Polityka transferowa fanów INteru
Najlepsze teksty.
-
Karpik
Odp: Najlepsze teksty.
"btw znalazlem dobrego gracza do nas Simon Vukcevic, ma fajne compi na yt ( ptawie jak Arnautivic ) oraz jest koksem w fm'ie "

By Kropasz
-
Bart
Oni chyba naprawdę mają ze sobą problemy. Czytam ten temat o turnieju i oczom nie wierzę. "Kto zagra na turnieju przeciw innym fanklubom z Polski (a szczególnie przeciw animalsom z Liverpoolu), jest zdrajcą bez honoru i może do nas nie wracać" -taka mniej więcej myśl tam panuje. Chyba mam za mało punktów w lidze chuliganów, żeby ich zrozumieć.Globus pisze: chuligan juveluck:
http://forum.juvepoland.com/viewtopic.p ... 3&start=75interisci w tym samym czasie co turniej robią sobie zlot w Kalwarii, szykuje wam się chłopaki świetna zabawa![]()
Nie zapomnijcie wymienić się szalikami z nowymi przyjaciółmi
-
MiRas.
- Kontakt:
prosto z Sb, oczywiście odwróciłem kolejność, dla lepszego czytania ;P
kOcHaNaDaRyYyYjJaAa94 <333 25.05.2009 23:25
chłopaki uciekajcie z przed komputerów bo mirkowi chce się sexu!!!Ratuj się kto morze!!!
kOcHaNaDaRyYyYjJaAa94 <333 25.05.2009 23:25
*może
Nen 25.05.2009 23:26
I to czysty przypadek że zjawiasz sie własnie wtedy kiedy Mirkowi chce sie sexu ?
kOcHaNaDaRyYyYjJaAa94 <333 25.05.2009 23:26
ja sobie wsadzę szyszkę dla bezpieczeństwa
Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.
Amen.
-
Dzonyy
"Diegoool! Witaj, o mistrzu rozegrania piłki, jaśniejący diamencie dryblingu, oazo boiskowej mądrości i stałych fragmentów gry perło najczystsza, Zbawicielu Bremeński, gwiazdo Dawidowa, najszlachetniejszy Ribasie da Cunha, strzeż nas przed porażką!
O miłosierny pocieszycielu kibiców strapionych, zwierciadło nadziei naszej, o kopie z dystansu potężny, piłkarzu nad piłkarzami, biegaczu niedogoniony, techniku niezrównany, asystencie chwalebny, wieżo z kości słoniowej, Brazylijczyku szanowny co trampki za cenę mojego półrocznego utrzymania przywdziewasz, cześć Ci, chwała i pomnik w Turynie za cuda, które sprawić winieneś, jak presji wyniku sprostasz, Ty nasze 25 milionów kochane!
Milionerze sprawiedliwy, co objawiasz się nam, co korków Twoich niegodni całować jesteśmy w koszulce jak śnieg alpejski białej, bo prana w Perwolu Łajt Medżik i to jest nowość, święty Alessio od dzieciątka Diegol, módl się za nami!"
Dziecko juvepoland xD
O miłosierny pocieszycielu kibiców strapionych, zwierciadło nadziei naszej, o kopie z dystansu potężny, piłkarzu nad piłkarzami, biegaczu niedogoniony, techniku niezrównany, asystencie chwalebny, wieżo z kości słoniowej, Brazylijczyku szanowny co trampki za cenę mojego półrocznego utrzymania przywdziewasz, cześć Ci, chwała i pomnik w Turynie za cuda, które sprawić winieneś, jak presji wyniku sprostasz, Ty nasze 25 milionów kochane!
Milionerze sprawiedliwy, co objawiasz się nam, co korków Twoich niegodni całować jesteśmy w koszulce jak śnieg alpejski białej, bo prana w Perwolu Łajt Medżik i to jest nowość, święty Alessio od dzieciątka Diegol, módl się za nami!"
Dziecko juvepoland xD
Ja nie kradnę scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem...
Jest tylko Inter, dla mnie, jest tylko Inter
Jest tylko Inter dla mnie, dla mnie....
Jest tylko Inter, dla mnie, jest tylko Inter
Jest tylko Inter dla mnie, dla mnie....
-
IlCapitano
''Diego! Łiii hew de Czempion, maj Freeenc! Whistle Pijemy za lepszy czas, za Diego Ribasa co zagra u nas Whistle, za Scudetto 2010 i Champions League wypiję nawet pędzoną w Ribeirao Preto tequiiilę... Whistle Nadchodzi Diego- man! Pssst, D-manie, trzymaj się z daleka od złego doktora R, który chce zdobyć władzę nad światem przy pomocy zmutowanej armii mistrzów z genetycznie modyfikowanym DNA zwycięzców! Nie oddawaj mu do badań ani jednego drogocennego włosa z Twej utalentowanej klaty, bo jeszcze zmieni Cię w klon szybkobieżnego Poulsena Walecznego, następcy tronu Danii, namiestnika Sewilli i wielkiego księcia Leśnej Doliny, a wtedy marny nasz los... ''
Pozostawię to bez komentarza. Widać, że dziecko przeżywa burzę hormonów
Pozostawię to bez komentarza. Widać, że dziecko przeżywa burzę hormonów
-
zzz_v1
Czytajcie komentarze pod newsami dalej. Juvepoland to jest forum.
-
sopel19888
a ten sie wszedzie pojawia gdzie jest wzmianka o Juventusie... tak Juvepoland to jest forum kibicow Juventusu wiec czemu trujesz nam dupsko swoimi wypocinami? spadaj do swojego stada,stada zebr...
I.F.C na zawsze!!! 
-
Kropasz
- Kontakt:
Acha, czyli strona juvepoland.com i forum juvepoland to nie jest jedna, wspólna całość i mamy to oddzielać w naszej ocenie tamtejszych użytkowników?zzz_v1 pisze: Czytajcie komentarze pod newsami dalej. Juvepoland to jest forum.
गांजा
Koniec świata
"Na szczycie nie ma presji. Presja pojawia się, gdy jesteś drugi lub trzeci." - Jose Mourinho
Koniec świata
"Na szczycie nie ma presji. Presja pojawia się, gdy jesteś drugi lub trzeci." - Jose Mourinho
Four little goblins, trapped by the sea.
One teased a serpent, and then there were three.
Three little goblins, enjoying their brew.
One bumped an ogre, and then there were two.
Two little goblins, out in the sun.
Down came a griffin, and then there was one.
One little goblin shook up the ground.
When the dust cleared, no one was found.
One teased a serpent, and then there were three.
Three little goblins, enjoying their brew.
One bumped an ogre, and then there were two.
Two little goblins, out in the sun.
Down came a griffin, and then there was one.
One little goblin shook up the ground.
When the dust cleared, no one was found.
-
zzz_v1
To nie jest o samo. Tak samo jak Onet.pl i forum.pclab.Kropasz pisze: Acha, czyli strona juvepoland.com i forum juvepoland to nie jest jedna, wspólna całość i mamy to oddzielać w naszej ocenie tamtejszych użytkowników?
Rzeczywiście, ale...Il Capitano pisze: zzzzzzzz_v100
To jest właśnie z forum...
Nie wyglądają na stałych bywalców. Popatrz na ich inne posty. Widać ledwo zaglądnęli na forum prosto z strony głównej.
Zresztą to tylko jedna czy dwie takie wypowiedzi.
-
Karpik
Ale czy tutaj chodzi o to kto to pisał? Ważne ze napisał, a temat brzmi - Najlepsze teksty. Ponieważ Nas śmieszą, nie możesz mieć nic do tego! Zobacz smieszny cytat na jp, spojrze "Aha to jest jego 1. post na forum to jednak mnie nie śmieszy"...

By Kropasz
-
YoozeQ
Ale nie powiesz mi, ze zacytowane teksty nie sa smiesznezzz_v1 pisze: Nie wyglądają na stałych bywalców. Popatrz na ich inne posty. Widać ledwo zaglądnęli na forum prosto z strony głównej.
Zresztą to tylko jedna czy dwie takie wypowiedzi.
-
Piekarz
Komentarz niejakiego Santosa pod wypowiedzią Quaresmy, którą nasz magik oczarował już kilkunastu użytkowników:
"Il Capitano to ze Go nie lubisz to zachowaj dla siebie. Zasluguje na jeszcze jedna szanse i mam nadzieje ze ja wykorzysta."
"Il Capitano to ze Go nie lubisz to zachowaj dla siebie. Zasluguje na jeszcze jedna szanse i mam nadzieje ze ja wykorzysta."
Parole e aggettivi non bastano piu. Servono atti concreti, come la candidatura al Pallone d'oro, e chi gli nega il voto non e figlio di Maria e non capisce nulla. Immenso, indescrivibile. Fino alla fine Il Principe Diego Milito.
-
IlCapitano
Mnie bardziej rozbawiło to:
Autor: mati1908 [27.05.2009 13:37] #25
musisz dac z siebie wszystko Ricardo,Inter dla mnie ma drugiego ronaldo(drugiego)tylko musie sie oswoic z liga i w ogole
Autor: mati1908 [27.05.2009 13:37] #25
musisz dac z siebie wszystko Ricardo,Inter dla mnie ma drugiego ronaldo(drugiego)tylko musie sie oswoic z liga i w ogole
-
Bodzek
Dlaczego według Ciebie to jest śmieszny/zabawny/fajny tekst? Zwykła wypowiedź, chyba niektórzy nie wiedzą do końca o co chodzi w tym temaciePiekarz pisze: Komentarz niejakiego Santosa pod wypowiedzią Quaresmy, którą nasz magik oczarował już kilkunastu użytkowników:

"...Ja nie kradnę Scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem..."
-
Piekarz
Rotfl, widzę, że pogrubienie i podkreślenie to za mało.Bodzek pisze:Dlaczego według Ciebie to jest śmieszny/zabawny/fajny tekst? Zwykła wypowiedź, chyba niektórzy nie wiedzą do końca o co chodzi w tym temaciePiekarz pisze: Komentarz niejakiego Santosa pod wypowiedzią Quaresmy, którą nasz magik oczarował już kilkunastu użytkowników:
Parole e aggettivi non bastano piu. Servono atti concreti, come la candidatura al Pallone d'oro, e chi gli nega il voto non e figlio di Maria e non capisce nulla. Immenso, indescrivibile. Fino alla fine Il Principe Diego Milito.
-
Bodzek
Nie cwaniakuj, widzę przecież, ale dalej w ogóle to do mnie nie przemawia. To, ze ktoś pisze formy osobowe z wielkiej litery jak w listach (sam tak robię) to dla Ciebie powód do drwin, gratulujęPiekarz pisze:Rotfl, widzę, że pogrubienie i podkreślenie to za mało.Bodzek pisze:Dlaczego według Ciebie to jest śmieszny/zabawny/fajny tekst? Zwykła wypowiedź, chyba niektórzy nie wiedzą do końca o co chodzi w tym temaciePiekarz pisze: Komentarz niejakiego Santosa pod wypowiedzią Quaresmy, którą nasz magik oczarował już kilkunastu użytkowników:

"...Ja nie kradnę Scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem..."
-
proba1
zzz_v1
Prezes Interu
^^^^^wezcie mu to zmiencie bo az razi jak sie czyta jego wypowiedzi
Prezes Interu
^^^^^wezcie mu to zmiencie bo az razi jak sie czyta jego wypowiedzi
- Polska jak prostytutka biega od jednego do drugiego - to do Napoleona, to do Szwedów, to do Niemców. A potem mówi, że wszystkiemu winna jest Rosja -
-
Piekarz
A rozróżniasz zaimki osobowe drugiej osoby od zaimków osobowych trzeciej osoby? Wcale nie piszesz słów z tej drugiej kategorii z dużej litery, co widać od razu na pierwszych stronach Twoich ostatnich postów. Nikt ich w ten sposób nie pisze, są używane zwykle, kiedy mówimy o kimś bardzo ważnym, często (czy może nawet zazwyczaj) o Bogu.Bodzek pisze:Nie cwaniakuj, widzę przecież, ale dalej w ogóle to do mnie nie przemawia. To, ze ktoś pisze formy osobowe z wielkiej litery jak w listach (sam tak robię) to dla Ciebie powód do drwin, gratulujęPiekarz pisze:Rotfl, widzę, że pogrubienie i podkreślenie to za mało.Bodzek pisze:Dlaczego według Ciebie to jest śmieszny/zabawny/fajny tekst? Zwykła wypowiedź, chyba niektórzy nie wiedzą do końca o co chodzi w tym temaciePiekarz pisze: Komentarz niejakiego Santosa pod wypowiedzią Quaresmy, którą nasz magik oczarował już kilkunastu użytkowników:
-
Pinturicchio
No to ja tak off-topowo 
Proszę, mi też zmieńcie rangę na Juventino
Pozdro
Proszę, mi też zmieńcie rangę na Juventino
-
Baszczu
to Quaresma nie jest jednak Bogiem?Piekarz pisze:A rozróżniasz zaimki osobowe drugiej osoby od zaimków osobowych trzeciej osoby? Wcale nie piszesz słów z tej drugiej kategorii z dużej litery, co widać od razu na pierwszych stronach Twoich ostatnich postów. Nikt ich w ten sposób nie pisze, są używane zwykle, kiedy mówimy o kimś bardzo ważnym, często (czy może nawet zazwyczaj) o Bogu.Bodzek pisze:Nie cwaniakuj, widzę przecież, ale dalej w ogóle to do mnie nie przemawia. To, ze ktoś pisze formy osobowe z wielkiej litery jak w listach (sam tak robię) to dla Ciebie powód do drwin, gratulujęPiekarz pisze:Rotfl, widzę, że pogrubienie i podkreślenie to za mało.Bodzek pisze:Dlaczego według Ciebie to jest śmieszny/zabawny/fajny tekst? Zwykła wypowiedź, chyba niektórzy nie wiedzą do końca o co chodzi w tym temaciePiekarz pisze: Komentarz niejakiego Santosa pod wypowiedzią Quaresmy, którą nasz magik oczarował już kilkunastu użytkowników:
-
Ljarro
Nie chce mi sie usuwac tych Waszych przekomarzań. Jeżeli jeszcze ktoś nawiąże do poprzedniej "rozmowy" to temat poleci do kosza.
-
MarcoPolo
- Kontakt:
Dziś w Zabrzu w multikinie miałem przyjemnośc oglądania meczu prosto z ,,N'' i bardzo rozbawił mnie następujący tekst:
,,Portugalczyk jest we wspaniałej dyspozycji ! Proszę państwa już rozłożył nogi...'
,,Portugalczyk jest we wspaniałej dyspozycji ! Proszę państwa już rozłożył nogi...'
FORZA INTER FANATICI DALLA POLONIA !
-
Baszczu
Szpakowski: "wszyscy pamiętamy jak na Camp Nou w 1999 roku Scholes uszczęśliwił siebie, kolegów i wszystkich kibiców w doliczonym czasie gry"
W pierwszej połowie powiedział to samo, tylko z poprawnie wstawionym nazwiskiem Solskjaera. W drugiej zaś powiedział takiego kwiatka. Ciekawe, bo Scholes był wtedy zawieszony, więc może uszczęśliwił tych wszystkich w jakiś sposób, o którym nie wiemy?
W pierwszej połowie powiedział to samo, tylko z poprawnie wstawionym nazwiskiem Solskjaera. W drugiej zaś powiedział takiego kwiatka. Ciekawe, bo Scholes był wtedy zawieszony, więc może uszczęśliwił tych wszystkich w jakiś sposób, o którym nie wiemy?
-
and1
- Kontakt:
Może to nie jest śmieszne ale dość ciekawe i dające do myślenia...
"i okazało sie ze Barca miala grupa z Barcelona byla najmocniejsza w LM oni z Pucharem tak jak i Szachtar, ciekawe kto wygra superpuchar"
"i okazało sie ze Barca miala grupa z Barcelona byla najmocniejsza w LM oni z Pucharem tak jak i Szachtar, ciekawe kto wygra superpuchar"

-
Karpik
Eurosport
"Inter obronił mistrzostwo Włoch pod wodzą trenera Jose Mourinho, który prowadzi mediolańczyków od roku. To pierwsze trofeum Portugalczyka, odkąd przeniósł się na Półwysep Iberyjski."
"Inter obronił mistrzostwo Włoch pod wodzą trenera Jose Mourinho, który prowadzi mediolańczyków od roku. To pierwsze trofeum Portugalczyka, odkąd przeniósł się na Półwysep Iberyjski."

By Kropasz
-
Nen
Jak to, a Superpuchar HiszpaniiKarpik*Drutmistrz*Fifamod pisze: Eurosport
God protect me
-
Mora
- Kontakt:
Najlepsze teksty III zlotu:
fani Interu: Dida,Dida,mamy race
fani Chelsea: coście tak cicho ,hej Inter coście tak cicho
fani Interu: Myśmy pochlali, hej Chelsea, myśmy pochlali
Jose: Jebać czerwono-czarną zebrę.
fani Interu: Dida,Dida,mamy race
fani Chelsea: coście tak cicho ,hej Inter coście tak cicho
fani Interu: Myśmy pochlali, hej Chelsea, myśmy pochlali
Jose: Jebać czerwono-czarną zebrę.
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...