Będzie to pierwszy mecz naszego nowego prezydenta na GM, jak można wyczytać z informacji na stronie głównej na meczu będzie wielu były INTERNISTÓW!
Liczymy na emocje oraz na wygraną

http://www.youtube.com/watch?v=4tUvcmu2ZZI
No to sobie o tej lidze mistrzów na razie zapomnijmy. Minimaliści !! Zamiast dobić Sampdorię w pierwszej połowie my się jak zwykle cofamy nie wiadomo dlaczego i bronimy się rozpaczliwie z kopciuszkiem.Jestem rozczarowany. Chyba bardziej niż w zeszłym tygodniu. Tej drużynie brakuje jakości w ofensywie... Nie oszukujmy się. Mamy gorszy szrot niż rok temu. Nie można tak tracić punktów zwłaszcza,że niedługo gramy z Napoli i Milanem !miniu86 pisze:Podejmujemy trzecią od końca drużynę. Ekipa myśląca o LM powinna się po nich przejechać kilkoma bramkami. Ciekaw jestem czy Walter wysili się na nieco bardziej ofensywne zestawienie niż tandem Palacio - Guarin.
Kurwa, już 5 razy w tym sezonie prowadziliśmy żeby zremisować. Nie mam słów na tych patałachów, to przechodzi ludzkie pojęcie. Zero wyciągania wniosków z kompromitacji.Tobi pisze:Poza tym mam nadzieję, że Mazzari zrozumie, iż jedno-bramkowe prowadzenie to jest tak naprawdę nic i przestaniemy oddawać pole gry po objęciu prowadzenia.
Dokładnie, krew człowieka zalewa. Oby w końcu zrozumieli, że nie można tak sobie odpuszczać.Il Capitano pisze:Kurwa, już 5 razy w tym sezonie prowadziliśmy żeby zremisować. Nie mam słów na tych patałachów, to przechodzi ludzkie pojęcie. Zero wyciągania wniosków z kompromitacji.