Mysle ze wiekszosc z nas latem byla na nie co do tego transferu. Perisic po pierwsze nie nadaje sie do naszej taktyki bo my nigdy nie mielismy dobrych skrzydel ale wydanie na niego 18 baniek to juz sabotaż. Ljajic bedzie kosztowal polowe z tego ale on miewa przeblyski a Perisic pol roku dno gra... a Wolfsburg teraz doklada 7 baniek i bierze EmboloIlCapitano pisze:Jak hejtowałem w lecie przez dwa misiące Perisicia zanim do nas trafił, to niektórzy mieli z tego powodu ogromny ból dupy. Gość jest tragiczny. Jego zwolennicy tutaj wypisywali latem, że to niby inteligentny grajek, wybiegany z dobrym strzałem i podaniem. Na razie to jest tylko wybiegany, ale taki sam jest amator nagamoto no i co w związku z tym?
Kolejna fanaberia Manciniego za 18 mln, tylko że Shaqiriego posadził od razu a tego foruje aby się do reszty nie skompromitować przed kibicami.
21. kolejka Serie A: Inter - Carpi
-
Re: 21. kolejka Serie A: Inter - Carpi
-
Miewa przebłyski? Chyba trochę krzywdzisz go tym stwierdzeniem.Damiano pisze:Mysle ze wiekszosc z nas latem byla na nie co do tego transferu. Perisic po pierwsze nie nadaje sie do naszej taktyki bo my nigdy nie mielismy dobrych skrzydel ale wydanie na niego 18 baniek to juz sabotaż. Ljajic bedzie kosztowal polowe z tego ale on miewa przeblyski a Perisic pol roku dno gra... a Wolfsburg teraz doklada 7 baniek i bierze EmboloIlCapitano pisze:Jak hejtowałem w lecie przez dwa misiące Perisicia zanim do nas trafił, to niektórzy mieli z tego powodu ogromny ból dupy. Gość jest tragiczny. Jego zwolennicy tutaj wypisywali latem, że to niby inteligentny grajek, wybiegany z dobrym strzałem i podaniem. Na razie to jest tylko wybiegany, ale taki sam jest amator nagamoto no i co w związku z tym?
Kolejna fanaberia Manciniego za 18 mln, tylko że Shaqiriego posadził od razu a tego foruje aby się do reszty nie skompromitować przed kibicami.
Co do Embolo, racja nawet te 10 bym dołożył byle tylko gówniaka sprzedać i wziąć Embolo.
-
W sumie chodzi mi o to, że Ademowi też zdarzy się słabszy mecz, ale nie tak notorycznie jak Perisiciowi. Dla mnie z trojki kupionych do przodu latem wlasnie najtanszy Ljajic jest najlepszy. Co do Embolo to teraz doczytalem , ze Basel odrzucilo 27 baniek...Stachoo pisze:Miewa przebłyski? Chyba trochę krzywdzisz go tym stwierdzeniem.Damiano pisze:Mysle ze wiekszosc z nas latem byla na nie co do tego transferu. Perisic po pierwsze nie nadaje sie do naszej taktyki bo my nigdy nie mielismy dobrych skrzydel ale wydanie na niego 18 baniek to juz sabotaż. Ljajic bedzie kosztowal polowe z tego ale on miewa przeblyski a Perisic pol roku dno gra... a Wolfsburg teraz doklada 7 baniek i bierze EmboloIlCapitano pisze:Jak hejtowałem w lecie przez dwa misiące Perisicia zanim do nas trafił, to niektórzy mieli z tego powodu ogromny ból dupy. Gość jest tragiczny. Jego zwolennicy tutaj wypisywali latem, że to niby inteligentny grajek, wybiegany z dobrym strzałem i podaniem. Na razie to jest tylko wybiegany, ale taki sam jest amator nagamoto no i co w związku z tym?
Co do Embolo, racja nawet te 10 bym dołożył byle tylko gówniaka sprzedać i wziąć Embolo.
-
Embolo to powinien być cel numer 1 w lato. Historia pokazała, że Basel umie wychować talenty na wysokim lub też solidnym poziomie, Salah, Dragović, Elneny, Xhaka, Shaqiri, Schaar itd. i myślę, że nie przejechalibyśmy się na jego zakupie.Damiano pisze:W sumie chodzi mi o to, że Ademowi też zdarzy się słabszy mecz, ale nie tak notorycznie jak Perisiciowi. Dla mnie z trojki kupionych do przodu latem wlasnie najtanszy Ljajic jest najlepszy. Co do Embolo to teraz doczytalem , ze Basel odrzucilo 27 baniek...Stachoo pisze:Miewa przebłyski? Chyba trochę krzywdzisz go tym stwierdzeniem.Damiano pisze:Mysle ze wiekszosc z nas latem byla na nie co do tego transferu. Perisic po pierwsze nie nadaje sie do naszej taktyki bo my nigdy nie mielismy dobrych skrzydel ale wydanie na niego 18 baniek to juz sabotaż. Ljajic bedzie kosztowal polowe z tego ale on miewa przeblyski a Perisic pol roku dno gra... a Wolfsburg teraz doklada 7 baniek i bierze EmboloIlCapitano pisze:Jak hejtowałem w lecie przez dwa misiące Perisicia zanim do nas trafił, to niektórzy mieli z tego powodu ogromny ból dupy. Gość jest tragiczny. Jego zwolennicy tutaj wypisywali latem, że to niby inteligentny grajek, wybiegany z dobrym strzałem i podaniem. Na razie to jest tylko wybiegany, ale taki sam jest amator nagamoto no i co w związku z tym?
-
Pewnie nikt nie zauważa, że w przeciwieństwie do Ljajicia i Shaqiriego, Perisic odgrywa ogromną rolę w defensywie. Jego powroty, odbiory i zaangażowanie wyręczają w wielu przypadkach obronę. Ale nie wkręca w murawę jak Adem i Xherdan więc jest słabiakiem. 

-
- Kontakt:
To niech gra na boku obrony, a nie na skrzydle.Bart pisze:Pewnie nikt nie zauważa, że w przeciwieństwie do Ljajicia i Shaqiriego, Perisic odgrywa ogromną rolę w defensywie. Jego powroty, odbiory i zaangażowanie wyręczają w wielu przypadkach obronę. Ale nie wkręca w murawę jak Adem i Xherdan więc jest słabiakiem.
-
W sumie to nie taki głupi pomysł.... 
Gdy gramy na słabszą druzyne mozna by go tam ustawić

Gdy gramy na słabszą druzyne mozna by go tam ustawić

-
A co mi po ofensywnym skrzydłowym jak on potrafi tylko w obronie grać? Nie kupowaliśmy go po to, żeby kapcił w ofensywie, a błyszczał w defensywie. Krytyka uzasadniona.Bart pisze:Pewnie nikt nie zauważa, że w przeciwieństwie do Ljajicia i Shaqiriego, Perisic odgrywa ogromną rolę w defensywie. Jego powroty, odbiory i zaangażowanie wyręczają w wielu przypadkach obronę. Ale nie wkręca w murawę jak Adem i Xherdan więc jest słabiakiem.
-
Przypominam że Perisic strzelił 2 gole w lidze i 1 w CI,czyli tyle samo co bożek Ljajic,po za tym,czy on kiedykolwiek grał inaczej?Solidny gość z przebłyskami fantazji i tyle.Stachoo pisze:A co mi po ofensywnym skrzydłowym jak on potrafi tylko w obronie grać? Nie kupowaliśmy go po to, żeby kapcił w ofensywie, a błyszczał w defensywie. Krytyka uzasadniona.Bart pisze:Pewnie nikt nie zauważa, że w przeciwieństwie do Ljajicia i Shaqiriego, Perisic odgrywa ogromną rolę w defensywie. Jego powroty, odbiory i zaangażowanie wyręczają w wielu przypadkach obronę. Ale nie wkręca w murawę jak Adem i Xherdan więc jest słabiakiem.
-
Jesli uwazasz, ze statystyki w obronie z tego sezonu to tylko zasluga Mirandy i Murillo oraz ciagle zmienianych bocznych obroncow, masz takie prawo, ale to nie jest takie proste. Moje zdanie jest takie, ze w fazie obronnej jest znacznie lepszy od innych skrzydlowych/ofensywnych pomocnikow, a w ataku jest niewiele gorszy, a zazwyczaj w ogole nie odstaje. To, ze Jovetic i Ljajic raz na 5 meczow zagraja show, nie oznacza, ze bija go na glowe.Stachoo pisze:A co mi po ofensywnym skrzydłowym jak on potrafi tylko w obronie grać? Nie kupowaliśmy go po to, żeby kapcił w ofensywie, a błyszczał w defensywie. Krytyka uzasadniona.Bart pisze:Pewnie nikt nie zauważa, że w przeciwieństwie do Ljajicia i Shaqiriego, Perisic odgrywa ogromną rolę w defensywie. Jego powroty, odbiory i zaangażowanie wyręczają w wielu przypadkach obronę. Ale nie wkręca w murawę jak Adem i Xherdan więc jest słabiakiem.
Skupilbym sie raczej na problemach po bokach obrony oraz z kreatywnoscia w srodku pomocy, Tu jest spore pole do poprawy.
-
W kwestii statystyk obronnych i pracy Perisica pełna zgoda.Bart pisze:Jesli uwazasz, ze statystyki w obronie z tego sezonu to tylko zasluga Mirandy i Murillo oraz ciagle zmienianych bocznych obroncow, masz takie prawo, ale to nie jest takie proste. Moje zdanie jest takie, ze w fazie obronnej jest znacznie lepszy od innych skrzydlowych/ofensywnych pomocnikow, a w ataku jest niewiele gorszy, a zazwyczaj w ogole nie odstaje. To, ze Jovetic i Ljajic raz na 5 meczow zagraja show, nie oznacza, ze bija go na glowe.Stachoo pisze:A co mi po ofensywnym skrzydłowym jak on potrafi tylko w obronie grać? Nie kupowaliśmy go po to, żeby kapcił w ofensywie, a błyszczał w defensywie. Krytyka uzasadniona.Bart pisze:Pewnie nikt nie zauważa, że w przeciwieństwie do Ljajicia i Shaqiriego, Perisic odgrywa ogromną rolę w defensywie. Jego powroty, odbiory i zaangażowanie wyręczają w wielu przypadkach obronę. Ale nie wkręca w murawę jak Adem i Xherdan więc jest słabiakiem.
Skupilbym sie raczej na problemach po bokach obrony oraz z kreatywnoscia w srodku pomocy, Tu jest spore pole do poprawy.
W kwestii boków obronnych to uważam jak @IlCapitano
W kwestii kreatywności w środku pola, uważam że tu jest właśnie problem. Gdy graliśmy trójką w środku pomocy, było bezpieczniej z tyłu. Musi obudzić się Kondogbia, a ja najbardziej chciałem transferu Biglii (wiem teraz wypadł przez kontuzję), Mancio chyba nie

tematu gry w ataku nie ruszam, czy gramy 3 czy 4 z przodu i tak jest kupa.
Pozdr.
-
Statystyki w obronie to nam Handa podkręca
-
To w pomocy czai się największy problem Interu. Brak nam tam gościa z wizją gry. Brozovic, Kondogbia czy Melo to zawodnicy ograniczeni pod tym względem.
-
Damiano pisze:Statystyki w obronie to nam Handa podkręca
patrzysz na efekt finalny.
Ciekawe jak statystyki by nam Handa podkręcał, jakby przed nim biegała para Rano-JJ

Pozdr.