Pożegnać powinni się:
Rochchi- tutaj nie trzeba pisac dlaczego

Milito- po tak poważnej kontuzji na pewno nie będzie lepszy, poza tym znacznie obciąża budżet
Cassano- z całym szacunkiem dla niego jest zbyt statyczny i mało biega skupiając się często na pracy sędziego i gestykulowaniu, przebłyski raz na 2-3 spotkania to za mało na taki klub jak Inter
Nowi napastnicy przymierzani do Interu:
Mauro Icardi- ciekawa propozycja. Młody i perspektywiczny, chociaz bardziej lubię napastników kreatywnych, bardziej ruchliwych a on jest raczej typem Mario Gomeza
Pierre Aubameyang- myślę, że to zbędny wydatek, nie wiadomo czy się sprawdzi lepiej było by ściągnąc Livaję jako zmiennika Icardiego/ Palacio
Alexis Sanchez- dla mnie najlepszy kandydat, kreatywny, szybki. Nie przez przypadek kupiła go Barcelona. Jednak te plotki trzeba traktowac z przymrużeniem oka, chociaz mówię mu wielkie TAK
Bojan Krkic- może zostanę skrytykowany ale według mnie ciekawa opcja. Najprawdopodobniej Milan nie wykupi go i będzie do wzięcia za małe pieniądze bądź wypożyczenie. Jak wiadomo dobry technicznie, przegląd pola,w miarę perspektywiczny- wiek. Patrząc na przykład Pazziniego mógłby się u nas przełamac. Jednym słowem tanim kosztem mógłby u nas rozwinąć skrzydła
Edin Dzeko- piłkarz dobry, lecz za ok 20 mln raczej go nie sprowadzimy mając na uwadze jego wysoką pensję. Dla mnie nieco przypomina Icardiego, lecz oczywiście lepszy i ograny na najwyzszym poziomie ale nie uwazam go za potencjalny numer 1 w ataku
Osobiście ciekawie wyglądał by atak Icardi, Palacio, Sanchez, Krkic. Palacio ma juz swoje lata i taki sezon jak ten może mu się juz nie powtórzyć więc trzeba byc przygotowanym i na to. Potrzebujemy dużego nazwiska tak jak to zrobił Milan z Balotellim. Sanchez idealnie by się nadawał a mając w perspektywie odejście Milito jego pensja nie obciążyła by znacznie budżetu.