i urodziny od żony, więc tylko bilet lotniczy mnie wyniesie 230 złotych. Nocleg też chcę za darmo ogarnąć.
-
Za darmo czyli jak? Chcesz spać na lotnisku? 
Leci ktoś na Udine? Będę w Mediolanie w dzień meczu, w sobotę.

Leci ktoś na Udine? Będę w Mediolanie w dzień meczu, w sobotę.
-
Koleżanka mieszka w Mediolanie, a jak nie u niej (często wyjeżdża) to skorzystam z http://Couchsurfing.com - jest to portal dla osób poszukujących noclegu za darmo. Sami w u siebie gościliśmy różne osoby z całego Świata. Użytkownicy dostają recenzje, rekomendacje, więc wiesz kogo przyjmujesz do domu i do kogo jedziesz. Polecam.
-
też będę w dzień meczu z romą (21.01) w mediolanie, ale bez karty kibica bilety od 60euro 

-
Witam. Jadę na narty do Włoch w marcu i zupełnie przypadkowo mój pobyt trafia w termin meczu Interu z Napoli. Z racji tego, że do Mediolanu będę miał ok 100 km, grzechem każdego szanuącego się kibica Interu byłoby nie skorzystać z okazji i nie pójść na ten arcyciekawy mecz. Biorąc pod uwagę frekwencję kibiców na meczach w tym sezonie, chciałbym w okresie miedzyświątecznym załatwić już sobie bilet na ten mecz. Może ktoś bardziej doświadczony w tych sprawach wytłumaczyć skąd to kupić? Dodam, że nie byłem nigdy na San Siro, nie posiadam też karty kredytowej ani karty kibica.
Z góry dziękuję, pozdrawiam.

Interista since 1997
-
WitajValrin pisze:Witam. Jadę na narty do Włoch w marcu i zupełnie przypadkowo mój pobyt trafia w termin meczu Interu z Napoli. Z racji tego, że do Mediolanu będę miał ok 100 km, grzechem każdego szanuącego się kibica Interu byłoby nie skorzystać z okazji i nie pójść na ten arcyciekawy mecz. Biorąc pod uwagę frekwencję kibiców na meczach w tym sezonie, chciałbym w okresie miedzyświątecznym załatwić już sobie bilet na ten mecz. Może ktoś bardziej doświadczony w tych sprawach wytłumaczyć skąd to kupić? Dodam, że nie byłem nigdy na San Siro, nie posiadam też karty kredytowej ani karty kibica.
Także razem z bratem i jego synem lecimy do Mediolanu na mecz z Napoli. Nie mamy karty kibica. Zaraz po losowaniu terminarzu Serie A na najbliże 3 miesiące bookujemy bilety lotnicze. My mamy zamiar kupić bilety na mecz przez stronę oficjalną inter.it jakieś 3 tygodnie przed meczem- chyba, że będą bilety dostępne wcześniej. Śledząc frekwencję na Meazza w tym sezonie, lepiej się pośpieszyć z zakupem biletu- im wcześniej tym lepiej. Nie mam pojęcia czy karta kredytowa jest niezbędna do kupna biletu poprzez stronę Interu- może ktoś bardziej doświadczony się wypowie ?
-
Witam
Wybieram się na mecz Inter - Lazio, bilety chce kupić przed meczem na stadionie czy istnieje możliwość że wszystkie bilety zostaną sprzedane na kilka dni przed meczem ?
Wybieram się na mecz Inter - Lazio, bilety chce kupić przed meczem na stadionie czy istnieje możliwość że wszystkie bilety zostaną sprzedane na kilka dni przed meczem ?
-
Pojawiły się terminy meczów:
http://www.inter.it/it/news/85169/serie ... 9-giornata
Inter-Napoli niedziela, 11 marca, 20.45
http://www.inter.it/it/news/85169/serie ... 9-giornata
Inter-Napoli niedziela, 11 marca, 20.45
-
Witam,
Mam pytanie odnośnie meczu Inter - Napoli, 11 marca godz 20:45
Otrzymałem w prezencie od żony bilety na lot do Mediolanu i pobyt w hotelu, wiec pozostało mi tylko kupić bilet na mecz. Nigdy nie byłem na meczu Interu wiec proszę o podpowiedz osób bardziej doświadczonych.
Chciałbym kupić bilet na stronie klubu tylko z tego co wiem to mecz z Napoli jest zaliczany do spotkań o podwyższonym ryzyku, co za tym idzie mam kilka pytań:
- kiedy klub rozpocznie sprzedaż na swojej stronie inter.it?
- czy sprzedaż biletów będzie dla wszytkich czy tylko dla posiadaczy Siamo Noi Card?
- Jeśli wyrobię kartę Siamo Noi online to czy to wystarczy do zakupu biletu? Czytałem że trzeba ją aktywować w Mediolanie aby byla aktywna, a nie wybieram się.
Będę wdzięczny za wszelkie podpowiedzi i pomoc.
Mam pytanie odnośnie meczu Inter - Napoli, 11 marca godz 20:45
Otrzymałem w prezencie od żony bilety na lot do Mediolanu i pobyt w hotelu, wiec pozostało mi tylko kupić bilet na mecz. Nigdy nie byłem na meczu Interu wiec proszę o podpowiedz osób bardziej doświadczonych.
Chciałbym kupić bilet na stronie klubu tylko z tego co wiem to mecz z Napoli jest zaliczany do spotkań o podwyższonym ryzyku, co za tym idzie mam kilka pytań:
- kiedy klub rozpocznie sprzedaż na swojej stronie inter.it?
- czy sprzedaż biletów będzie dla wszytkich czy tylko dla posiadaczy Siamo Noi Card?
- Jeśli wyrobię kartę Siamo Noi online to czy to wystarczy do zakupu biletu? Czytałem że trzeba ją aktywować w Mediolanie aby byla aktywna, a nie wybieram się.
Będę wdzięczny za wszelkie podpowiedzi i pomoc.
-
- Kontakt:
czekaj na otwartą sprzedaż na inter.it
-
Na sto procent trzeba aktywować kartę Siamo Noi w Mediolanie w specjalnych punktach. Więc w tym momencie nic ci to nie da. Musisz tylko liczyc na otwartą sprzedaż ( nie wiem kiedy się zaczyna )
-
Bilety na Napoli na bank będą dostępne w otwartej sprzedaży. Wystarczy poczekać.
-
Ja byłem z synem 2 lata temu na Inter-Milan. Mecz też podwyższonego ryzyka, ale udało mi się bez problemów kupić bilety w otwartej sprzedaży (przez klub) i to bez żadnej karty.
Być może dla osób nie posiadających karty nie wszystkie bilety były dostępne (z tego co pamiętam nie było tych najtańszych).
Być może dla osób nie posiadających karty nie wszystkie bilety były dostępne (z tego co pamiętam nie było tych najtańszych).
-
Dokładnie. Na Romę na razie jest ledwo 50tys...na Napoli będzie podobnie, więc tylko czekać na otwartą sprzedaż.
-
Dla zainteresowanych - na stronie inter.it pojawiła się otwarta sprzedaż na Napoli 
Tu macie link : http://www.inter.it/en/biglietteria

Tu macie link : http://www.inter.it/en/biglietteria
-
Hejka,
Pytanie, może ktoś się orientuje. Będę w Mediolanie służbowo, niestety nie ma w tym czasie meczu, ale chce zaliczyć chociaż zwiedzanie stadionu z muzeum. Problem w tym, że z tego co widzę zwiedzanie jest do 18:00 a ja podejrzewam, że najwcześniej przy korzystnych wiatrach dałbym rade dojechać na 17:00. Jest w ogóle sens się spinać i jechać na niecałą godzine? Jak był ktoś to jakie wrażenia?
Pytanie, może ktoś się orientuje. Będę w Mediolanie służbowo, niestety nie ma w tym czasie meczu, ale chce zaliczyć chociaż zwiedzanie stadionu z muzeum. Problem w tym, że z tego co widzę zwiedzanie jest do 18:00 a ja podejrzewam, że najwcześniej przy korzystnych wiatrach dałbym rade dojechać na 17:00. Jest w ogóle sens się spinać i jechać na niecałą godzine? Jak był ktoś to jakie wrażenia?
-
Hmm...stadion zawsze robi wrażenie, więc jeśli nie miałeś okazji być na nim to przejdź się chociaż po stadionie, bez wizyty w muzeum, wtedy godzina Ci starczy spokojnie.Paolo_ pisze:Hejka,
Muzeum jak muzeum. Osobiście, kiedy byłem tam pierwszy raz spodziewałem się czegoś znacznie lepszego, ale nie ukrywam, że wrażenie jako takie na mnie zrobiło. W końcu sporo historii w tym budynku się mieściło.
Zawsze muzeum możesz ogarnąć osobno podczas kolejnej wizyty.
Tu masz sporo zdjęć z wizyty w muzeum:
https://www.facebook.com/pg/LucaBoboOnT ... 2321328111
-
Witam.
Wybieram się na spontaniczny weekend do Mediolanu stąd moje pytanie.
Czy bez problemów zdobędę bilety na mecz z Hellasem na miejscu i bez karty kibica kilka godzin przed spotkaniem?
Z góry dzięki za odp.
Wybieram się na spontaniczny weekend do Mediolanu stąd moje pytanie.
Czy bez problemów zdobędę bilety na mecz z Hellasem na miejscu i bez karty kibica kilka godzin przed spotkaniem?
Z góry dzięki za odp.

-
- Kontakt:
-
Witam.
W grudniu byłem na meczu Inter - Udinese i spokojnie na takie meczyki mozecie zakupic bilety w dniu meczu na miejscu (sklepik klubowy Galleria Passarella) bez zadnej spinki.
Teraz 28.04 lece na Inter - Juventus i tutaj nie chcac ryzykowac zabukowalem bilet w dniu dzisiejszym poprzez inter.it. Na miejsce w pierwszym pierscieniu na wysokosci pola karnego za 165 euro. Stanowczo nie kupujcie u zadnych dystrybutorow typu stubhub, viagogo etc. Jak mi wyswietlili te same bilety za 1050 zł + 232 zł oplaty transakcyjnej + 32 zł opłaty PTU to mi sie słabo zrobiło. Bez mała dwa razy drożej.
W razie pytan piszcie. Jesli bede potrafił, pomogę.
W grudniu byłem na meczu Inter - Udinese i spokojnie na takie meczyki mozecie zakupic bilety w dniu meczu na miejscu (sklepik klubowy Galleria Passarella) bez zadnej spinki.
Teraz 28.04 lece na Inter - Juventus i tutaj nie chcac ryzykowac zabukowalem bilet w dniu dzisiejszym poprzez inter.it. Na miejsce w pierwszym pierscieniu na wysokosci pola karnego za 165 euro. Stanowczo nie kupujcie u zadnych dystrybutorow typu stubhub, viagogo etc. Jak mi wyswietlili te same bilety za 1050 zł + 232 zł oplaty transakcyjnej + 32 zł opłaty PTU to mi sie słabo zrobiło. Bez mała dwa razy drożej.
W razie pytan piszcie. Jesli bede potrafił, pomogę.
-
Wybieram się na mecz z Genuą i Barceloną. Jak sądzicie, czy będzie problem ze zdobyciem biletów na te mecze? Szczególnie mam na myśli Barcelonę, bo to pewnie będzie rozchwytywane spotkanie.
-
- Kontakt:
będzie problem na pewno. Chyba że jesteś gotów dobrze zapłacić u konia.