ZgAdzam się z tobą Andy - Freya sentymentem nie darze, bo wg mnie jak on miałby przyjść, to wolałbym już Toldo żeby grał dłużej. po prostu ten gościu mi się dobrze nie kojarzy (wisła - Ac Parma kilka lat temu, kilka bramek wpuszczonych w tym sezonie w lidze mistrzów)Andy pisze:Ja wole jednak zdecydowanie Cesar'a!!! A dlatego , że widziałem jego pare udanych interwencji na COPA i nietylko
![]()
Jets on dla mnie najważniejszy , a Frey - zdarzają mu się czasami takie błędy jak Carollowi z Man Utd
![]()
I na dodatek bez sensu było by ściągać bramkarza który u nas już grał ( najpierw go pozyskujemy , później sprzedajemy za grosze , a teraz znowu mielibyśmy go ściągać
) - NIE !!
Widać że to post z 2006 roku. Ciekawe czy autor tego postu myśli nadal tak jak myślałInter raven pisze: INTER POWINNIEN PATRZYC TEZ ZA NOWYM BRAMKARZEM .KIM ZDECYDOWANIE LEPSZYM I OBDARZONYM DUZYM REFLEKSEM.MYSLE ZE TO TEZ POWINNIEN BYC ZAKUP NA NAJBLIZSZY SEZON.POTRZEBNY JEST BRAMKARZ!!!!
On w tych czasach był tylko zwykłym sezonowym napinaczem który uznawał za dobrych graczy wyłącznie grajków wychwalanych przez Szpakowskiego w czasie transmisji tvp2rdk pisze: No, tak jak dla przykładu ten Krwawiący Cwaniaczek z Piekar Śląskich...
Nie mogę mieć wątpliwości przed przyjsciem kogokolwiek? ;>rdk pisze: No, tak jak dla przykładu ten Krwawiący Cwaniaczek z Piekar Śląskich...
Do takiego sezonowca jak Ty, to mi dalej niż dalekoDarek pisze: On w tych czasach był tylko zwykłym sezonowym napinaczem który uznawał za dobrych graczy wyłącznie grajków pokroju Christiano Ronaldo![]()
A kto mówi, że to nie on byłby nr 1 i wygryzł Juliosampam pisze: Nie ma nic gorszego dla pilkarza, a szczegolnie bramkarza niz "grzanie lawy". Podobno Viviano predzej trafi do Violi, o ile "incredibile boruk" odejdzie:D Cesar mial wzloty i upadki, jak kazdy pilkarz w tym sezonie.