a no i Odet Buon Compleanno

I trafiłeś na najlepszy możliwy typ meczu do zobaczenia na żywo. No, może gdyby jeszcze stawka była trochę wyższa to byłoby idealnie, ale może się okaże, że Torino będzie odpowiednikiem Dynama Kijów sprzed 6 lat.Klinsi64 pisze:az 35 lat zajelo mi dotarcie na San Siro,to chyba 3,5 raza wiecej niz Odyseuszowi do domuale warto bylo,jaralem sie jak male dziecko
(sorry za brak znakuw ale klawa wuoska
)
Wszystkiego najlepszego, trudno wyobrazić sobie lepszy scenariusz na urodzinowy mecz, podobnie jak na premierowy mecz na żywo na GM.Odet pisze: Świetny prezent na moje dzisiejsze urodziny![]()
No ale byłyby też inne po meczu z Cagliari gdyby Icardi wykorzystał karnego i udało się podnieść prowadzenie, lub gdyby Ranocchia wykorzystał 200-procentową sytuację w meczu z Bologną, czy po meczu z Palermo. Musimy być fair i jak należała się naszym dziewczynom krytyka (i wciąż należy) za ostatnią serię porażek, tak za wczorajszy mecz trzeba pochwalić piłkarzy i trenera.BAGGIO! pisze:eee tam, komentarze teraz są jakie są, bo Icardi strzelił tą bramkę na 2-1. Fajnie, udało się. Błysk Icara, ósma bramka w sezonie i udało się ... sa 3 pkt. Gdyby tego nie trafił (sytuacja wcale nie była jakaś super) to po 1-1 pewnie większość pisała by co innego.
Klinsi rozdziewiczonyKlinsi64 pisze:az 35 lat zajelo mi dotarcie na San Siro,to chyba 3,5 raza wiecej niz Odyseuszowi do domuale warto bylo,jaralem sie jak male dziecko
(sorry za brak znakuw ale klawa wuoska
)
and1 pisze:A ja mam takie pytanie, czy ktoś wie co się stało z Ljajicem po bramce na 2-1? Widziałem tylko moment jak zbiega do tunelu coś krzycząc ale nie widziałem żeby dostał czerwoną kartkę.