Inter 2011/2012
-
Minister
Odp: Inter 2009/2010
Każdy poprostu głośno mysli i wymienia sie swoimi poglądami z innymi użytkownikami tego FORUM.Właśnie forum napisałem duzymi bo chciałem podkreślić,że to jest właśnie miejsce gdzie każdy może przyjść i wyrazić swoją opinie na dany temat.A jeśli Ci się nie podoba,że ktoś narzeka,sieje lament,rozpacza to nie musisz tutaj wchodzić i tego czytać.Ale akurat tak się składa,że dużo osób z tego tematu ma rację!!
"Gdy padnie tolerancji mur
i przejrzą na oczy Rodacy.
pedofilom na szyję sznur!
a geje do obozów pracy!"
a geje do obozów pracy!"
-
Nen
Chodzi o Verona o Martinsa czy może o Suazo ?Raffal pisze: taa łatwo powiedzieć wiedząc jak to sie skączyło ciekawe czy jakbys ty zainwestował w coś to zdecydowałbyś sie poddać i stracić na tym czy może jednak walczyłbyś zeby to sie jednak udało?
W życiu w FM nie grałem, nudzi mnie wolę Fifę i PESARaffal pisze: A jezeli wydaje Ci sie ze bylbys lepszy to moze przeslij swoje CV , wkoncu ze znajomosciami , tyloma jezykami no i 20 sezonowym doswiadczeniem w Fm napewno przyjma ...
Krytykując DZIAŁANIA Morattiego kieruje się tym, co działo się gdy żył Ś.P. Facchetti lub o rządach Ojca Morattigo a nie o Arabami czy nawet Perezem. Massimo kocha Inter ale ma za miękkie serce, do tego nie zna sie za bardzo na fachu. Nigdzie nie powiedziałem, że byłbym lepszy ale Massimo robi błędy, które widzi cały piłkarski światek.Raffal pisze: Ludzie przejrzyjcie na oczy wreszcie bo czasami tych życzen gwiazdkowych sie czytac nie da.
Ze juz nie wspomne ze jak czytam a zeby Moratti sprzedal klub , najlepiej Arabom to mnie az trafia.
God protect me
-
Raffal
wiadomo ze po to jest FORUM niektore "głośne myśli" aż mnie przerażaja ale każdy ma do nich prawo i niech je zachowa ale na LITOŚĆ BOSKĄ jak ktos zaczyna podważać autorytet zarzadu i twierdzic ze nasi uzytkownicy juz by byli lepsi to sorki ale mi zajezdza poprotu dziecinada i głupota... 
Wiadomo ze potrzebny jest bardziej kreatywny pomocnik tylko co zrobic gdy takich mało na rynku a do tego sa piekielnie drodzy? Wydalismy rok temu wieksza kase , teraz zrobilismy dwa niezle transfery wiec wszystko sie wydzaje byc ok. Wszyscy mowia ze co to za Deco 10 mln? Ja bym chcial zeby przyszedl ale jezeli sie zastanowimy to 10mln + 2 letni kontrakt = 20mln no a te pieniadze z ziemi nie wyrosna(chociaz przy Morattim to moze źle ujete
) Dlatego nasz zarzad robi własnie bardzo madrze(wreszcie) chce zmniejszyc obciazenie nie potrrzebnymi pracownikami typu Vieira , Suazo , Jimenez , Figo , Burdisso , Crespo ,Cruz i dopiero ewentualnie w ich miejsce zatrudnic nowych.
Niechce robic niepotrzebnych wyrzutów natomiast Mancini mimo ze duzo mu zawdzieczamy zrobimy mały burdel płacowy i kadrowy ktory czas posprzatać.
Jezeli chodzi o moja wizje przyszłosci to ja chetnie bym olał wszystkie "wielkie" transfery i dał szanse młodym bo co roku dochodzimy do mistrzostw młodzieżowych a pozniej pozbywamy sie tych zawodników albo ich wyporzyczamy gdzie oni popadaja w szarość. Zdobylismy 4 mistrzostwa i zero efektow w LM , myśle ze tak jak powiedzial Jose , ciezko wydobyc z starszych zawodnikow cos wiecej i moze warto zainwestowac w młodzież ktora naprawde mamy zdolna. Warto tez zauwazyc ze młodzi zawodnicy u nas sie sprawdzaja i nie mowie tu tylko o Mario czy Santonie ale takze o wczesniejszych latach gdzie młodzi napastnicy typu Adriano , Kallon , Matins godnie zastepowali Ronaldo czy Vieriego...
z Fifa trudniej 
Wiadomo ze potrzebny jest bardziej kreatywny pomocnik tylko co zrobic gdy takich mało na rynku a do tego sa piekielnie drodzy? Wydalismy rok temu wieksza kase , teraz zrobilismy dwa niezle transfery wiec wszystko sie wydzaje byc ok. Wszyscy mowia ze co to za Deco 10 mln? Ja bym chcial zeby przyszedl ale jezeli sie zastanowimy to 10mln + 2 letni kontrakt = 20mln no a te pieniadze z ziemi nie wyrosna(chociaz przy Morattim to moze źle ujete
Niechce robic niepotrzebnych wyrzutów natomiast Mancini mimo ze duzo mu zawdzieczamy zrobimy mały burdel płacowy i kadrowy ktory czas posprzatać.
Jezeli chodzi o moja wizje przyszłosci to ja chetnie bym olał wszystkie "wielkie" transfery i dał szanse młodym bo co roku dochodzimy do mistrzostw młodzieżowych a pozniej pozbywamy sie tych zawodników albo ich wyporzyczamy gdzie oni popadaja w szarość. Zdobylismy 4 mistrzostwa i zero efektow w LM , myśle ze tak jak powiedzial Jose , ciezko wydobyc z starszych zawodnikow cos wiecej i moze warto zainwestowac w młodzież ktora naprawde mamy zdolna. Warto tez zauwazyc ze młodzi zawodnicy u nas sie sprawdzaja i nie mowie tu tylko o Mario czy Santonie ale takze o wczesniejszych latach gdzie młodzi napastnicy typu Adriano , Kallon , Matins godnie zastepowali Ronaldo czy Vieriego...
Pesa i Fm da sie polaczyc i pokochac obojeRaffal pisze: W życiu w FM nie grałem, nudzi mnie wolę Fifę i PESA
-
Minister
A gdzie ktoś poważnie powiedział,że nasi użytkownicy będą lepsi?Przecież nikt na poważnie tego nie mówił.Wszyscy są zgodni w tym jednym-Zarząd robi kolosalne błedy i właśnie to wszyscy użytkownicy tego forum widzą.I w gruncie rzeczy my kibice jestesmy właśnie od krytykowania i w jakimś stopniu rozliczania zarządu.I tak to nic nie da i każdy z nas doskonale to wie ale takie zycie:D
a geje do obozów pracy!"
a geje do obozów pracy!"
-
Raffal
A jakie to są błedy?
Bo jakby nie było od dwóch/trzech lat rażących błedów nie zauważyłem...
Bo jakby nie było od dwóch/trzech lat rażących błedów nie zauważyłem...
-
Minister
Fatalna postawa w LM.Nie możemy byc wiecznie królami własnego podwórka!Bo i to niedługo może nam się wymknąć z rąk patrząc na chęci transferowe Juve.Kolejny to Mancini i Q77.Następny brak jakiejkolwiek walki o Diego który na dzień dzisiejszy byl jedynym tak dobrym rozgrywającym do wyciągnięcia!
a geje do obozów pracy!"
a geje do obozów pracy!"
-
miniu86
No tak najlepiej ironizować, że kibice się znają lepiej od zarządu. O rozgrywającym piszę od dawna, przynajmniej od 2 sezonów. O ile sie nie mylę, przez ten czas nic nie ugraliśmy w LM. Co do rozliczania 1 września i gadek, że najpierw trzeba sprzedać. Najpierw czyt. zanim pozyskano Milito i Mottę, należało sprowadzić "10". To był priorytet. Dla przykładu taki New Holland Juve zrobiło to co trzeba i już mam problem rozgrywającego z głowy. Teraz szykuje nam się, ciekawa telenowela do końca wakacji, a przypominam, że przygotowania do sezonu ruszają 12 lipca.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Inter to taka niesamowita choroba, która zostawia blizny na zawsze\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Eugenio Bersellini
-
syn
Rażącym błędem jest brak starań o porządnego rozgrywającego, który pociągnie grę. Oglądając mecz ligowy czy też pucharowy wyraźnie widać, że brakuje kogoś takiego.
-
Biały
i właśnie przez takie wypowiedzi jak powyżej rodzą się takie dyskusje 
skąd wiesz, że nasi działacze nie starają się sprowadzić dobrego rozgrywającego? domyślam się, że dlatego bo nie pisze o tym prasa, albo żaden portal internetowy. Poczekajmy do końca mercato...jeśli nie sprowadzą takiego piłkarza to będzie można ich krytykować i mówić o "rażących błędach"
skąd wiesz, że nasi działacze nie starają się sprowadzić dobrego rozgrywającego? domyślam się, że dlatego bo nie pisze o tym prasa, albo żaden portal internetowy. Poczekajmy do końca mercato...jeśli nie sprowadzą takiego piłkarza to będzie można ich krytykować i mówić o "rażących błędach"
"Po podaniu ręki Milaniście, myję ją. Po podaniu ręki Juventino, liczę swoje palce" - Peppino Prisco
M. ;**
http://www.youtube.com/watch?v=-v3IVxeix1Y "Bassiamo i toni" ;D
M. ;**
-
syn
Bo od kilku sezonów poza głośnym zainteresowaniem Lampartem nikt taki nie przyszedł? Nie wymagam w tym okienku medialnych transferów w stylu Realu Madryt czy M.City, ale tak jak napisał miniu 86, czas leci nieubłaganie, niedługo zaczynają się przygotowania do rozpoczęcia sezonu a gracza mającego być mózgiem drużyny jak nie było, tak nie ma.bialy19 pisze: i właśnie przez takie wypowiedzi jak powyżej rodzą się takie dyskusje
skąd wiesz, że nasi działacze nie starają się sprowadzić dobrego rozgrywającego?
domyślam się, że dlatego bo nie pisze o tym prasa, albo żaden portal internetowy. Poczekajmy do końca mercato...jeśli nie sprowadzą takiego piłkarza to będzie można ich krytykować i mówić o "rażących błędach"![]()
-
Biały
A data rozpoczecia przygotowań oznacza jednocześnie datę zakończenia mercato? chyba nie...skoro nie udało się nikogo sprowadzić na tą pozycję przed wznowieniem treningów, co oczywiście byłoby optymalne, to nie znaczy, że już zaprzestali działań w tym kierunku.
"Po podaniu ręki Milaniście, myję ją. Po podaniu ręki Juventino, liczę swoje palce" - Peppino Prisco
M. ;**
M. ;**
-
syn
Też tak nie uważam, ale zauważmy, że im później przyjdzie taki gracz, tym trudniej będzie mu się zintegrować z resztą zespołu. Nie chcemy, żeby powtórzyła się sytuacja z np. Quaresmą.bialy19 pisze: A data rozpoczecia przygotowań oznacza jednocześnie datę zakończenia mercato? chyba nie...skoro nie udało się nikogo sprowadzić na tą pozycję przed wznowieniem treningów, co oczywiście byłoby optymalne, to nie znaczy, że już zaprzestali działań w tym kierunku.
Mam nadzieję, że ostatnie doniesiena nt. Hamsika są prawdą.
-
Raffal
Fatalna postawa w LM ? - A to na boisku stał Ibrahimovic czy Branca ?Forza_Michal pisze: Fatalna postawa w LM.
Przypominam ze jak rok temu Mancini i Quaresma przychodzili to wiekszość byla uchachana i piała w niebogłosy.Forza_Michal pisze: Kolejny to Mancini i Q77.
Następny brak jakiejkolwiek walki o Diego który na dzień dzisiejszy byl jedynym tak dobrym rozgrywającym do wyciągnięcia!
Z tego co mi wiadomo , to Inter mocno zabiegał o Diego natomiast piłkarz wybrał Juve o czym czesto i głosno mowil jego ojciec.Forza_Michal pisze: Następny brak jakiejkolwiek walki o Diego który na dzień dzisiejszy byl jedynym tak dobrym rozgrywającym do wyciągnięcia!
Zaden z twoich argumentow jakos nie przekonał mnie ze winny jest zarzad. Bo Quaresma jest dobrym piłkarzem i jak juz cos to Mou go chcial a zarzad mu go dał wiec gdzie tu jego wina?
-
IRT
Zła postawa w Lidze Mistrzów jest spowodowana przede wszystkim brakiem dobrych piłkarzy na kilka pozycji, mam tutaj na myśli przede wszystkim rozgrywającego. Mamy problem i ciągle nie potrafimy go rozwiązać. Co do transferów Quaresmy i Manciniego - wszyscy się cieszyli, bo wierzyli, że to mogą być nazwiska, które coś zmienią, ale tak naprawdę te transfery nie miały żadnego sensu. Przyszedł Mourinho, zachciało mu się grać skrzydłowymi, kupiliśmy ich a potem się okazało, że to niewypał. Teraz, gdy Jose zorientował się co tutaj ma i z jasno określonym pomysłem na gre Interu to szukamy tego biednego rozgrywającego na którego nie jesteśmy w stanie wydać tyle samo co na bezsensowne transfery Quaresmy i Manciniego razem wziętych. Diego? To świetny ofensywny pomocnik, może i byłby przydatny, ale jest kilku zawodników do wyciągnięcia za podobną cenę i w dodatku lepiej pasujących do naszej drużyny.
IRT. ![Uśmiech :]](./images/smilies/yes.gif)
Forza Inter!
Forza Inter!
-
adriano:)
Zgadzam się z IRT. Transfery Manciniego i Quaresmy spowodowane były chęcią gry przez Jose taktyką 4-3-3 z dwoma skrzydłowymi napastnika. Po krótkim czasie Portugalczyk spotkał się z niemiłą niespodzianką. Tak w Włoszech grać się nie da. Porażka w LM nie była spowodowana naszą słabą grą, bo w końcu odpadliśmy z ManU, chodź sami sobie zgotowaliśmy taki los. Potrzebujemy dobrego rozgrywającego, bo nasza gra nie wygląda najlepiej. Ibrahimovic sam meczy nie będzie wygrywał. Nasze dotychczasowe transfery są bardzo dobre. Milito i Motta to świetni gracze i na pewno ulepszą naszą ofensywną grę. Ciekawe co stanie się z Kerlonem, bo wątpię aby Jose pozostawił go w Interze. Prawdopodobnie przyjdzie także Arnautovic i myślę, że to także dobry ruch naszych działaczy. Jedyny problem obecnego mercato tkwi w tym, że skąpimy wydać te trochę gotówki na dobrego playmerkera, która polepszyłby naszą grę. Dziwi mnie te zachowanie, bo wydajemy gigantyczne pieniądze na kontrakty, a nie chcemy wydać na transfery. Jeśli chcemy coś osiągnąć w LM, musi przyjść rozgrywający. Innej opcji nie widzę.
Ostatnio zmieniony 9 lip 2009, 22:37 przez adriano:), łącznie zmieniany 1 raz.
-
jake7
Takie mam małe pytanie. Ile ewentualnie Inter kosztowałaby przeprowadzka Deco? 10 - 15 - 20 milionów?
I jakie widzicie teraz alternatywy w postaci rozgrywającego? Bo na rynku to chyba w tej chwili został tylko - z bardziej dostępnych piłkarzy - Van der Vaart.
I jakie widzicie teraz alternatywy w postaci rozgrywającego? Bo na rynku to chyba w tej chwili został tylko - z bardziej dostępnych piłkarzy - Van der Vaart.
-
miniu86
W perspektywie Interu mówiono o Elano, Deco, Ederssonie, Sneijderze, VDV i ostatnio o Hamsiku. Szału nie ma, ale i być nie mogło. Elano nie kupimy bo pewnie bedzie za drogi, Edersson ponoć całkowicie odpada, Deco jest już trochę stary i jak się okazało za DROGI, Skoro Deco jest za drogi to jaki jest ses rozpatrywania kolejnych kandydatur? Sneijder? VDV? Hamsik? Za każdego zapłacilibyśmy około lub powyżej 20 baniek. Real wydał dużo kasy i teraz będzie chciał zarobić. Hamsik jest bogiem w Neapolu tak więc 25 baniek minimum.
Dalej uważam, że jeśli ktoś przyjdzie na tą zasraną pozycję rozgrywającego to będzie to Deco. Mou go chce i to przeważa szalę. Lepszy Deco niż NIKT.
Dalej uważam, że jeśli ktoś przyjdzie na tą zasraną pozycję rozgrywającego to będzie to Deco. Mou go chce i to przeważa szalę. Lepszy Deco niż NIKT.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Inter to taka niesamowita choroba, która zostawia blizny na zawsze\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Eugenio Bersellini
-
Chuchu
- Kontakt:
Van der Vaart miał słaby sezon w Realu ale tam wielu świetnych zawodników się nie sprawdziło więc bym się o niego postarał. Sneijder nie chce odchodzić z Madrytu, ale sam Real chce się go pozbyć więc jakby tak zaoferować przyzwoitą sumkę to się pewnie zgodzą tym bardziej, że muszą zapchać czymś tą dziurę po zakupach Ronaldo, Kaki, Benzemy i być może jeszcze Ribery'ego. Transferom z Realu daję wielkie TAK. Od nich w ostatniej dekadzie dostaliśmy kilku świetnych zawodników za małe pieniądze 
-
klusek
Szczerze współczuję "rozgrywającemu" (w cudzysłowie, bo szukamy trequartisty, nie rozgrywającego, a to nie jest to samo), który przyjdzie do naszego klubu. Większość kibiców oczekuje od niego cudów, których on nie będzie mógł dokonać, jeśli Mourinho znowu nie będzie potrafił poukładać zespołu. Dziwne, że niektórzy traktują kwestię tego transferu jako sprawę życia i śmierci w tegorocznym mercato, podczas gdy nie jest to najważniejszy problem nadchodzącego sezonu.
-
miniu86
Klusek co wg Ciebie jest największym problemem? Ja na ten przykład oglądając mecze Interu mam wrażenie, że nasza pomoc służy jedynie do rozbijania ataków przeciwnika i że nie za bardzo jest komu dokładnie rozegrać piłkę. Przypominam sobie ile bluzg posypało się z moich ust po nieudolnych próbach sklecenia akcji przez Stankovica. To chyba nie są jakieś wygórowane wymaganie. Mądrze i dokładnie rozegrać pikę. Nie na pałe pod nogi przeciwnika czy do bramkarza. Na ligę włoską nasza pomoc do tej pory wystarczała, jednak w Europie bez rozgrywającego mamy pod górkę, czego zresztą nie trzeba przypominać. To nie jest kwestia życia i śmierci, ale kolejnego żenującego występu w Lm, a i i lige Włoska będzie niełatwo. Juve kupiło Diego i ponoć jest dogadane z Melo. Będzie ciekawie.
-
klusek
Problemem jest to, że w większości meczów cała drużyna grała ospale i nie wykorzystując swojego potencjału w ofensywie. I działo się tak w różnych ustawieniach i konfiguracjach, więc trudno zrzucać to na skład w danym meczu (dla kontrastu, kiedy jeszcze graliśmy ładnie nie miało wielkiego znaczenia to, czy w pomocy gra Chivu). To jest prawdziwy problem Interu, z którym borykamy się praktycznie od 1,5 roku. Po odejściu Verona (który zresztą nie był trequartistą, grał bardziej z tyłu) naszą filozofią gry zawsze było atakowanie i konstruowanie akcji całą drużyną, co zresztą przez długi okres przynosiło znakomite rezultaty. Dlatego nie bardzo rozumiem tłumaczenie, że gramy brzydko wyłącznie dlatego, że nie mamy porządnego trequartisty, ale jak już przyjdzie to rozwiążą się wszystkie nasze problemy i będziemy wygrywać w takich meczach, jak z Udinese, gdzie atakowaliśmy dwoma zawodnikami, bo Mourinho tak postanowił.
Jeszcze żeby rzeczywiście wszystkim chodziło o prawdziwego rozgrywającego (jak Pirlo albo właśnie Veron), ale połowa forum chce za napastnikami Cassano albo szuka na Youtube gracza, który ładnie drybluje. Ja tu widzę jakieś rozdwojenie jaźni - albo chcecie kogoś, kto rozprowadzi piłkę z 40 metra, albo kogoś, kto będzie wbiegał na wolne miejsce w polu karnym zrobione przez napastników.
Jeszcze żeby rzeczywiście wszystkim chodziło o prawdziwego rozgrywającego (jak Pirlo albo właśnie Veron), ale połowa forum chce za napastnikami Cassano albo szuka na Youtube gracza, który ładnie drybluje. Ja tu widzę jakieś rozdwojenie jaźni - albo chcecie kogoś, kto rozprowadzi piłkę z 40 metra, albo kogoś, kto będzie wbiegał na wolne miejsce w polu karnym zrobione przez napastników.
-
Raffal
brawo klusek 
Jednak ktos wie na jakiej pozycji gra rozgrywajacy ...
Wiele druzyn gra z powodzeniem bez lidera , gdzie rozgrywanie rozkłada sie na cała druzyne. Problem nasz jest z wyczerpaniem/znudzeniem materiału nasza linie pomocy trzeba odswierzyc ale wcale nie uważam zeby jeden zawodnik był wstanie odmienic losy tej druzyny... Bo co nam po rozgrywajacym jezeli on sam nie bedzie mial do kogo zagrac , z kim wymienic pilki?
Natomias najbardziej mnie boli ze Zanetti do ktorego mam niesamowity szacunek w roli pomocnika sprawdza sie co najwyzej srednio...a napewno poniżej oczekiwań no ale to nie jego wina bo on zawsze byl i bedzie prawym obronca...
Jednak ktos wie na jakiej pozycji gra rozgrywajacy ...
Wiele druzyn gra z powodzeniem bez lidera , gdzie rozgrywanie rozkłada sie na cała druzyne. Problem nasz jest z wyczerpaniem/znudzeniem materiału nasza linie pomocy trzeba odswierzyc ale wcale nie uważam zeby jeden zawodnik był wstanie odmienic losy tej druzyny... Bo co nam po rozgrywajacym jezeli on sam nie bedzie mial do kogo zagrac , z kim wymienic pilki?
Natomias najbardziej mnie boli ze Zanetti do ktorego mam niesamowity szacunek w roli pomocnika sprawdza sie co najwyzej srednio...a napewno poniżej oczekiwań no ale to nie jego wina bo on zawsze byl i bedzie prawym obronca...
-
miniu86
Klusek nie widzę większej różnicy. To może być klasyczny rozrywający lub trequartista. Po prostu potrzeba nam ofensywnego pomocnika na środek, który będzie grał przed linia trzech def pomocników(Zanetti, Cambiasso, Muntari/Motta). Taki zawodnik nie zbawi drużyny, ale jest on brakującym ogniwem w naszym systemie gry, kimś kto ułatwi szybkie rozgrywanie piłki do przodu, a nie tylko na boki.
-
Алексей
-
Raffal
-
klusek
Czyli chodzi o trequartistę. Przecież Veron (klasyczny rozgrywający) grałby w jednej linii z tymi "defensywnymi pomocnikami".
-
Ricardo Quaresma77
Skoro plan z Carvalho nie wypalił to Lucio jak najbardziej widziałbym w Interze. Ponoć nie jest w planach Bayernu na przyszły sezon więc przygarnięcie wg mnie jednego z najlepszych środkowych obrońców w Europie byłoby jak najbardziej na miejscu.
Co do Nedveda to mam nadzieję że jest to niesmaczny żart włoskiej prasy no ale Moratti to krejzol nikt nie wie co mu może przyjść do głowy kiedy za długo posiedzi na słońcu.
Sprawa rozgrywającego zaczyna cholernie się komplikować. Deco odpadł i jedynymi alternatywami wydają się być na dzień dzisiejszy Elano i Hamsik. Wszystko wskazuje na to że znowu ważny gracz może przyjdzie w trakcie okresu przygotowawczego (o ile w ogóle przyjdzie).
Co do Nedveda to mam nadzieję że jest to niesmaczny żart włoskiej prasy no ale Moratti to krejzol nikt nie wie co mu może przyjść do głowy kiedy za długo posiedzi na słońcu.
Sprawa rozgrywającego zaczyna cholernie się komplikować. Deco odpadł i jedynymi alternatywami wydają się być na dzień dzisiejszy Elano i Hamsik. Wszystko wskazuje na to że znowu ważny gracz może przyjdzie w trakcie okresu przygotowawczego (o ile w ogóle przyjdzie).
Presja? Jaka presja? Presję odczuwają biedni ludzie, którzy muszą nakarmić rodzinę. W piłce nie ma presji.

-
Nen
Jeżeli to prawda, to dziwi mnie postawa Bawarczyków. Lucio to zdecydowanie ich najlepszy stoper (kapitan i etatowy gracz w reprezentacji Brazylii to coś znaczy) zostaje im Van Buyten, Demichelis (który dobry jest tylko według Maradony) młody i jeszcze cieniujący Breno. I tyle stoperów, trochę mało a oni sprzedają najlepszego? Nie chce mi się w to wierzyć.Ricardo Quaresma77 pisze: Skoro plan z Carvalho nie wypalił to Lucio jak najbardziej widziałbym w Interze. Ponoć nie jest w planach Bayernu na przyszły sezon więc przygarnięcie wg mnie jednego z najlepszych środkowych obrońców w Europie byłoby jak najbardziej na miejscu.
God protect me
-
kcpwwa
co do Lucio, fajnie,ale o piec lat za pozno, nie odmawiam mu umiejetnosci,ale to gracz na dwa,trzy sezony.Ricardo Quaresma77 pisze: Skoro plan z Carvalho nie wypalił to Lucio jak najbardziej widziałbym w Interze. Ponoć nie jest w planach Bayernu na przyszły sezon więc przygarnięcie wg mnie jednego z najlepszych środkowych obrońców w Europie byłoby jak najbardziej na miejscu.
Nedved- jak napisales,to chyba zart,po pierwsze ze to niemal ikona Juve,a po drugie...
Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!
-
Ricardo Quaresma77
Louis Van Gaal jasno mu powiedział żeby szukał sobie nowego klubu bo on na niego stawiał nie będzie. W kadrze mają jeszcze młodego Braafheida i to chyba jego Holender widzi na środku obrony obok Demichelisa (który dobry jest nie tylko według Maradony ale i mnie).Zresztą sam Lucio przyznał iż był to dla niego szok i że nie wie gdzie będzie teraz grał. Jakby Moratti podsunął mu kontrakt to z pewnością nie śmiałby odmówić.Nen pisze:Jeżeli to prawda, to dziwi mnie postawa Bawarczyków. Lucio to zdecydowanie ich najlepszy stoper (kapitan i etatowy gracz w reprezentacji Brazylii to coś znaczy) zostaje im Van Buyten, Demichelis (który dobry jest tylko według Maradony) młody i jeszcze cieniujący Breno. I tyle stoperów, trochę mało a oni sprzedają najlepszego? Nie chce mi się w to wierzyć.
Presja? Jaka presja? Presję odczuwają biedni ludzie, którzy muszą nakarmić rodzinę. W piłce nie ma presji.