![Uśmiech :]](./images/smilies/yes.gif)
Czas zacząc rozmowy na temat transferu z wiazku z zblizajacym sie okienkiem ziomowym .

Trzeba dać mu jeszcze szanse, chyba nie zapomniałeś jak grał w poprzednim sezonie. Ma teraz ciężki okres, ale zasługuje na czas na poprawę formy. Adriano miał milion szans, a Muntari, który trenuje i nie pije tylko najzwyczajniej jest bez formy nie ma takiej dostać? Nie jesteśmy Realem który pozbywa się piłkarzy po kilku słabszych meczach. Lennon mógłby się nie sprawdzić w trudnej Serie A, ja nie bardzo wyobrażam go sobie w lidze włoskiej. Po za tym Inter nie gra skrzydłami obecnie.Minister pisze: Nie szkoda gadać bo ten człowiek przeraża 90% użytkowników naszego forumJak dla mnie on jest tylko do łatania dziur i nic więcej.
Zgadza się, chodzi mi tylko o to żeby go jeszcze nie skreślać bo pokazał w poprzednim sezonie że potrafi grać dobrą piłkę. Przyznaj jednak, że jego odbiory wślizgiem wymiatają :pMinister pisze: Ale Adriano znaczył dla nas więcej niż Muntari.Ktoś tutaj juz mądrze o nim napisał,że to jest zawodnik typu ,,rombaj,siekaj i uciekaj''.W dodatku zwróć uwagę na to co robi jak przyjmie piłkę przy lini i ma czas,pierwsze co to nastawia celownik i radar czy czasem nie można walną przekątnej ;P Wiem,wiem czepiam się![]()
Wedlug mnie to Muntari tak naprawde nigdy nie gral na poziomie, ktory predestynowalby go do gry w zespole tej klasy. poprzednim sezonie zaliczyl pare solidnych meczow, ale nic poza tym. Jest wojownikiem, ale wojownikowi tez potrzebny jest rozum, zeby mogl wykorzystac swe atuty. On natomiast nadrabia braki techniczne, szybkosciowe i taktyczne agresja. Jestem przekonany, ze gdyby Mourinho nie zdjal go w ostatnim starciu z Juve, dorobilby sie czerwonej kartki, bo juz w pierwszej polowie usilnie na nia pracowal. A porownywanie go z Adriano est co najmniej nie na miejscu. W dodatku obrazliwe dla Brazylijczyka.dodo_IM pisze:Trzeba dać mu jeszcze szanse, chyba nie zapomniałeś jak grał w poprzednim sezonie. Ma teraz ciężki okres, ale zasługuje na czas na poprawę formy. Adriano miał milion szans, a Muntari, który trenuje i nie pije tylko najzwyczajniej jest bez formy nie ma takiej dostać? Nie jesteśmy Realem który pozbywa się piłkarzy po kilku słabszych meczach. Lennon mógłby się nie sprawdzić w trudnej Serie A, ja nie bardzo wyobrażam go sobie w lidze włoskiej. Po za tym Inter nie gra skrzydłami obecnie.Minister pisze: Nie szkoda gadać bo ten człowiek przeraża 90% użytkowników naszego forumJak dla mnie on jest tylko do łatania dziur i nic więcej.
nie zgadzam się - co prawda gra chaotycznie i często źle, to jednak w odbiorze jest bardzo dobry, jeśli chodzi o technikę również bym aż tak nie narzekał, a poza tym ma bardzo dobre prostopadłe podanie, szkoda tylko że rzadko go używa. Jak dla mnie powinien zostać, chociażby jako zmiennik.Pablusso pisze:Wedlug mnie to Muntari tak naprawde nigdy nie gral na poziomie, ktory predestynowalby go do gry w zespole tej klasy. poprzednim sezonie zaliczyl pare solidnych meczow, ale nic poza tym. Jest wojownikiem, ale wojownikowi tez potrzebny jest rozum, zeby mogl wykorzystac swe atuty. On natomiast nadrabia braki techniczne, szybkosciowe i taktyczne agresja. Jestem przekonany, ze gdyby Mourinho nie zdjal go w ostatnim starciu z Juve, dorobilby sie czerwonej kartki, bo juz w pierwszej polowie usilnie na nia pracowal. A porownywanie go z Adriano est co najmniej nie na miejscu. W dodatku obrazliwe dla Brazylijczyka.dodo_IM pisze:Trzeba dać mu jeszcze szanse, chyba nie zapomniałeś jak grał w poprzednim sezonie. Ma teraz ciężki okres, ale zasługuje na czas na poprawę formy. Adriano miał milion szans, a Muntari, który trenuje i nie pije tylko najzwyczajniej jest bez formy nie ma takiej dostać? Nie jesteśmy Realem który pozbywa się piłkarzy po kilku słabszych meczach. Lennon mógłby się nie sprawdzić w trudnej Serie A, ja nie bardzo wyobrażam go sobie w lidze włoskiej. Po za tym Inter nie gra skrzydłami obecnie.Minister pisze: Nie szkoda gadać bo ten człowiek przeraża 90% użytkowników naszego forumJak dla mnie on jest tylko do łatania dziur i nic więcej.
I spojrzmy w koncu prawdzie w oczy. To nie jest tak, ze jest bez formy. On jest po prostu za slaby na Inter.
Wiem, ze znajdzieszSzycha pisze: W takim razie Pablusso ja Ci znajde jeszcze conajmniej 2 takich Muntarich u nas w pomocy...