36. Kolejka Serie A: Torino - Inter

Tutaj sobie rozmawiamy na temat nadchodzącego i ostatniego meczu Nerazzurrich
ODPOWIEDZ
Speaker

36. Kolejka Serie A: Torino - Inter

Post autor: Speaker »

11.05.2025 , godz.18.00

Gramy do końca :!:
Po euforii związanej z awansem do finału LM wracamy na krajowe podwórka, gdzie tli się jeszcze mała nadzieja na wyszarpanie jakimś sposobem Scudetto od Napoli. Sposób ten jest dość prosty - wygrywamy 3. kolejne mecze, a oni tracą minimum 3 pkt w 2. kolejkach i gramy baraż.
Powiem szczerze - moja nadzieja na sukces wzrosła po ostatnich wydarzeniach z 2 do 7 %. ;) A u Was jakie nastroje?
Mecz z Torino pewnie będzie trudny...chociaż oni o nic nie grają, ale tam się zawsze raczej gra ciężko, chyba że jesteśmy naprawdę w prime czasie , a tymczasem z siłami, zwłaszcza tymi fizycznymi, jutro może być różnie. Forza Inter!!

Mój skład
Sommer - Pavard,Acerbi,Bastoni-Denzel,Barella,Hakan,Frattesi,Dimarco-Taremi,Arna
Domino

Re: 36. Kolejka Serie A: Torino - Inter

Post autor: Domino »

Speaker pisze: 10 maja 2025, 14:36 Mój skład
Sommer - Pavard,Acerbi,Bastoni-Denzel,Barella,Hakan,Frattesi,Dimarco-Taremi,Arna
Pavard nie wyleczył kontuzji, a Frattesi też ponoć niedostępny po ostatnim meczu

Ja osobiście od dawna uważam ze Napoli nam zgarnie scudetto, a po remisie w drugim meczu przeciwko Napoli już byłem tego pewien.
1% szans.

Chociaż po wygranej nad Barcelona przyszło mi do glowy, ze Napoli może mieć teraz z tylu glowy, ze przecież są słabsi od Interu, ze Inter jest tak zajebisty ze no nie mogą nam tego scudetto zabrać.
Ale szybko uznałem ze Conciak na to nie pozwoli. Nie będzie tam rozprężenia, pocisną na maksa do końca. A z takim terminarzem nie ma opcji żeby jakiekolwiek punkty stracili.
Speaker

Domino pisze: 11 maja 2025, 03:30
Speaker pisze: 10 maja 2025, 14:36 Mój skład
Pavard nie wyleczył kontuzji, a Frattesi też ponoć niedostępny po ostatnim meczu

Coooo 🫣 :o. Jak ci goście zamierzają być częścią tak ambitnej i mocarnej druzynki jak Inter Mediolański , kolegami Franczesko Aczerbiego?? :o skoro oni ciągle zasmucają naszego sędziwego Simone Inzaghiego Wspaniałego? :o Ciekawe jak pan Dawid Frattesi zamierza znaleźć angaż w jakimkolwiek klubie 😊 jak on tylko by wychodził żeby obić Bayern czy Barcę? :cool:
ehh, no może noże do ŁKS-u go weźmiemy...
Mora
Kontakt:

Post autor: Mora »

Speaker pisze: 10 maja 2025, 14:36Mój skład
Nie no bez jaj, scudetto jest już przegrane, nie ma co żyłować Dimarco, Hakana, Barelli czy Bastoniego. Dograć ligę zmiennikami i ładować akumulatory na finał.

Liga Mistrzów dla Interu, scudetto dla Napoli, Puchar Włoch dla Bolonii, Supercoppa dla Milanu, rzadkie gówno dla Juventusu. Sprawiedliwie.
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
Speaker

Ładny gol Polaka Nicoli Zalewskiego ozdobą meczu :!:

https://youtu.be/8244wZsV66Y?feature=shared
mio85

Post autor: mio85 »

PKP. Pięknie Kurde pięknie. Oczywiście piękny wynik Genoi daje niewiele, ale ja uważam, że w Parmie Napoli mocno grozi strata punktów i teraz Parma już nie musi tego wygrywać. A potencjał na remis z Napoli mają. Mam nadzieję, że Naplety pojadą tam obsrane. Trzeba teraz wygrać z Lazio, nie ma co chłodno kalkulować. Fortuna zaczyna się odwracać na naszą korzyść, nie można nie dać sobie szansy A potem żałować
Piekarz

Post autor: Piekarz »

Niby Conte nie wypuszcza mistrzostw, ale z drugiej strony - Conte jeszcze nigdy nie trenował Napoli... Ożywa we mnie pewien promyk nadziei na wspomnienie ich zawsze przesranych batalii z Juventusem, na świadomość że scudetto wygrali tylko w sezonie bez presji, kiedy wszyscy inni grali żałosne zawody i mieli dużą przewagę na długo przed końcem ligi. Zobaczymy, który z tych żywiołów zwycięży, żywioł mentalu Conte czy żywioł bez-mentalu Napuli. Prawie na pewno pierwszy, ale Vieira dał nam nadzieję, remis w Parmie to nie science-fiction...

A z naszej strony bardzo dobry mecz, dobrze że nikt tam nie stracił kolana w tym basenie.
ODPOWIEDZ