Adriano za Ronaldo ??
Adriano za Ronaldo ??
Ludziska, właśnie przeczytałem w jednym serwisie sportowym ze Ronaldo chętnie wróciłby do swojego byłego klubu, Interu Mediolan. Od pewnego czasu mówiło sie o tym ze w gre wchodzi wymiana Adriano za Ronaldo ale nikt tego nie potwierdził. Co myślicie o takiej wymianie:
Adriano za Ronaldo ??
Adriano za Ronaldo ??
Adriano za Ronaldo ??
Fatalna, mogłaby byc w skutkach ta wymiana, chociaz jezeli ronaldo schudnie
... Ale tez czytalem ze Adriano ma przejsc do realu za 44 mln euro!!!

Adriano za Ronaldo ??
Tak wogóle to ten temat powinnienes opublikowac chyba w transferach, pewnie admin go tam wrzuci ale niewazne
Adriano za Ronaldo ??
No wiesz tu sie dyskutuje o zawodnikach mogłem dać go na dział transfery ale to jest tylko domysł a nie potwierdzona wiadomość.
Adriano za Ronaldo ??
Nie no masz racje zreszta ja cie nie pouczam, zreszta za glupia klotnie z adminem dostalem juz 2 ostrzezenia i nie mam zamiaru dostac 3 

-
Adriano za Ronaldo ??
kurwa ... duzy120 sam siejesz propagande jakas... moglbys zalozyc temat dotyczacy powrotu ronaldo ale nie wymiany...kazdy kibic interu powinien wiedziec, ze to sa plotki wyssane z palce przez hiszpanska Marce...pozniej wejdziena forum jakis nieznajacy sie na pilce ludzik , przeczyta ze kibic interu sam pisze o wymianie i na nast. dzien beda nas kumple galacticos wkurwiac, ze adriano jest niewierny itd...zamknac ten temat 

Inter na zawsze !!!
-
- Kontakt:
Adriano za Ronaldo ??
to nie przejdzie - nie uważam zeby nasz kochany Massimo był takim głupcem i sprzedał Adriano.
Obecnie Adi jest lepszy od Ronaldo !! chyba że sam Adi chciałby odejść do Realu,...
Obecnie Adi jest lepszy od Ronaldo !! chyba że sam Adi chciałby odejść do Realu,...

Adriano za Ronaldo ??
Taaa zgoda. Ale spzredajemy go za 150mln i od razu jest wymiana Tevez za Ronaldo, bo tego spaślaka co tak pojeżdżał inter nie chce widzieć.
-
Adriano za Ronaldo ??
Psyfsyfsyfsy
:D Tyle moge powiedzieć na ten temat
Po pierwsze: Adriano jest lepszy niż Ronaldo
Po drugie: Adriano jest młodszy
po trzecie: nie wiem ile real musiałby jeszcze dorzucić kasy, bo o ile pamiętam to za Ronaldo nam jeszcze nie wszystko oddali, a za samego Adriano przy takiej wymianie to też powinno troche kasy skapnąć.
Po czwarte: Ja sie nie dziwie, że Ronaldo chce wrócić. Tam w Madrycie jadą na niego, że jest Luis Spasialdo de Brzuchol
to pewnie ma jush tego dość. No ale jakby chciał wrócić to powinien przyjśc za free !! Przecież jak jush mówił real nam wisi kase za niego wiec skoro i tak grał jush tam pare sezonów to niech wróci za darmo ![Uśmiech :]](./images/smilies/yes.gif)

Po pierwsze: Adriano jest lepszy niż Ronaldo
Po drugie: Adriano jest młodszy
po trzecie: nie wiem ile real musiałby jeszcze dorzucić kasy, bo o ile pamiętam to za Ronaldo nam jeszcze nie wszystko oddali, a za samego Adriano przy takiej wymianie to też powinno troche kasy skapnąć.
Po czwarte: Ja sie nie dziwie, że Ronaldo chce wrócić. Tam w Madrycie jadą na niego, że jest Luis Spasialdo de Brzuchol

![Uśmiech :]](./images/smilies/yes.gif)
-
Adriano za Ronaldo ??
Wymiana???? To by byla tragedia!! osobiscie nie mam nic, no prawie nic (Ronaldo musial by przeprosic kibicow za to, ze nie najlepiej sie wypowiadal o Interze podczas odejscia), przeciwko przyjsciu Ronaldo, ale nie na takich warunkach. Jedyna mozliwosc to Ronaldo u boku Adriano.
Ps Niestety znajac Moratiego, to nie wykluczal bym tej wymiany. Nie ma chyba takiego drugiego czlowieka jak Moratti, ktory by nie zrobil tylu kretynskich wymian i sprzedazy pilkarzy.
Ps Niestety znajac Moratiego, to nie wykluczal bym tej wymiany. Nie ma chyba takiego drugiego czlowieka jak Moratti, ktory by nie zrobil tylu kretynskich wymian i sprzedazy pilkarzy.
-
Adriano za Ronaldo ??
Dobre ... Prosiaczkowi nie idzie w srealu i chce wrócić na stare śmieci. Przez tyle lat go leczyliśmy a on odszedł za madryckim jedzeniem. Adriano jest lepszy . A tak wogule czy prosiaczka nie wzieli by kibice Interq do rzeźni
Bardzo mi się wczoraj podobała atmosfera na Del Allpi. Ładnie śpiewali, gwizdali na prosiaka no i ich pokonali.
Mam nadzieje, że jude zdobędzie mistrza, bo jak zgarnie bilan do będzie bardzo ponuro

-
Adriano za Ronaldo ??
A teraz cos z rodzaju "znająć Morattiego".... ciekawe ile Moratti bedize chcial Realowi doplacic
?

Adriano za Ronaldo ??
Zgodziłbym się dać Vieriego za Ronaldo. Adriano Ronaldo to by był dopiero atak. Nigdy Adriano nie może przejść do innego klubu.
-
Adriano za Ronaldo ??
moim zdaniem Inter niepowinien isc na taki uklad poniewaz Ronaldo jest o wiele starszy od swojego koleg Adriano dobrze by bylo Ronaldo za Vieriego
-
-
Adriano za Ronaldo ??
ronaldo tak jak i Adriano są przereklamowani. To ich łączy. Lepiej jedank aby w Inetrze grał Adriano
Adriano za Ronaldo ??
Ronaldo zle zrobil ze przeszedl do realu... nadal jest dobry ale wlasnie w relu "stoczyl" sie i stracil sowja wysoka forme... Adriano jest od niego duzo lepszy....
-
Adriano za Ronaldo ??
anonim pisze:ronaldo tak jak i Adriano są przereklamowani. To ich łączy. Lepiej jedank aby w Inetrze grał Adriano

przereklamowani?
ogladasz czasami mecze?
zrob sobie liste najlepszych napastnikow ostatnich 10 lat. przejrzyj liste ich sukcesow, obejrzyj mecze i zrob ranking. jezeli Ronaldo nie bedzie w I piatce to ja jetem Święty Mikołaj. a na temat Adriano juz mi sie nawet nie chce pisac.
-
Adriano za Ronaldo ??
no tak mówi sie zawsze jak oni grają. Tak naprawdę Adriano jak ma piłkę rzadko odgrwya ją do kogoś innego tylko strzela lub gdy jest daleko od bramki kiwa się i strzela. Ostatnio nie często trafia bramki a to co pokazuje na pucharze konfederacji jeszcze bardziej mówi o tym, że już odbija mu sława do głowy zamiast grać (cały czas gra sam żeby na koniec stracić sobie piłkę
)

-
Adriano za Ronaldo ??
ale Adriano jest bardzo dobry w praktycznie kazdym aspekcie gry. czyli nie tylko wykorzystywanie stuprocentowych sytuacji i dobra gra glowa, ale tez swietny drybling, fantastyczne rzuty wolne, dobra szybkosc i co najwazniejsze to, ze potrafi sam sobie stworzyc sytuacje strzelckie zamiast czekac w polu kranym na pilke. dla mnie nie ma bardziej kompletnego napastnika na swiecie i jest wart tych wszyskich slow zachwytu skierowanych do niego.
a ja Ci tylko przypomne, ze to Recoba mial przez pewien czas najwzyszy kontrakt w pilce noznej (ktorego zreszta sam zazadal - to a propos 'sodowy'). i to miedzy innymi wtedy nie potrafil pociagnac druzyny do walki, chociazby z Helesinborgiem. on tez jest przereklamowany?
a ja Ci tylko przypomne, ze to Recoba mial przez pewien czas najwzyszy kontrakt w pilce noznej (ktorego zreszta sam zazadal - to a propos 'sodowy'). i to miedzy innymi wtedy nie potrafil pociagnac druzyny do walki, chociazby z Helesinborgiem. on tez jest przereklamowany?
-
Adriano za Ronaldo ??
moim zdaniem nie jest. Adriano jest kompletnym napastanikiem ale według mnioe jest poprostu przereklamowany. Napewno będzie się rozwijał, ale też musi pamiętać o innych zawodnikach z drużyny. Potrafi sobie wywalczyć sam sytuację ale też powinien potrafić znaleźć kolegów z drużyny (a to mu się rzadko zdarza).
-
Adriano za Ronaldo ??
Przereklamowany to raczej nie jest, a za jakiegoś Ronaldo lub innego ciecia napewno nie przejdzie, nie ma szans na taki transfer, Adi jest teraz w świetnej formie, choć miał jakąś małą kontuzję, czego kompletnie nie widać po nim...
-
Adriano za Ronaldo ??
jedno pytanie:anonim pisze:Napewno będzie się rozwijał, ale też musi pamiętać o innych zawodnikach z drużyny. Potrafi sobie wywalczyć sam sytuację ale też powinien potrafić znaleźć kolegów z drużyny (a to mu się rzadko zdarza).
w jak sposob to, o czym napisales, jest zwiazne z byciem przereklamowanym?
widzisz, moze rzeczywiscie Adriano rzadko podaje partnerom. ale nikt nie ma do niego pretensji. dlaczego? bo wszyscy znaja jego potencjal i wiedza, ze nawet jezeli raz czy dwa cos mu sie nie uda, to za trzecim razem w jakis fenomenalny sposob zdobedzie bramke. i jemu to sie udaje! wcale nie musi szukac w tym celu partnerow. i to jest sedno calej sprawy: jezeli te wszystkie slowa o jego 'boskosci' znajduja potwierdzenie w jego grze, to nie widze powodu, zeby nazywac go graczem przereklamowanym.
Adriano za Ronaldo ??
Nie chciał bym aby do interu przyszedł opaślok ronaldo za naszego adriano
Adriano za Ronaldo ??
Ronaldo ? On w ogole zyje ?
Ja chyba o nim nic nie slyszalem od 2 miesiecy... a strzelil gola chyba z 3 misieace temu