Kompletnie nie obchodzi mnie to co było do tej pory.
W dużej mierze dzięki szczęściu pewnego skromnego trenera z Piacenzy możemy sobie pozwolić na nowe otwarcie.
Tak, mamy na początku marca wszystko w swoich rękach i w Rotterdamie marzy mi się mecz podobny do tego z Estadio da Luz w 2023 r. Forza Inter!
No i cyk. 2-0 wynik niczym z Benfą w 2023.
Trzeba przyznać, że jeśli chodzi o rozgrywki pucharowe SI jest specjalistą nie lada. Dobry solidny występ i jedną nogą jesteśmy w ćwierćfinale. Forza Inter!
Speaker pisze: ↑6 mar 2025, 13:59
No i cyk. 2-0 wynik niczym z Benfą w 2023.
Trzeba przyznać, że jeśli chodzi o rozgrywki pucharowe SI jest specjalistą nie lada. Dobry solidny występ i jedną nogą jesteśmy w ćwierćfinale. Forza Inter!
Szkoda, że Zielu nie wykorzystał karnego bo 3:0 jak dla mnie zamknęłoby ten dwumecz.
Daliśmy im się wyhasać na początku meczu, w miarę upływu czasu Portugalczycy bijąc głową w mur mieli coraz mniej sił, a my stopniowo pozwalaliśmy sobie na coraz więcej. Myślę, że nie zrobią nam krzywdy w Mediolanie i możemy sobie pozwolić na występ rezerwowym składem.
Feyenoord w obecnym składzie to chyba najsłabsza drużyna na tym etapie LM. Pewnie rotacja będzie. Jeśli nasza gra się nie zmieni ,to z Bayernem nie mamy za bardzo szans