[Ochrona danych osobowych]
15:30:33
ale wczoraj materazzi przesadzal;)
15:30:39
zenada Moris
15:32:20
a totti ?
15:32:23
ze matrix to wiem
15:32:28
ale totti gorszy
[Ochrona danych osobowych]
15:32:34
eee
15:32:48
totti robi to z klasa:)
Przegląd Sportowy: W jaki sposób van Gaal stworzył z Bayernu w niecały rok tak dobry zespół?
BASTIAN SCHWEINSTEIGER: po prostu szczęście, że trafił na takich fenomenalnych piłkarzy. My w zasadzie sami gramy, a trener jest nam niepotrzebny... A mówiąc poważnie, to jest kilka przyczyn naszych dobrych wyników. (...)
Hahhaha a Schweinsteiger to taki fenomenalny piłkarz jak Brożek z Wisły !!!
mniej najbardziej rozbawiło, jak Kowalczyk powiedział, że Inter mial tylko jednego napastnika i Eto'o przeszedł obok meczu
-K***a,rzucił mi słuchawką!
-Co?
-Rzucił mi słuchawką!
-Kto?
-K***a, rzucił mi słuchawką, no nie słyszysz?
-Ale k***a kto, kto??
-Barney dzwonił
-Barney dzwonił?
-Taak
-A co chciał?
-Rzucił mi słuchawką!
-Rzucił ci słuchawką?
-Taa!
Wczoraj Hajto przed meczem (dokładnej wypowiedzi nie pamiętam, ale mniej więcej tak). "Julio Cesar to nie jest dobry bramkarz (...) nie jest absolutnie bramkarzem z czołówki światowej"
a mnie zachwyciła wypowiedź o Milito jak kiwnął Van Buytena przy drugiej bramie, cyt. z pamięci "......zabawił się z nim jak ojciec z synem na plaży w Pucku.."
Ostatnio zmieniony 23 maja 2010, 13:38 przez interbig, łącznie zmieniany 1 raz.
Sytuacja z dzisiaj:
Napisałem, że przyjemnie mi się ogląda SPINAJĄCYCH SIĘ (napisałem to z małej, ale tu wyróżniam) kibiców Barcelony, Juventusu, Romy, etc. na co mój znajomy odpowiedział pseudo-demotywatorem ze screen-shotem tego tekstu i podpisem: "Kompleksy. Każdy. Każdy leczy na swój sposób." xD
Fan Barcelony, dodam.
Z cyklu propozycje transferowe znafcuf, w newsie pod Fabio Capello:
andyvdm [26.05.2010 16:54]
Na cholerę nam Gerrard i Benzema? Pieniadze wywalone w błoto. Mascherano za Mottę, Kolarov na lewą, przy odejściu Maicona na prawej może grać Santon, w razie kontuzji jest również Zanetti, który też tam może grać. Do tego Bonucci i jest kapitalny skład
Jeśli uniesiemy w górę Puchar Świata, niedługo później nago obiegnę rynek w Buenos Aires - powiedział Maradona.
"Czy znasz taka krainę bez slangu osiedli
Force one'ów, dunków, jordanów, new air'y
Bez bagi jeansów, graffiti na PKP
Beat-box'ów, gdzie bębny łączą skills'y z tematem
Odczuwasz stratę? Ty z tego piekła ratuj"