Mercato
-
Kowal
Odp: Mercato
Owszem słabo spisuje się w WHU,ale z tego co wiem to do tego zawodnika juventus ma szerokie plany i chcą go sprowadzić do turynu
Jeśli chodzi o samego Mascherano to jest naprawde dobrym graczem,jednak na dzień dzisiejszy nie jest nam potrzebny,a szkoda bo lubię tego piłkarza.

-
RoB
Jarek_FCI Myślisz, że Vieira za rok wybiera się na emeryturę ? Ni widzisz różnicy między trzema DM w tym momencie, a zeroma OM ? Mamy go teraz kupić i niech sobie siedzi przez 3 lata na ławie, bo kiedyś Vieira i Dacourt skończą karierę.
-
klusek
Ja bym w ogóle dał sobie spokój z wyszukiwaniem piłkarzy, którzy mogliby u nas zagrać tylko w dalszej perspektywie. Tak naprawdę nie wiemy, czy za rok albo dwa Mancini będzie naszym trenerem, i czy będziemy potrzebowali zawodników na daną pozycję.
O Jimeneza możemy powalczyć (i ile jeszcze nie został przez nas zaklepany
).
O Jimeneza możemy powalczyć (i ile jeszcze nie został przez nas zaklepany
-
GregorG1
- Kontakt:
Widzieliście Mascherano w West Ham? Jak kibice się nawet z niego śmieją (o komentatorach nie wspomnę).
Oglądałem ich mecz z Evertonem. Gdy wchodził na boisko było 1-0, komentator powiedział że w 6 meczach które West Ham przegrał na boisku był Mascherano, stąd zacząłem mu się przyglądać na boisku. Patrzę i co widzę? Zaczął nieźle - przerzut piłka w aut, potem zatrzymanie akcji i wycofanie piłki do tyłu, a skończył stratą po której padła bramka. Everton 2 - West Ham 0. Nie widzę powodu, aby kupować zawodnika, który miałby u nas odbudowywać swoją formę (jak to mówicie) na ławce.
Widzę, że temat jest burzliwy i popularny, ale zanim będziecie chcieli aby Inter kogoś sprowadził, obejrzyjcie jego parę meczy, nie mówię że jestem znawcą bo widziałem jego jeden mecz ostatnio, ale opinia komentatora zrobiła swoje, a to co widziałem napewno nie porwie Interu do walki.
Oglądałem ich mecz z Evertonem. Gdy wchodził na boisko było 1-0, komentator powiedział że w 6 meczach które West Ham przegrał na boisku był Mascherano, stąd zacząłem mu się przyglądać na boisku. Patrzę i co widzę? Zaczął nieźle - przerzut piłka w aut, potem zatrzymanie akcji i wycofanie piłki do tyłu, a skończył stratą po której padła bramka. Everton 2 - West Ham 0. Nie widzę powodu, aby kupować zawodnika, który miałby u nas odbudowywać swoją formę (jak to mówicie) na ławce.
Widzę, że temat jest burzliwy i popularny, ale zanim będziecie chcieli aby Inter kogoś sprowadził, obejrzyjcie jego parę meczy, nie mówię że jestem znawcą bo widziałem jego jeden mecz ostatnio, ale opinia komentatora zrobiła swoje, a to co widziałem napewno nie porwie Interu do walki.

C'e solo l'Inter, per me, solo l'Inter !! Już 10 lat razem..Only NerAzzurri
-
Woo-cash
- Kontakt:
Tutaj sie zgodze, bo widac ze Inter stal sie kolektywem i po co psuc to co udalo sie stworzyc. A ten Jimenez to kto to taki ?klsmkr pisze: Ja bym w ogóle dał sobie spokój z wyszukiwaniem piłkarzy, którzy mogliby u nas zagrać tylko w dalszej perspektywie. Tak naprawdę nie wiemy, czy za rok albo dwa Mancini będzie naszym trenerem, i czy będziemy potrzebowali zawodników na daną pozycję.
O Jimeneza możemy powalczyć (i ile jeszcze nie został przez nas zaklepany).
"Człowiek jest wszechświatem samym w sobie" - Bob Marley
-
Jarek_FCI
Nie pamiętasz jaka była sytuacja na początku tego sezonu, kiedy Cambiasso był kontuzjowany, a Vieira pauzował za kartki. Dacourt musiał grać mimo kontuzji i wtedy by się przydał jeszcze jeden środkowy pomocnik. A poza tym można by go było wypożyczyć do innej włoskiej drużyny.RoB pisze: Mamy go teraz kupić i niech sobie siedzi przez 3 lata na ławie, bo kiedyś Vieira i Dacourt skończą karierę.
Wcale nie pisałem że ma przyjść już teraz, ale za jakiś czas np. wtedy kiedy się skończy jego wypożyczenie do WHU.
-
Bigblue-black
W różnych zródłach chodzą słuchy jakoby by Inter zainteresowany był ofensywnym pomocnikiem Sportingu 20 letnim Joao Moutinho.Co myślicie?? Ja kilka dni temu dałem ta kandydature w jakimś poście i podtrzymuje ze ktoś taki młody perspektywistyczny na pozycje która w Interze wymaga korekt (może nie jakiś wielkich wzmocnien) więc byłby ciekawym tematem do zastanowienia.Choć podobno konkurentem jest Barcelona więc trzeba by było sie postarać
-
klusek
Ofensywny pomocnik. Jeszcze rok temu grał w Fiorentinie, ale w wyniku "ślepej aukcji" trafił do trzecioligowej Ternany. Teraz jest jak najbardziej do kupienia, myślę, że za atrakcyjną cenę.Master Snake pisze: A ten Jimenez to kto to taki ?
PS. Serio o nim nie słyszałeś, czy ja dalem sie podpuscic?
-
jester
jimenez mógłby być. w miare młody o co ważne ograny w serie a. pizarro jak dla mnie jest już stracony, w romie nie pokazuje o wiele więcej niż w interze w zeszłym sezonie, dobrze gra ale nic ponadtoz mojej strony nie żałuje jego odejscia. nie potrzeba wielkich roszad w składzie ale pamiętajny iż wielkie zespoły nie mogą mieć słabych punktów a my taki mamy chodzi mi w tym momencie o grosso
w żadnym z dzisiejszych zawosników nie pokładałem takich nadzieji jak w tym wysokim włochu
po dobrym poprzednim sezonie i genialnych mistrzostwach był numer jedenna lewej obronie na naszym "łez padole" przeca zanetti grosso to miała być zabójcza broń
a tu gra taką padake
co prawda nie uważam aby już w zimie kogoś sciągać (bynbajmniej trzeba poczekać na maxwella który pokazuje przebłyski talentu, który poprzez kontuzje został gdzieś tam skryty) ale nie widze grosso jako naszego podstawowego obrońce w nadchodzącym roku.
reasumując okres transferowy zimowy powinien być spkojny, tak w głębi duszy mam nadzieje iż wszystko już jest zaklepane wraz ze transferem jimeneza jak i z przedłużeniem wypożyczenia (trensferu) mariano, o ile wiem kończy mu się wypiożyczenie w styczniu
ps. serce me bardzo raduje się na wieści z obozu madryckiego realu i transferów kolejnych "maradonów" do królewskich
reasumując okres transferowy zimowy powinien być spkojny, tak w głębi duszy mam nadzieje iż wszystko już jest zaklepane wraz ze transferem jimeneza jak i z przedłużeniem wypożyczenia (trensferu) mariano, o ile wiem kończy mu się wypiożyczenie w styczniu
ps. serce me bardzo raduje się na wieści z obozu madryckiego realu i transferów kolejnych "maradonów" do królewskich
-
Woo-cash
- Kontakt:
klsmkr pisze:PS. Serio o nim nie słyszałeś, czy ja dalem sie podpuscic?![]()
Co nie co slyszalem tylko nie za duzo... Wiec jesli jest zainteresowanie dzialaczy Interu tym Jimenezem to widocznie musi byc dobry...
-
Orzeu
- Kontakt:
wiesz np. Cesarem było ogrooomne zainteresowanie, a jak już przyszedł to wcale nie był taki wspaniały, rzekłbym był mizerny, ale bądźmy dobrej mysli

-
Kujon
- Kontakt:
Ja się zgadzam co do tego, że nie trzeba nam wzmocnień, a jak już to tylko jedno, na ofensywnego pomocnika....żadna super wielka gwiazda, tylko ktoś za "grosze" lub wypożyczenie...i najlepiej żeby był to Włoch....niewiem, może Rosina z Torino....można by dać im wzamian na wypożyczenie Adreolliego....
Jimenez też byłby dobry....ale to nie Włoch....
No i nasi spece od transferów powinni się zacząć rozglądać za zawodnikami którzy są ich specjalnością...czyli tymi, którym kończą się kontraktu w następnym roku, i ich sobie szybko zaklepać.....bo ostatnio nam to bardzo dobrze wychodzi
Np Basturk z Herthy Berlin.....albo Kanga Akale z Auxerre....
Jimenez też byłby dobry....ale to nie Włoch....
No i nasi spece od transferów powinni się zacząć rozglądać za zawodnikami którzy są ich specjalnością...czyli tymi, którym kończą się kontraktu w następnym roku, i ich sobie szybko zaklepać.....bo ostatnio nam to bardzo dobrze wychodzi
Np Basturk z Herthy Berlin.....albo Kanga Akale z Auxerre....
"" Bo Milan to jeszcze długo, długo będą dla mnie "przekupczyki" "" P.Zarzeczny
-
klusek
Dokładnie tak. Pomijając już to, że jest szansa na sprowadzenie Beckhama, liczę też na transfer a'la Cambiasso, czyli młodego, utalentowanego i niedocenianego zawodnika, oczywiście za darmoKujon pisze: No i nasi spece od transferów powinni się zacząć rozglądać za zawodnikami którzy są ich specjalnością...czyli tymi, którym kończą się kontraktu w następnym roku, i ich sobie szybko zaklepać.....bo ostatnio nam to bardzo dobrze wychodzi
-
Wizard
Basturk
No co ty... Gdzie dla niego miejsce w Interze? Dla mnie to wogole on nie dorownuje klasa do takiego klub jak Inter...
Akale? Czemu nie...
na rezerwe:P
Akale? Czemu nie...
-
Woo-cash
- Kontakt:
A ciekawe jakby sie dalo sciagnac z Marsyli Samira Nasri. Mlody pilkarz o ktorym bylo juz glosno. Ale tez ciekawe ale Marsylia latwo by go nie puscila 
-
Interfun3
- Kontakt:
o ile mnie pamięc nie myli to latem kończy mu sie kontrakt więc jakby przyszedł to za darmo(dobra cenaMaster Snake pisze: A ciekawe jakby sie dalo sciagnac z Marsyli Samira Nasri. Mlody pilkarz o ktorym bylo juz glosno. Ale tez ciekawe ale Marsylia latwo by go nie puscila![]()
,,Mam serce w czarno-niebieskich barwach i nigdy nie będę przyjacielem ani Milanu ani Juventusu''- Javier Zanetti

-
pshem
Riquelme pobił się z trenerem i chce rozwiązać kontrakt z Villarreal, więc może do nas przyjść za małe pieniądze już w styczniu. Może grać w LM a to jest przecież jeden z najlepszych rozgrywających w Europie
-
Kowal
Prawda Riquelme jest jednym z najlepszych rozgrywających na starym kontynęcie,ale moim zdaniem niejest nam potrzebny.Jeśli mamy już kogoś sprowadzić to był bym za tym,że powinien to być włoch niewiem np. Barone,Rosina....

-
Imrahil
- Kontakt:
Zadnych zmian w pierwszym skladzie. Jesli brakuje pomocnikow,to niech Mancini zacznie szukac w mlodzikach.
StarCraft user \"czcij Zerga swego-niezniszczalnego\" [=
-
Kowal
Dziś w gazecie przeczytałem małą informacje transferową natemat Interu
Mianowicie chodzi o transfer Matusiaka do Interu
Podobna na meczy Polska-Serbia na trybunach zasiadł Sinisza i się bardzo zainteresował napastnikiem z Bełchatowa.co o tym sądzicie,czy Matusiak ma szanse dostać sie do naszej ekipy

-
Interfun3
- Kontakt:
też o tym czytałem w sobote w fakcie. I uważam że jest to zmyslona plotka zreszta tak jak inne informacje podane w tej gazecie. nic do niego nie mam ale aż tak dobry nie jest i dobre pół sezonu jeszcze nie swiadczy o wszystkim. więc chyba nic z tego bo nikt nigdzie o tym nie mówi
,,Mam serce w czarno-niebieskich barwach i nigdy nie będę przyjacielem ani Milanu ani Juventusu''- Javier Zanetti

-
Slepy
Fakt namieszał w Polsce 
To na 99% nieprawda, ale cóż...:
-zwiększenie ilości meczów Interu w TV
-bądź co bądź ciągle młody i dobry zawodnik
-fajna sprawa dla polskich kibiców Interu
-na ławke zamiast Mr.Kontuzji mógłby być
Czemu nie

To na 99% nieprawda, ale cóż...:
-zwiększenie ilości meczów Interu w TV
-bądź co bądź ciągle młody i dobry zawodnik
-fajna sprawa dla polskich kibiców Interu
-na ławke zamiast Mr.Kontuzji mógłby być
Czemu nie
-
klusek
Nie widziałem tego artykułu w "Fakcie", ale ktoś na shoutboxie zapodał linka do tego newsa w "Dzienniku":
[tt]Radosław Matusiak zagra w Interze Mediolan?
To brzmi jak bajka, ale za chwilę może okazać się prawdą. Radosław Matusiak w Interze Mediolan! Tak twierdzi drugi trener włoskiego zespołu, Sinisa Mihajlović. Polski napastnik przyjąłby propozycję w ciemno - informuje "Fakt".
Matusiak jest zachwycony propozycją. "Inter to klub, któremu się nie odmawia. Oby tylko Włosi się nie rozmyślili i wysłali do Bełchatowa ofertę" - mówi napastnik GKS Bełchatów. Do tego jeszcze daleka droga, ale Sinisa Mihajlović uważa, że Matusiak ma spore szanse na angaż. "To zawodnik, który na pewno dałby sobie radę w Serie A" - zdradza "Faktowi"serbski szkoleniowiec.
Jest tylko jedno ale. W kadrze mistrzów Włoch aż roi się od tak znanych napastników, jak Adriano, Hernan Crespo, Julio Cruz, Zlatan Ibrahimović czy Alvaro Recoba. Więc na początek Matusiak zostałby wypożyczony do któregoś ze słabszych zespołów Serie A. Więcej w "Fakcie".[/tt]
http://www.dziennik.pl/Default.aspx?Tab ... leId=26176
Zwracam uwagę na fragment napisany pogrubioną czcionką. Nie ma w niej informacji o tym, czy Inter jest zainteresowany Matusiakiem, tylko znajduje się tam prywatna opinia Sinisy na temat możliwości gry Radka we Włoszech. No i gdzie słowa o transferze do Interu? Bo dla mnie to idiotyczne szukanie sensacji na miarę "Faktu" - choć może to "Dziennik" zamieścił za mało informacji.
[tt]Radosław Matusiak zagra w Interze Mediolan?
To brzmi jak bajka, ale za chwilę może okazać się prawdą. Radosław Matusiak w Interze Mediolan! Tak twierdzi drugi trener włoskiego zespołu, Sinisa Mihajlović. Polski napastnik przyjąłby propozycję w ciemno - informuje "Fakt".
Matusiak jest zachwycony propozycją. "Inter to klub, któremu się nie odmawia. Oby tylko Włosi się nie rozmyślili i wysłali do Bełchatowa ofertę" - mówi napastnik GKS Bełchatów. Do tego jeszcze daleka droga, ale Sinisa Mihajlović uważa, że Matusiak ma spore szanse na angaż. "To zawodnik, który na pewno dałby sobie radę w Serie A" - zdradza "Faktowi"serbski szkoleniowiec.
Jest tylko jedno ale. W kadrze mistrzów Włoch aż roi się od tak znanych napastników, jak Adriano, Hernan Crespo, Julio Cruz, Zlatan Ibrahimović czy Alvaro Recoba. Więc na początek Matusiak zostałby wypożyczony do któregoś ze słabszych zespołów Serie A. Więcej w "Fakcie".[/tt]
http://www.dziennik.pl/Default.aspx?Tab ... leId=26176
Zwracam uwagę na fragment napisany pogrubioną czcionką. Nie ma w niej informacji o tym, czy Inter jest zainteresowany Matusiakiem, tylko znajduje się tam prywatna opinia Sinisy na temat możliwości gry Radka we Włoszech. No i gdzie słowa o transferze do Interu? Bo dla mnie to idiotyczne szukanie sensacji na miarę "Faktu" - choć może to "Dziennik" zamieścił za mało informacji.
-
Orzeu
- Kontakt:
-
tommy
Na pierwszym miejscu Henry, potem Buffon (lub Boruc, mówie powarznie), Messi, Trezeguet (jakby z Henrym nie wypaliło), może Becks lub Zizu
TOMMY
-
Interfun3
- Kontakt:
ile ty masz lat??? 10 czy 11 żeś wymyślił
beckaham-bez komentarza
trezeguet-a ten nam po co??
buffon-ściąganie go nie ma sensu zwłaszcza za samuela i cesara
henry-ostatnio bez formy(marna wymówka-wyczerpanie)
Zizu-tym bardziej bez komentarza
Messi-jedyny z tej listy który może pasować ale napewno nie za takie pieniądze
beckaham-bez komentarza
trezeguet-a ten nam po co??
buffon-ściąganie go nie ma sensu zwłaszcza za samuela i cesara
henry-ostatnio bez formy(marna wymówka-wyczerpanie)
Zizu-tym bardziej bez komentarza
Messi-jedyny z tej listy który może pasować ale napewno nie za takie pieniądze

-
Lamatico
- Kontakt:
No z tym Zidanem to pojechałes równo. Z Trezeguetem tez po co nam taki napastnik. Boruc moim zdaniem jest za cięki na San Siro. Mamy Julio Cesara i gra świetnietommy pisze: Na pierwszym miejscu Henry, potem Buffon (lub Boruc, mówie powarznie), Messi, Trezeguet (jakby z Henrym nie wypaliło), może Becks lub Zizu
Tutaj sie zgadzam po co tyle kasy za Messiego (drugi Recoba) Lepiej by sie Kerlon nadał mi sie ten zawodnik podobaInterfun 3 pisze: Messi-jedyny z tej listy który może pasować ale napewno nie za takie pieniądze
-
jankos
jak informują na onecie - Figo odchodzi do Arabii Saudyjskiej...
-
Imrahil
- Kontakt:
daj spokoj czlowieku,pol dobrego sezonu nie daje awansu do elity elit z San Siro ;-] ,jesli mialby przyjsc jakis polak to tylko Jelen albo Smolarek,ale zaden z nich nawet nieprzedarlby sie do pierwszej 11 w meczach pucharowychOrzeu pisze: to by było ciekawe... w sumie to czemu nie ?? po sezonie np. zamiast Cruza...
StarCraft user \"czcij Zerga swego-niezniszczalnego\" [=
-
Kalisz
No ale zawsze to fajnie mieć rodaka w składzie
,i pomarzyć aby wystąpił w pierwszej jedenastce Interu
Wole dymać Ryśka z klanu,niż kibicem być Milanu ;]