Klubowe MŚ: CF Monterrey - Inter

Tutaj sobie rozmawiamy na temat nadchodzącego i ostatniego meczu Nerazzurrich
ODPOWIEDZ
Speaker

Klubowe MŚ: CF Monterrey - Inter

Post autor: Speaker »

18.06.2025 , godz. 3:00

Już za tydzień rusza bardzo ważna i ciekawa swoją drogą impreza , czyli Klubowe MŚ. https://www.footboom1.com/pl/news/footb ... llar-dream
Ważna ze względu chociażby na pulę nagród , no ale dla Interu to szybka okazja na rehabilitację za wysoką porażkę w finale Ligi Mistrzów na arenie międzynarodowej. Dobrze, że mamy lato, bo mecze będą rozgrywane w dość egzotycznych porach czasu polskiego.
Nowy trener Christian Chivu już rozpoczął pracę w klubie. Czasu nie jest zbyt dużo. Jak oceniacie szansę Interu i na ile Chivu odmieni oblicze naszej ekipy po tym trzęsieniu ziemi, które niedawno wydarzyło się w klubie?? Forza Inter!!

Mój skład: Sommer-Darmian,Bastoni,Augusto-Denzel,Barella,Sucić,Frattesi,Luis Henrique-Thuram,Lauti
Jaszczu91

Re: Klubowe MŚ: CF Monterrey - Inter

Post autor: Jaszczu91 »

Jakoś nie interesuje mnie ten turniej. Mogła by tam pojechać nawet primavera Interu. Wolał bym dać odpocząć kluczowym zawodnikom. A tacy zawodnicy z miejsc 14-25 w kadrze powinni dostać szansę na grę. Pewnie skończy się na tym, że obejrzę jakieś skróty z tych spotkań.
Torres21

Post autor: Torres21 »

U mnie wychodzi, że w 1/16 zagramy z Fluminense, a 4 lipca o 21:00 w 1/8 z Manchesterem City i chyba odpadniemy ? Dochodząc do 1/8 finału zarobimy coś koło 46 mln $$$ więc nie ma co odpuszczać i puszczać tam primavere :)
Speaker

Post autor: Speaker »

Torres21 pisze: 11 cze 2025, 13:40 U mnie wychodzi, że w 1/16 zagramy z Fluminense, a 4 lipca o 21:00 w 1/8 z Manchesterem City i chyba odpadniemy ? Dochodząc do 1/8 finału zarobimy coś koło 46 mln $$$ więc nie ma co odpuszczać i puszczać tam primavere :)
hmm, czyli uważasz, że pykniemy grupę bez większych przeszkód? :) Przypomnę, że choćby w Monterrey bardzo chciałby zagrać CR7. Japończycy z Urawa Red Diamonds też z pewnością narzucą dość szybkie tempo. :D
Torres21

Post autor: Torres21 »

Pykniemy, może nie przekonująco ale 1 miejsce must have, a najbardziej się obawiam River Plate ale to ostatni mecz w grupie :)
ODPOWIEDZ