Ja już pisałem na stronie o Cassano. Żądanie 20M euro za zawodnika, którego się nie chce w klubie to przesada. Jeszcze za Cassano, który od zawsze strzela fochy i robi cyrki. 15M w tej sytuacji za niego to i tak byłaby mocno zawyżona cena. Mascherano nie było za 22M, to Cassano będzie za 20? Lepiej Affelaya wyciągnąć. U nas też się pokłóci i będą problemy. Jakby był za 30M też byście pewnie brali, bo "pasuje do Interu jak nikt inny". On w ogóle nie pasuje do Interu, bo nie jest piłkarzem, który lubi dawać z siebie wszystko, a tylko tacy grają z reguł w Interze w ostatnich latach. Był jeden, który nie biegał i się fochał, a teraz siedzi w City. Mam nadzieję, że Moratti okaże rozsądek i nie wywali kasy po to tylko, żeby kibice odpuścili po letnim mercato, sprowadzając Cassano, którego chce większość kibiców, a tak na prawdę jest zbyt dużą zagadką. Balotteli miał tą przewagę nad Cassano, że był młody i mógł jeszcze się zmienić. A Cassano?? On już się nie zmieni, zawsze będzie sprawiał problemy dyscyplinarne, a to według mnie jest kompletnie nam niepotrzebne.
Affelay i Podolski to opcje zdecydowanie bezpieczniejsze od Włocha. Podolski jest zawodnikiem z dobrym uderzeniem z okolic pola karnego, a takie nam obecnie brakuje i kosztowałby tak jak wcześniej pisałem może z 10M. Affelay za to jest do wyciągnięcia za "skromne" pieniądze i wiele byśmy nie ryzykowali, a zyskać można sporo, jeśli szybko wszedł do drużyny (w sensie zgrał się).
I taki żarcik: Wichniarek jest wolnym piłkarzem, może on??