Witam.
Dziś jedziemy na Wanda Metropolitano w minorowych nastrojach i nawet pokonanie Atleti ich nie poprawi zbytnio, póki nie odzyskamy lidera w Serie A.
Pytanie czy mamy szansę powalczyć dziś? Moim zdaniem nie. Nawet remis byłby miłym zaskoczeniem. Co do składu zaś chciałbym aby Chivu był odważny. Mam nadzieję, że Diouf dostanie w tym meczu minimum 30 min.
Mój skład:
Martinez-Akanji,Bisseck,Bastoni-Dalbert,Sucić,Barella,Zieliński,Dimarco-Thuram,Pio
5. kolejka Ligi Mistrzów: Atletico Madryt - Inter
-
Speaker7
-
Jaszczu91
Re: 5. kolejka Ligi Mistrzów: Atletico Madryt - Inter
Wcale bym nie był obrażony na Chivu gdybym zobaczył dzisiaj bardziej defensywnie grający Inter, nastawiony na grę 0 z tyłu i szukający gry z kontry na szybki duet napastników Thuram- Bonny.
Chętnie też zobaczył bym Martineza w bramce w ważnym spotkaniu, a nie tylko z ogórkami serie a...
No i duet Lautaro- Barella na ławce.
Może jeszcze większa ilość minut dla Dioufa, który w derbach dobrze się pokazał. Ciekawi mnie czy to jednorazowy wyskok czy zalążek jego lepszej i częstszej gry.
Chętnie też zobaczył bym Martineza w bramce w ważnym spotkaniu, a nie tylko z ogórkami serie a...
No i duet Lautaro- Barella na ławce.
Może jeszcze większa ilość minut dla Dioufa, który w derbach dobrze się pokazał. Ciekawi mnie czy to jednorazowy wyskok czy zalążek jego lepszej i częstszej gry.