Ja jestem zdania, ze Mancio powinien odejsc... Straciłem do niego szacunek po jego wypowiedziach gdyz gosciu nie wie czego chce... Jednak poki bronily go wyniki jakos go tolerowalem. A teraz? Serie A no coz jest juz stracone nie ma co ukrywac... Puchar Włoch jakos mnie nie satysfakcjonuje, LM moze go tylko uratowac no i kto wie kto wie... Jednak ja bym sie zbytnio nie ludzil...
Co do potencjalnego zastepce Manciniego to:
-Rafa: nie jestem do konca przekonany czy chcialbym zeby do argentynskiej koloni przylaczyla hiszpanska kolonia. Poza tym nie przepadam za nim ( przez to, ze nie stawia na Jurka )
- Hidink: doskonaly taktyk z bardzo wielkim doswiadczeniem na arenie miedzynarodowej. Mysle, ze to by bylo optymalne posuniecie. Sam Guus mowil, ze ma dosc juz wyprzedawania najlepszych zawodnikow PSV wiec...
- Wenger: hm.... nie ma co zwracac uwagi an wyniki z tego sezonu bo Arsenal ma plage kontuzji. Jednak patrzac wstecz przez chyba 7 sezonow (albo 9:P ) nie schodzil z Arsenalem z pudła w Premiership:-) Jednak na sukcesy w Europie raczej z Wengerem nie moglbysmy liczyc...
Tak jak ktos pisal juz wyzej zebysmy w nastepnym seoznie znow nie obudzili sie z reka w nocniku na 3 czy 4 pozycji w tabeli...