33. kolejka Serie A: Inter - Napoli
-
33. kolejka Serie A: Inter - Napoli
O ile sędzia Rocchi na to pozwoli to przed nami bardzo ciekawy mecz.
Liczba tego meczu patrząc na sytuację obu klubów to -6.
Napoli jeszcze marzy o mistrzostwie. Interowi zaś nie wypada jeszcze odpuszczać walki o top 3. Wszystko za sprawą ostatniego remisu Romy z Bolonią.
Osobiście w 3. miejsce już nie wierzę, chcę natomiast wygranej ponieważ w tym sezonie tych prestiżowych zwycięstw w Interze jak na lekarstwo.
LGDS przewiduje:
INTER (4-2-3-1): Handanovic; D'Ambrosio, Miranda, Murillo, Nagatomo; Medel, Kondogbia; Eder, Brozovic, Perisic; Icardi.
Liczba tego meczu patrząc na sytuację obu klubów to -6.
Napoli jeszcze marzy o mistrzostwie. Interowi zaś nie wypada jeszcze odpuszczać walki o top 3. Wszystko za sprawą ostatniego remisu Romy z Bolonią.
Osobiście w 3. miejsce już nie wierzę, chcę natomiast wygranej ponieważ w tym sezonie tych prestiżowych zwycięstw w Interze jak na lekarstwo.
LGDS przewiduje:
INTER (4-2-3-1): Handanovic; D'Ambrosio, Miranda, Murillo, Nagatomo; Medel, Kondogbia; Eder, Brozovic, Perisic; Icardi.
-
- Kontakt:
Re: 33. kolejka Serie A: Inter - Napoli
Nie gra Higuain, więc jest cień szansy na korzystny wynik. To będzie wyrównany mecz, o wyniku przesądzi epizod, jak farfocel Nagatomo, kiks Yuto czy brak krycia reprezentanta Japonii. Jeśli tych prezentów przeciwnik nie wykorzysta, to może ugramy remis.
-
Udinese pokazało, że Napoli Sarriego nie jest kosmiczne. Brak zwycięstwa będzie rozczarowaniem.
-
Byłbym spokojniejszy o wynik gdybyśmy grali na wyjeździe i mecz kończyłby się około 70 minuty
Jojo dostał szanse,ale to pewnie ostatni raz w tym sezonie,co do reszty składu żadnych niespodzianek nie ma.
Co do wydarzeń niesportowych:ciekawe czy komentatorzy wspomną o licznej delegacji z Polski?Wzięli nasi flage na mecz?Może będzie gdzieś powieszona

Jojo dostał szanse,ale to pewnie ostatni raz w tym sezonie,co do reszty składu żadnych niespodzianek nie ma.
Co do wydarzeń niesportowych:ciekawe czy komentatorzy wspomną o licznej delegacji z Polski?Wzięli nasi flage na mecz?Może będzie gdzieś powieszona
-
Co ich jebiemy
Icar klasa, wygramy to, to pewne.
Pozdro lamusy

Icar klasa, wygramy to, to pewne.
Pozdro lamusy
-
Wspomnieli, ale są mało doinformowani - bo nie wiedzieli czy to delegacja Napoli czy Interu. Co do flagi, nie wiem czy dobrze wyczytałem, ale były zapisy na powieszenie banneru przez fancluby na stadionie i z tego co widziałem naszych na liście nie było, ale mogę się mylić...Lopez87 pisze: Co do wydarzeń niesportowych:ciekawe czy komentatorzy wspomną o licznej delegacji z Polski?Wzięli nasi flage na mecz?Może będzie gdzieś powieszona
-
Roma już trzęsie portkami 

-
Wspaniały, cudowny mecz !!!
Gratulacje dla piłkarzy i trenerów !!!
Wszystko dziś zagrało tak jak chcemy, tak jak powinno !!!
Forza Inter !!!
Gratulacje dla piłkarzy i trenerów !!!
Wszystko dziś zagrało tak jak chcemy, tak jak powinno !!!
Forza Inter !!!
-
Wjebać z gównianym Torino nie walczącym o nic, żeby po dwóch tygodniach ograć Napoli walczące o scudetto... ech. Szkoda, że już raczej za późno na takie podrygi, ale przynajmniej czwarte miejsce wydaje się bezpieczne i nie trzeba będzie patrzeć na eliminacje do LE.
-
Nie był to może jakiś wybitny mecz, ale bardzo cieszy pokonanie Napoli.
Icardi po raz kolejny zawodnikiem meczu, dobra defensywa i organizacja gry. Zestawienie z Perisiciem i Joveticem chyba najbardziej optymalne.
Teraz skupić się już na meczu w Genui tak by i stamtąd przywieźć komplet punktów.
Icardi po raz kolejny zawodnikiem meczu, dobra defensywa i organizacja gry. Zestawienie z Perisiciem i Joveticem chyba najbardziej optymalne.
Teraz skupić się już na meczu w Genui tak by i stamtąd przywieźć komplet punktów.
-
W tym sezonie dziękowałem tu za odblokowanie Moraty i ubaw w CI, także i tym razem grazie. Mogę zacząć mrozić szampana i w spokoju oczekiwać na 5 Scudetto z rzędu 
Jak ktoś z was natknie się na gifa/filmik z przednią interwencją Nagatomo a'la dżdżownica, to niech wrzuci
Walczak 

Jak ktoś z was natknie się na gifa/filmik z przednią interwencją Nagatomo a'la dżdżownica, to niech wrzuci

-
- Kontakt:
Takie zwycięstwo na otarcie łez. Przyjemny dla oka mecz, absolutna dominacja. Pomyśleć, że spokojnie mogliśmy być znacznie wyżej w tabeli. Czapki z głów dla Miętusa, koleś jest niesamowity.
-
Żartujesz? Na większości fanpage o Interze, mecz określany jako najlepszy w tym sezonie i jeden z najlepszych w ciągu ostatnich 4 lat, a ty uważasz, że nie był jakiś wybitny?miniu86 pisze:Nie był to może jakiś wybitny mecz, ale bardzo cieszy pokonanie Napoli.
Bezbłędna gra w defensywie, absolutna dominacja, mimo mniejszego posiadania piłki, bardzo dobre rozbijanie ataków napoli, składne akcje i dobra gra skrzydłami [szczególnie D'Ambrosio]
-
Roma musi wdupić dzisiaj, aby te zwycięstwo miało szerszy sens.
-
Włoskie media chwalą Manciniego za to, że drugi raz z rzędu wystawił Jovetica, którego to gra z Icardim wygląda coraz lepiej.
Ponadto ponoć Sunnig Group ma być z delegacją podczas meczu z Udinese.
Ponadto ponoć Sunnig Group ma być z delegacją podczas meczu z Udinese.
-
Taki Inter chciałoby się oglądać do końca sezonu.Cieszy obecność Jojo w pierwszej jedenastce choć wczoraj niestety jeden z najsłabszych na boisku,ale i tak chciałbym żeby został
-
- Kontakt:
Jojo jeden z najsłabszych na boisku? Który Ty mecz oglądałeś?
-
Czarodziej Czasu pisze:Jak mnie bawi ten minimalizm.
mnie bawił twój łamiący się głos obśrańcu. czemu tak kozaczysz a na mecz nie przyjedziesz co