Faza ligowa LM, 6. kolejka: Inter - Liverpool

Tutaj sobie rozmawiamy na temat nadchodzącego i ostatniego meczu Nerazzurrich
ODPOWIEDZ
Speaker7

Faza ligowa LM, 6. kolejka: Inter - Liverpool

Post autor: Speaker7 »

9.12.2025 r. h:21:00

Witam.
Sam w sobie wynik tego meczu może o niczym istotnym decydować nie będzie, choc mogloby to pomóc w uzyskaniu TOP8 na koniec fazy ligowej. Przydałoby się wygrać ten mecz. Liverpool ma problemy z formą, dużo wtop, na pewno mobilizacji im do tego meczu nie zabraknie. To kolejny wielki test dla trenera Chivu. Jakie są wasze przewidywania? Zapraszam do dyskusji. Forza Inter!!

Mój skład: Sommer-Carlos,Bisseck,Bastoni-Luis Henrique,Barella,Hakan,Zieliński,Dimarco-Lautaro,Thuram
Jaszczu91

Re: Faza ligowa LM, 6. kolejka: Inter - Liverpool

Post autor: Jaszczu91 »

To chyba największa szansa od losu dla Chivu na zwycięstwo z rywalem klasy premium. Oby się udało, bo to może pchnąć ten zespół do przodu.
Liverpool mega nierówny. Z wewnętrznymi problemami trenera z gwiazdą zespołu. Przyjadą bez Salaha i w największym kryzysie od lat. Inter wygląda bardzo dobrze. Ostatnie 2 mecze wygrane w bardzo dobrym stylu, z dużą liczbą strzelonych goli. Co może pójść nie tak? Pewnie wszystko :P

Dla mnie najważniejsze będzie, żebyśmy zachowali skuteczność. Jak to się uda to będzie dobrze.
Niepokoi mnie tylko brak Akanjego. Bez niego w obronie mogą być problemy.

Jestem nastawiony pozytywnie. W końcu musi przyjść przełamanie z mocnym rywalem. Na wszelki wypadek postawię dyszkę na Liverpool i wygraną mamy w kieszeni :-D
mio85

Post autor: mio85 »

Ten zespół jest chory do szpiku kości. Dwa ostatnie mecze w LM przegraliśmy tak samo, to jest kryminał. Policzcie ile meczów my przegraliśmy w końcówkach od początku roku. Już w styczniu się pięknie zameldowalismy oddając Superpuchar Włoch bilanowi. Później Bologna, Lazio. Za Chivu juventus, i teraz dwa razy w LM. Najlepsze jest to, że tych punktów pozbawia ją nas gracze najbardziej doświadczeni. Bastoni jest konkretnym debilem, drugiego takiego nie znam araba, który po wygranym pojedynku z napastnikiem, kiedy największe zagrożenie jest zażegnane trzyma go jeszcze za koszulkę. W dupie mając to, że on i reszta na te 0:0 orało 90 minut jak muły. Dziękujemy zarządowi za nadmiar transferów, losowi za mało kontuzji, trenerowi za te same schematy co jego poprzednik w gorszym wydaniu i piłkarzom za koncentrację.
miniu86

Post autor: miniu86 »

Kolejny raz przegrywamy mecz, w którym mogliśmy bez trudu wziąć choćby punkt. Ot tak, znowu w końcówce komuś odcina prąd i wręczamy pełną pulę zdziwionemu rywalowi.

Bastoni już nie pierwszy raz w tym sezonie walnie przyczynia się do tego typu bolesnej porażki.

Nie wiem czy w tym sezonie jest sens emocjonowania się jeśli jasno widzimy, że oni są w stanie seryjnie przegrywać ważne mecze? Co z tego, że rewanże z Juve i Napoli mamy u siebie? Tracę nadzieję.
Po co? Dlaczego? Jak można tak wiele razy przegrywać na własne życzenie?

Oni jak tlenu potrzebują ważnej wygranej, a oddają mecz w tak kretynski sposób.
Mora
Kontakt:

Post autor: Mora »

Ta grupa ludzi (nie wiem czy oni faktycznie tworzą zespół) jest rozbita mentalnie od meczu z Lazio i kretyńskiej ręki Bissecka. Po frajersko straconym scudetto wszystko się posypało, odejście Inzaghiego i żółtodziób na ławce tylko to spotęgowało. Mental leży kompletnie. Od czasu do czasu rozwalcują kogoś w lidze jak mecz się dobrze ułoży, ale na trofea nie ma co liczyć.
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
ODPOWIEDZ