Nasri pisze:Chciałbym zaznaczyć,że Ranokia jest niesłusznie hejtowany non stop obrywa za nie swoje błędy ja nic nie mówię jeśli popełni błąd i jest krytykowany,ale to co się dzieje na tej stronie to już przesada. Jeden napiszę bzdurę a reszta powtarza,normalnie jak małpy. Pierwsze 2 bramki to ewidentnie wina Campaniaro,a 3 to wina Ranoki do spółki z Jesusem mało tego moim zdaniem to bardziej wina Jesusa bo żaba musi zapieprzać za zawodnikiem którego sobie odpuścił Jesus zresztą już nie pierwszy raz ten zawodnik odpuszcza krycie i jest słabszy od Włocha jeśli brać pod uwagę cały sezon.Jestem pewien że Ranokia miałby najlepszą średnią z całego bloku defensywnego trzeba też dodać że nasi kochani pomocnicy wcale nie pomagają naszym pupilkom w obronie i zazwyczaj wygląda to tak,że linia pomocy jest mijana z dziecinną łatwością.To jest też główny powód tracenia dużej ilości bramek ja nie widzę współpracy między linią obrony a linią pomocy.Ludzie ja rozumiem że nie lubicie naszego kapitana ale to co się tu dzieje to jest przesada ktoś popełnia błąd a lwia część użytkowniku jest skupiona na tym co w tym momencie robił Ranoki i co powinien zrobić aby bramka nie padła i zawsze to sobie tak ktoś rozkmini że to wina Ranoki,a potem wszyscy to powtarzają jednym słowem żenua
święte słowa !!!
wielu naszych kibiców (ze strony) żałuje że Żaba nie zagrał w słynnym meczu z Cagliari !!
Wczoraj przy 2 bramce powinien zachować się lepiej, 3 gol to przepiękna akcja Celticu, nie winiłbym kapitana.
Wczoraj miał dużo odbiorów, świetnych wybić i przechwytów. Owszem robi to mało elegancko (trochę jak pinokio) a do tego jest brzydki, więc wielu naszych kibiców upatrzyło go na ofiarę. Widać Mancio go chce.
Co do roli pomocników i ich angażowania się w obronę, to pełna zgoda. Zdravko nieźle rusza do przodu, ale bardzo łatwo minąć go w obronie, no i naszym SO brakuje wsparcia. Inaczej to wygląda gdy gra wybiegany i inteligentny Brozovic.
Pozdr.