... utwierdził mnie w słuszności takiego tematu.elo jestem tu nowy
od wczoraj kibicuje interowi, a kibicowalem milanowi, ale mam juz dosc ich i tych beznadziejnych wynikow w serie a. mam nadzieje ze mnie polubicie.
Idziemy po potrojna korone

... utwierdził mnie w słuszności takiego tematu.elo jestem tu nowy
od wczoraj kibicuje interowi, a kibicowalem milanowi, ale mam juz dosc ich i tych beznadziejnych wynikow w serie a. mam nadzieje ze mnie polubicie.
Idziemy po potrojna korone
A to inteligentni kibice Juve przed meczem z nami ("wiadc kolega umi dobze piasc po polsku")CSMAN pisze: Q77 jest moim ulubionym piłkarzem to wzór dla każdego bocznego pomocnika wedlug mnie to najlepszy boczny pomocnik na swiecie.Jego gorsza postawa jest spowodowana zbyt mała liczbą rozegranych meczy.Ale wedlug mnie słabsza forma Quaresmy spowodowana jest presją która ciaży na nim po takim spektakularnym transferze.Za niedługo powinien sie odnalezć.
holydevil pisze: mmhm kompleks Interu ? mysle ze to Ineter ma kompleks Juve ....
rok temu tezs byliscie w gazie a jak sie skonczylo pamietamy , przyjechal ,,beniamnek'' i zlal mistrza przed wlasna widownia.
Co do meczu mam nadzieje ze kazda sekunda jego bedzie emanowala takimi emocjami ze zapamiatem je na dlugo..
Rozum mowi 1 : 1 lub 2 : 2 ale serce 3 : 1 dla Juve pozatym burdisso mam nadzieje zagra ^^ wtedy o strzelone gole jestem pewny.
Vesper pisze: Tak się zastanawiam czemu nikt nie lubi Interu i jego kibiców ;]
Widzę ,że nazywacie nas traktorzystami ;]
I w sumie dobrze zawsze traktor lepszy niż konny zaprzęg jakim jest Inter ;]
Szkoda ,że po sobotnim meczu konie pouciekają w popłochu przed wielkim Juve ;]
CSMAN pisze: Dacourt, Crespo??,Matrix,wszystkich powyzej 28 roku zycia nie potrzebujemy grajków powyzej tej granicy wiekowej
Fan Figo o swoim idolufigoking pisze:On nie siedział na ławce, tylko przygotowywał się psychicznie do kolejnego boju. A po drugie dla mnie to naprawdę byłoby przeżycie. Tym bardziej że to włąśnie na treningu miałbym największą szanse na autograf. A kto wie, może by mi swoją koszulkę dał... i spodenki... i buty
Autor: micz bjukanonno mam. ale oglądam wszystkie mecze pokolei i się znam a co
Autor ten sam.już mam kompa od dwóch lat i się nauczyłem obsługi
Bo nimi nas nie raczysz.micz bjukanon pisze: Szczerze to żadnych ciekawych tekstów tu nie ma.
Coraz więcej tematów chyba będzie musiało tam polecieć...Krwawy_eM. pisze:Bo nimi nas nie raczysz.micz bjukanon pisze: Szczerze to żadnych ciekawych tekstów tu nie ma.
P.S. Chyba ten temat wyląduje w dziale bez licznika, bo niektórzy jak zwykle nie rozumieją do końca o co w nim chodzi.