Napewno będe szukal takiego szalika
Polska Ekstraklasa
-
Kowal
Odp: Orange Ekstraklasa
Ok jeszcze sie zgadamy
jak by co to w dziale z gg masz mój numer to możesz napisac

-
Woo-cash
- Kontakt:
No nareszcie sie doczekalem 1 zwyciestwa Legii w tej rundzie. Legionisci pokonali LKS 2-1. Bramki dla gospodarzy strzelili: Smolinski oraz o dziwo Wlodarczyk 
"Człowiek jest wszechświatem samym w sobie" - Bob Marley
-
Lamatico
- Kontakt:
A ja na nieszczęście doczekałem sie pierwszej porażki GKS Bełchatów w tym sezonie no ale cóż takie życie mam nadzieję że z Zagłębiem Lubin sobie poradzą.
Oglądałem skrót i mieli okazję tylko że nie potrafili ich wykorzystać
-
Shady
A Lech... kolejna żałosna porazka bo bardzooooo slabej grze 
-
Interfun3
- Kontakt:
z tego co mi widomo to BOt już przegrał wcześniej np: własnie z zagłębiem Lubin chyba 2:1 ale nie jestem pewienmatico pisze: A ja na nieszczęście doczekałem sie pierwszej porażki GKS Bełchatów w tym sezonie
a co do tematu to dobrze Bot przegral( bez urazy matico) bo to sprawia ze walka o tytul bedzie jeszcze ciekawsza
,,Mam serce w czarno-niebieskich barwach i nigdy nie będę przyjacielem ani Milanu ani Juventusu''- Javier Zanetti

-
Nasir
To co dzis pokazal Gargula w meczu przeciwko Zaglebiu to po prostu byl majstersztyk najwyzszych lotow. 2 piekne bramki i jeszcze piekniejsza asysta. Ma ktos moze nr.tel do Morattiego?? 
'...Ma dimmi cosa c'e di meglio
Di una continua sofferenza per arrivare alla vittoria...'
Di una continua sofferenza per arrivare alla vittoria...'
-
Grzybek
Bełchatów awansował na lidera i ma 3 pkt przewagi nad tymi których wczoraj pokonali
Graczom BOT-u udało się zrehabilitowac za ostatnią porażke z Odrą ...
Bardzo ciekawie zapowiada sie mecz Wisły Kraków z Lechem Poznan, obie druzyny nie graja najlepiej także zobaczymy dla kogo będzie to mecz "przełamania" czy Wisła wygra po trzech ostatnich remisach, czy Lech zatrze ślady po tej beznadziejnej porażce z Cracovią.
Bardzo ciekawie zapowiada sie mecz Wisły Kraków z Lechem Poznan, obie druzyny nie graja najlepiej także zobaczymy dla kogo będzie to mecz "przełamania" czy Wisła wygra po trzech ostatnich remisach, czy Lech zatrze ślady po tej beznadziejnej porażce z Cracovią.
Ostatnio zmieniony 6 kwie 2007, 09:11 przez Grzybek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
EL_CHINO
Jedno mi przychodzi na myśl: Legła Warszawa!
Legia nie potrafiła sobie poradzic z Górnikami na Roosvelta, wygrał Górnik skromnie bo 1-0 choc szczerze mówiąc powinno byc 2-0, bo niewiadomo czemu sędzia nie przyznał pierwszego gola Górnikowi. Legia szczerze mówiąc nie istniała, miała jakieś pojedyncze akcje ale to i tak nic nie dało, szczerze można przyznac że była to walka Dawida z Goliatem. No i oczywiście ta publika...
KSG!
Legia nie potrafiła sobie poradzic z Górnikami na Roosvelta, wygrał Górnik skromnie bo 1-0 choc szczerze mówiąc powinno byc 2-0, bo niewiadomo czemu sędzia nie przyznał pierwszego gola Górnikowi. Legia szczerze mówiąc nie istniała, miała jakieś pojedyncze akcje ale to i tak nic nie dało, szczerze można przyznac że była to walka Dawida z Goliatem. No i oczywiście ta publika...
KSG!
-
Shady
No wiec wlasnie wrocilem z meczu Wisla - Lech. Meczyk nawet ciekawy, sporo (czesto ostrej) walki. Podobac mogl sie Kotor ktory wybronil Wisle chyba ze 3 setki... wynik 0:0, jak na mecz na wyjzdzie to dla Lecha dobry rezultat. Jedyny minus na tym meczu to... kibice Wisly. Mysle ze rzucanie na sektor gosci kamieni wielkosci pilek tenisowych do normalnych zachowan nie nalezy. Rownie wielkim debilizmem popisala sie dla mnie policja przed meczem - na wejsciu na stadion policja odbierala wszystkie rzeczy zwiazane z chuliganstwem (nie mam na mysli sprzetu, tylko m.in. szaliki - smiesznie to wygladalo gdy ochorna brala kazdy szal i czytala co na nim pisze) no i nie wpuszala ludzi ktorzy mieli tego typu motywy na kurtkach itp (oraz Antywislackie), ale niektorym i tak udalo sie wejsc. Wzieli nawet vlepke jednemu kibicowi... widocznie naklejka jest grozna na meczu
Przytym wszystkim co nam odbierali na wejsciu... smiechem jest ze Wislacy bez problemu wnosili sporej wielkosci kamienie na sektor.
-
EL_CHINO
Tak więc mieliśmy jakieś derby w tą sobotę
Niestety albo stety dla niektórych na remis...
Derby Wielkopolski Lech 2:2 Groclin, dużo bramek choc przeważała drużyna Kolejorzy, szkoda że w taki można powiedziec 'głupi' sposób Lechici stracili bramke w ostatniej minuty po strzale głową 'wysokiego' Adriana Sikory, przy tej bramce bramkarz mógł się o wiele lepiej zachowac...
Derby Górnego Śląska Odra 0:0 Górnik Z. Nie ma co pisac- mecz nie stał na zbyt wysokim poziomie choc było też wiele ciekawych akcji podbramkowych, chociażby strzał przewrotką który mógłby byc najpiekniejszym golem kolejki czy chociażby sezonu. Górnik wymęczył remis do konca grając kosekwętnie na trudnym terenie.
Derby Wielkopolski Lech 2:2 Groclin, dużo bramek choc przeważała drużyna Kolejorzy, szkoda że w taki można powiedziec 'głupi' sposób Lechici stracili bramke w ostatniej minuty po strzale głową 'wysokiego' Adriana Sikory, przy tej bramce bramkarz mógł się o wiele lepiej zachowac...
Derby Górnego Śląska Odra 0:0 Górnik Z. Nie ma co pisac- mecz nie stał na zbyt wysokim poziomie choc było też wiele ciekawych akcji podbramkowych, chociażby strzał przewrotką który mógłby byc najpiekniejszym golem kolejki czy chociażby sezonu. Górnik wymęczył remis do konca grając kosekwętnie na trudnym terenie.
-
Lamatico
- Kontakt:
Ręce opadają

Zagłębie na kolanach, Legia na kolanach, a gubione punkty z Odrą czy Cracovią. Moim zdaniem brak motywacji. Kiedy GKS gra z mocnym daje z siebie wszystko, lecz jeśli gra ze słabszym to chce wygrać na "stojąco". Jak to uważam pewnie ja i nie tylko zwycięstwo trzeba wybiegać podejrzewam, że i w tym spotkaniu zabrakło zaangażowania.
Na pochwałe zasługuje jak zwykle Garguła za znakomita asystę Bramka Boguskiego, asysta Garguły
Zagłębie na kolanach, Legia na kolanach, a gubione punkty z Odrą czy Cracovią. Moim zdaniem brak motywacji. Kiedy GKS gra z mocnym daje z siebie wszystko, lecz jeśli gra ze słabszym to chce wygrać na "stojąco". Jak to uważam pewnie ja i nie tylko zwycięstwo trzeba wybiegać podejrzewam, że i w tym spotkaniu zabrakło zaangażowania.
Na pochwałe zasługuje jak zwykle Garguła za znakomita asystę Bramka Boguskiego, asysta Garguły
Ostatnio zmieniony 15 kwie 2007, 18:02 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Shady
Wedlug mnie nie mozna mowic o "braku motywacji" w sytuacji, gdy klub prowadzi w tebeli i ma szanse na historyczny sukces... gratulacje dla Cracovi Cracóv.matico pisze: Moim zdaniem brak motywacji.
-
Lamatico
- Kontakt:
Gdyby taka motywacja była to nie przytrafiałyby się takie wpadki. Powinni w każdym meczu grać na 110% swoich umiejętności i uświadomić sobie jak to kiedyś powiedział Lenczyk "Mistrza zdobywa sie wygrywając z drużynami z dołu tabeli"ShadY pisze:Wedlug mnie nie mozna mowic o "braku motywacji" w sytuacji, gdy klub prowadzi w tebeli i ma szanse na historyczny sukces... gratulacje dla Cracovi Cracóv.matico pisze: Moim zdaniem brak motywacji.
-
RoB
Tyko że Cracovia nie jest drużyną z dołu tabeli. Dla mnie to żadna niespodzianka, że GKS tam dzisiaj przegrał.
-
Kowal
Z meczów 23 kolejki OE najciekawiej zapowiadają się dwa, a mianowicie pojedynek BOTu z LECHEM i Legi z Koroną.
Mam nadzieje na dobre widowisko w Bełchatowi i zwycięstwo Lecha(może uda się powalczyć nawet o zwycięstwo).
Po srodowym zwycięstwie nad Pogonią(3-0
) piłkarze Kolejorza są napewno podbudowani,pozatym zobaczymy na boisku powracającego po kontuzji Henrego Quinterosa
,może zabłysnie dobrą asystą
.Coprawda niezagra całego meczu,ale swoje powinien wnieść do gry Lecha.
Osobiście będe oglądal meczyk z kumplami (i nietylko
) w pubie.
Wiem,że kibicem BOTU jest na tym forum Matico
Pozdro i liczmy na dobry meczyk z obu stron.Niech wygra lepszy !!!!
Mam nadzieje na dobre widowisko w Bełchatowi i zwycięstwo Lecha(może uda się powalczyć nawet o zwycięstwo).
Po srodowym zwycięstwie nad Pogonią(3-0
Osobiście będe oglądal meczyk z kumplami (i nietylko
Wiem,że kibicem BOTU jest na tym forum Matico

-
Lamatico
- Kontakt:
Tak jutro niech wygra lepszy. Mam nadzieję ze bedzie niezłe widowisko. GKS dażę ogromną sympatią, Lech również, także... zobaczymy jutro mam nadzieję że 3 pkt zostaną na Sportowej
-
Grzybek
Się Legia odblokowała ... znowu zwycięstwo 3-0 i kolejne dwa trafienia zaliczył Włodarczyk...
Co do meczu BOT - Lech to stawiam na remis
Co do meczu BOT - Lech to stawiam na remis
-
IRT
Widzew wygra teraz wszystko do konca sezonu
Nie ma na nas mocnych.. 
IRT. ![Uśmiech :]](./images/smilies/yes.gif)
Forza Inter!
Forza Inter!
-
Shady
Nie ma to jak pozytywne myslenieIRT pisze: Widzew wygra teraz wszystko do konca sezonuNie ma na nas mocnych..
![]()
-
Kowal
A ja już niemogę sie doczekać meczu z Legią na Bułgarskiej !!!! Biletów na mecz już chyba niema.... Pierwszego dnia poszly wszystkie, a wczoraj dodatkowe... To będzie mecz
Mam nadzieje,że Kolejorz wygra ten mecz i +- 27 tys ludzi zgromadzonych na stadionie będzie w niebo wziętych !!!

-
Shady
Przed meczem z Legia jest pare innych rownie ciekawych meczy... ŁKS na wyjezdzie, Widzew u nas...Kowal pisze: A ja już niemogę sie doczekać meczu z Legią na Bułgarskiej !!!! Biletów na mecz już chyba niema.... Pierwszego dnia poszly wszystkie, a wczoraj dodatkowe... To będzie meczMam nadzieje,że Kolejorz wygra ten mecz i +- 27 tys ludzi zgromadzonych na stadionie będzie w niebo wziętych !!!
-
Kowal
-
Shady
Moze i sa to swego rodzaju derby, ale nie wiem jak mozna czekac i przezywac mecz juz miesiac przed jego rozegraniem, podczas gdy do tego czasu Lech gra kilka innych, rownie ciekawych spotkan...Kowal pisze: Owszem,ale mecz z Legią ma i tak ma najwiekaszą range! Moim zdaniem!
Ostatnio zmieniony 27 kwie 2007, 13:42 przez Shady, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Shady
Sorka ze dwa posty jeden pod drugim, ale juz nie moge edytowac....
Kowal bedziesz jutro na meczu?
Kowal bedziesz jutro na meczu?
-
Lamatico
- Kontakt:
Odra - pogromcy faworytów.
Takie nagłówki bez wątpienia należą sie Wodzisławianom. Po zwycięstwie nad GKS Bełchatów, nadeszła pora na orwanie punktów Koronie Kielce. Kielczanie przegrali na własnym stadionie 1-0 po bramce Grzegorzewskiego.
Lech Poznań równie skromnie jak Odra pokonał zdegradowaną już Łęczną. Tutaj dużą wartość ma to zwycięstwo dla obecnych na tym forum kibicóe "Kolejorza"
Jutro ŁKS vs GKS. Mam nadzieję iż to spotkanie pokaże, że Bełchatowianie nie są w dołku. Stawiam na zwcięstwo 3-1. Gole dla GieKSy... nie ważne Liczy sie tylko wygrana, zeby odskoczyć Koronie.
Takie nagłówki bez wątpienia należą sie Wodzisławianom. Po zwycięstwie nad GKS Bełchatów, nadeszła pora na orwanie punktów Koronie Kielce. Kielczanie przegrali na własnym stadionie 1-0 po bramce Grzegorzewskiego.
Lech Poznań równie skromnie jak Odra pokonał zdegradowaną już Łęczną. Tutaj dużą wartość ma to zwycięstwo dla obecnych na tym forum kibicóe "Kolejorza"
Jutro ŁKS vs GKS. Mam nadzieję iż to spotkanie pokaże, że Bełchatowianie nie są w dołku. Stawiam na zwcięstwo 3-1. Gole dla GieKSy... nie ważne Liczy sie tylko wygrana, zeby odskoczyć Koronie.
-
Shady
Walka o tytul wchodzi powoli w decydujaca faze, w najblizszej kolejce Zaglebie Lubin bedzie podejmowalo u siebie Korone Kielce. W przypadku zwyciestwa ekipy z Lubina, Korona odpadnie z walki o tytul...
Rownie ciekawie zapowiada sie pojedynek w Lodzi pomiedzy ŁKSem, a Kolejorzem. Dawno nie goscilismy na meczu u nich... mam nadzieje ze uda mi sie pojechac - glupia matura - piatek polski, sobota wyjazd na mecz, poniedzialek anglik
- ale mam nadzieje ze dam rade cos wymyslic 
Rownie ciekawie zapowiada sie pojedynek w Lodzi pomiedzy ŁKSem, a Kolejorzem. Dawno nie goscilismy na meczu u nich... mam nadzieje ze uda mi sie pojechac - glupia matura - piatek polski, sobota wyjazd na mecz, poniedzialek anglik
-
Woo-cash
- Kontakt:
Zawsze mi sie wydawalo ze od bajek to jest KobuszewskiIRT pisze: Widzew wygra teraz wszystko do konca sezonuNie ma na nas mocnych..
![]()
-
Kowal
No to najprawdopodobniej walaka o mistrzostwo rozegra sie między dwoma klubami, mianowicie GKS Bełczatów i Zagłębiem Lubin..
kto by się tego spodziewał na początku sezonu
Walka zapowiada się bardzo ciekawie..
Mnie oczywiście najbardziej interesowało spotkanie w Łodzi miedzy Łks-em a LECHEM. Kolejorzowi udało się wywiezc z Łodzi 3 pkt
, choć z mecz był ponoć nieciekawy... Teraz czaka nas kolejna potyczka z zespołem z Łodzi- Widzewem.. Zapowiada się ciekawy mecz, a prócz tego będzie napewno bardzo ciekawie na trybunach przy ulicy Bułgarskiej
Zaskakujące zwycięstwo odniosła Odra- pokonując Wisłę K 2-1 
W najciekawszym meczu 25 kolejki Zagłębie wygrało z Koroną 2-0
W Warszawie odbył sie mecz "przyjazni" Legia grała z Pogonią.... Legia wygrała 3-1....
kto by się tego spodziewał na początku sezonu
Mnie oczywiście najbardziej interesowało spotkanie w Łodzi miedzy Łks-em a LECHEM. Kolejorzowi udało się wywiezc z Łodzi 3 pkt
W najciekawszym meczu 25 kolejki Zagłębie wygrało z Koroną 2-0
W Warszawie odbył sie mecz "przyjazni" Legia grała z Pogonią.... Legia wygrała 3-1....

-
Woo-cash
- Kontakt:
No to ciekawie porobilo sie w naszej rodzimej lidze. Kto by sie spodziewal na poczatku sezonu ze o tytul mistrza bedzie walczyl Belchatow z Zaglebiem. Mimo ze jestem fanem Legii to ciesze sie ze inne druzyny tez maja szanse na mistrzostwo a nie jak to bylo przez pewien czas tylko Wisla na przemian z Legia
A co do wczorajszego meczu to ciesze sie oczywiscie ze zwyciestwa. Widac Wlodar zaczyna strzelac czesciej bramki 
-
Grzybek
Wczoraj mógł dwie strzelić ale karnego nie strzelił ... ale gol padł i to jakiMaster Snake pisze: Widac Wlodar zaczyna strzelac czesciej bramki![]()
Zagłębie straciło Michała Chałbińskiego, ale Piszczek powinien dobrze go zastąpić. Ty samym na nieszczęsciu moze zyskac Piotr Reiss, który jest exequo z Chałbinskim na pierwszym miejscu w klasyfikacji strzelcow .... warto też dodac ze Reiss ma juz ustrzelonych 99 bramek w polskiej lidze.