Współwłaścicielem karty Teveza jest bodajże agencja MSI,a negocjacje w sprawie transferu Argentyńczyka zaczynają się ponoć od kwoty 30 mln funtów.To chyba ponad możliwości Morattiegosopel19888 pisze: Niech Moratti dopyta sie o Teveza wkoncu jest bez klubu ( chyba ze o czyms nie wiem)![]()
Transfery w Europie
-
Mora
- Kontakt:
Odp: Transfery w Europie
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
za daleko stąd
do gór złotych,
Krew solą tej ziemi,
-
Ljarro
Przykład "zbawcy ofensywy" pokazuje, ze dla Morattiego granic nie ma 
-
sopel19888
nie zaczynaja sie od 30 tylko tyle jest wart,a napewno by cos zeszli z ceny albo na raty jakos rozlozyli... a taki walczak jak Tevez napewno by sie przydał 
I.F.C na zawsze!!! 
-
Mora
- Kontakt:
Heh a Ty Jarku dalej nie możesz przeboleć transferu Quaresmy,do którego sam się dołożyłeś ,kupując szalik w MediolanieLjarro pisze: Przykład "zbawcy ofensywy" pokazuje, ze dla Morattiego granic nie ma![]()
za daleko stąd
do gór złotych,
Krew solą tej ziemi,
za daleko stąd
do gór złotych,
Krew solą tej ziemi,
-
Kropasz
- Kontakt:
Taaaak, na pewno zejdą z ceny, bo przecież nikt oprócz nas nie interesuje się Tevezem. Przecież te Araby z Man City mogą na niego i 40-50 mln wydać, dla nich to nie problem. Liverpool to też nie są takie biedaki, na jakie wyglądają. Uważam, że za mniej niż 30 nie pójdzie. Na raty może i by rozłożyli, ale tak jak mówię, Tevez ma zapewne mnóstwo ofert, a to podbija cenę.
गांजा
Koniec świata
"Na szczycie nie ma presji. Presja pojawia się, gdy jesteś drugi lub trzeci." - Jose Mourinho
Koniec świata
"Na szczycie nie ma presji. Presja pojawia się, gdy jesteś drugi lub trzeci." - Jose Mourinho
Four little goblins, trapped by the sea.
One teased a serpent, and then there were three.
Three little goblins, enjoying their brew.
One bumped an ogre, and then there were two.
Two little goblins, out in the sun.
Down came a griffin, and then there was one.
One little goblin shook up the ground.
When the dust cleared, no one was found.
One teased a serpent, and then there were three.
Three little goblins, enjoying their brew.
One bumped an ogre, and then there were two.
Two little goblins, out in the sun.
Down came a griffin, and then there was one.
One little goblin shook up the ground.
When the dust cleared, no one was found.
-
Ljarro
Bilet na mecz i Birra Moretti też kupiłemMora pisze:Heh a Ty Jarku dalej nie możesz przeboleć transferu Quaresmy,do którego sam się dołożyłeś ,kupując szalik w MediolanieLjarro pisze: Przykład "zbawcy ofensywy" pokazuje, ze dla Morattiego granic nie ma![]()
![]()
-
sopel19888
No ale jeszcze jest taka kwestia ze Carlito chce wrocic do Argentyny,tak gdzies mi sie o uszy obiło... a moze mi ktos wyjasnic o co chodzi z tym ze ktos ma jego karte? ta firma go wykupila sobie i nim handluje? ma z nimi jakis kontrak czy jest ich niewolnikiem?
I.F.C na zawsze!!! 
-
Raffal
MSI to taka firma ktora zrzesza zawodników - bardzo praktykowane w USA gdzie wiekszość zawodników nalezy do agencji a kluby podpisuja kontakt z zawodnikiem nie płacac za transfer.
jezeli sie myle to mnie poprawcie
jezeli sie myle to mnie poprawcie
-
ferii
Juninho przenosi się z Olimpique Lyon do katarsiego Al Gharafa. Pomocnik podpisał 2-letnią umowę.
Juninho został oficjalnie zaprezentowany w środę, późnym wieczorem. 34-latek chciał grać w Seria A, ale nie dostał żadnej oferty, więc wybrał dobrą finansowo ofertę.
Brazylijczyk będzie występować w drużynie sześciokrotnego mistrza Kataru z numerem 5. Olimpique zainkasował za zawodnika ok. 3 miliony euro.
żródło: pilka.pl
Juninho został oficjalnie zaprezentowany w środę, późnym wieczorem. 34-latek chciał grać w Seria A, ale nie dostał żadnej oferty, więc wybrał dobrą finansowo ofertę.
Brazylijczyk będzie występować w drużynie sześciokrotnego mistrza Kataru z numerem 5. Olimpique zainkasował za zawodnika ok. 3 miliony euro.
żródło: pilka.pl
FORZA INTER !!!!!!!!!!!!
-
Omen
-
Biały
Lyon dostał za niego kasę? przecież oni chyba rozwiązali kontrakt za porozumieniem stron...szkoda w sumie, że nie trafił do Genui, która podobno była nim zaintersowana.
"Po podaniu ręki Milaniście, myję ją. Po podaniu ręki Juventino, liczę swoje palce" - Peppino Prisco
M. ;**
http://www.youtube.com/watch?v=-v3IVxeix1Y "Bassiamo i toni" ;D
M. ;**
-
Chuchu
- Kontakt:
Argentyńczyk Mauro Zarate jest w 100 procentach zawodnikiem rzymskiego Lazio. Włosi wykupili pełne prawa do karty piłkarza, przelewając na konto Al Sadd 20 milionów euro. - pilka.pl
Może za rok się uda go Interowi sprowadzić bo chłopak jest niesamowity.
Może za rok się uda go Interowi sprowadzić bo chłopak jest niesamowity.
-
Mora
- Kontakt:
O kurde nie przypuszczałem,że Lazio stać na takie wydatkiChuchu pisze: Argentyńczyk Mauro Zarate jest w 100 procentach zawodnikiem rzymskiego Lazio. Włosi wykupili pełne prawa do karty piłkarza, przelewając na konto Al Sadd 20 milionów euro.
za daleko stąd
do gór złotych,
Krew solą tej ziemi,
za daleko stąd
do gór złotych,
Krew solą tej ziemi,
-
IlCapitano
A co to Lotito obrabował bank czy dostał dotacje z Unii Europejskiej?
Zarate to świetny napastnik i jest szansa, że wydane na niego pieniądze zwrócą się Rzymianom z nawiązką.
-
Biały
Na pewno wyjdą na swoje jeszcze na transferze Zarate. Wcześniej pisali, że Lazio musiało zapłacic 15 mln, ale tak czy inaczej zrobili świetną inwestycje.
"Po podaniu ręki Milaniście, myję ją. Po podaniu ręki Juventino, liczę swoje palce" - Peppino Prisco
M. ;**
M. ;**
-
Nen
Jestem przekonany, że już za niedługo giganci będą za niego dawać dwa razy tyle.
Nie jest on wg mnie jakoś specjalnie gorszy od "boskiego" Agłero no ale nie każdy ma teścia w Reprezentacji Argentyny.
Nie jest on wg mnie jakoś specjalnie gorszy od "boskiego" Agłero no ale nie każdy ma teścia w Reprezentacji Argentyny.
God protect me
-
Ricardo Quaresma77
Tymczasem Murawski przenosi się za 3 mln ojro do Kazania. Kasy będzie teraz miał pod dostatkiem a możliwości dalszego rozwoju piłkarskiego na pewno większe niż gdyby miał zostać w Kolejorzu, zwłaszcza że ma już 28 lat. Do tego LM bez kwalifikacji. Na więcej transferów z Lecha się nie zanosi, zważając na to że zarząd miał dać przyzwolenie na tylko jeden transfer.
Jak dla mnie to źle nie wybrał. Sam bym w życiu grać do Rosji nie wyjechał - jego wybór, mam nadzieję że nie skończy jak Gorawski.
Jak dla mnie to źle nie wybrał. Sam bym w życiu grać do Rosji nie wyjechał - jego wybór, mam nadzieję że nie skończy jak Gorawski.
Presja? Jaka presja? Presję odczuwają biedni ludzie, którzy muszą nakarmić rodzinę. W piłce nie ma presji.

-
Minister
Tych naszych reprezentantów nikt chyba nie nauczy myślenia.Ilu naszych nie wliczając bramkarzy poszło za granicę i się pokazało z dobrej strony?!!Leci na kasę i tyle i g*** nie patrzy na dalszy rozwój!!Nie nauczył się widzę na błedach kolegów.Dam sobie rękę uciąć,żę będzie wzmocnieniem ławki Kazania.Mam nadzieję,że za kilka miesięcy będę bez ręki:)
"Gdy padnie tolerancji mur
i przejrzą na oczy Rodacy.
pedofilom na szyję sznur!
a geje do obozów pracy!"
i przejrzą na oczy Rodacy.
pedofilom na szyję sznur!
a geje do obozów pracy!"
-
Pazzesco
No zobaczymy jak to będzie z Murawskim, ale ja mu życze jak najlepiej. Ja jestem ciekaw czy sprawdzi się zakup Liverpoolu
G.Johnson ... wydaję mi się, że te 17,5 miliona funtów niepójdą w błoto. Widziałem go kilka razy w akcji i się wyróżniał na tle kolegów.Zobaczymy ile będzie dostawał szans od Beniteza ...Moim zdaniem Liverpool niepożałuje.

-
Nen
Nie wydaje mi się, żeby zrobił karierę w Rosji. Myślę, że to będzie spory krok do tyłu pod względem jego poziomu gry. No ale z kadry Leo wylecieć to mistrzostwo świata, więc jeszcze będzie powoływany przez jakiś czas mimo, że w Rubinie będzie najpewniej grzał lawę.
God protect me
-
YoozeQ
No nie wiem. Liverpool kupil juz sobie Keana za 20 mln i jakos szalu u nich nie zrobil a 17,5 mln to malo nie jest. Nie chce porownywac tych dwoch pilkarzy ale wydaje mi sie, ze kolejny raz troche przeplacili.Pazzesco pisze: Ja jestem ciekaw czy sprawdzi się zakup LiverpooluG.Johnson ... wydaję mi się, że te 17,5 miliona funtów niepójdą w błoto. Widziałem go kilka razy w akcji i się wyróżniał na tle kolegów.Zobaczymy ile będzie dostawał szans od Beniteza ...Moim zdaniem Liverpool niepożałuje.
-
Chuchu
- Kontakt:
Brazylijczyk Marcelo Sarvas w przyszłym sezonie będzie bronił barw Polonii Warszawa. Zawodnik przekonał do siebie sztab szkoleniowy Czarnych Koszul i zaoferowano mu roczny kontrakt - czytamy w Przeglądzie Sportowym.

Widać Polonii zależy na dobrym zaprezentowaniu się chociaż w eliminacjach do Ligi Europejskiej
Liczę, że to będzie udany transfer 

Widać Polonii zależy na dobrym zaprezentowaniu się chociaż w eliminacjach do Ligi Europejskiej
-
Ricardo Quaresma77
Skoro im tak zależy to czemu chcą się pozbyć Przyrowskiego Ivanovskiego i MajewskiegoChuchu pisze:Widać Polonii zależy na dobrym zaprezentowaniu się chociaż w eliminacjach do Ligi Europejskiej
Presja? Jaka presja? Presję odczuwają biedni ludzie, którzy muszą nakarmić rodzinę. W piłce nie ma presji.

-
krzysztof
Też bys tak postąpił na jego miejscu,. On musi jakoś utrzmać rodzinę. Wiecznie nie będzie grał w Polsce.Forza_Michal pisze: Tych naszych reprezentantów nikt chyba nie nauczy myślenia.Ilu naszych nie wliczając bramkarzy poszło za granicę i się pokazało z dobrej strony?!!Leci na kasę i tyle i g*** nie patrzy na dalszy rozwój!!Nie nauczył się widzę na błedach kolegów.Dam sobie rękę uciąć,żę będzie wzmocnieniem ławki Kazania.Mam nadzieję,że za kilka miesięcy będę bez ręki:)
-
Kalisz
Haha...utrzymać rodzine?? Myślisz że on w Lechu 1500zł zarabiał, miał wzięty kredyt na 40lat i całą rodzine na urzymaniu??krzysztof pisze:Też bys tak postąpił na jego miejscu,. On musi jakoś utrzmać rodzinę. Wiecznie nie będzie grał w Polsce.Forza_Michal pisze: Tych naszych reprezentantów nikt chyba nie nauczy myślenia.Ilu naszych nie wliczając bramkarzy poszło za granicę i się pokazało z dobrej strony?!!Leci na kasę i tyle i g*** nie patrzy na dalszy rozwój!!Nie nauczył się widzę na błedach kolegów.Dam sobie rękę uciąć,żę będzie wzmocnieniem ławki Kazania.Mam nadzieję,że za kilka miesięcy będę bez ręki:)
Nasza liga jest może i biedna,ale zawodnik tej klasy i w tej drużynie zarabia dobre pieniądze jak na życie w Polsce.
Heh,dziś nawet przeglądając fakt napisali tam plotkę że Muraś się po części sam wkupił płacąc 300tys. zł odstępnego
Wole dymać Ryśka z klanu,niż kibicem być Milanu ;]
-
krzysztof
Nie- ale tam moze zarabiac 50% więcej.Kalisz pisze:Haha...utrzymać rodzine?? Myślisz że on w Lechu 1500zł zarabiał, miał wzięty kredyt na 40lat i całą rodzine na urzymaniu??krzysztof pisze:Też bys tak postąpił na jego miejscu,. On musi jakoś utrzmać rodzinę. Wiecznie nie będzie grał w Polsce.Forza_Michal pisze: Tych naszych reprezentantów nikt chyba nie nauczy myślenia.Ilu naszych nie wliczając bramkarzy poszło za granicę i się pokazało z dobrej strony?!!Leci na kasę i tyle i g*** nie patrzy na dalszy rozwój!!Nie nauczył się widzę na błedach kolegów.Dam sobie rękę uciąć,żę będzie wzmocnieniem ławki Kazania.Mam nadzieję,że za kilka miesięcy będę bez ręki:)
Nasza liga jest może i biedna,ale zawodnik tej klasy i w tej drużynie zarabia dobre pieniądze jak na życie w Polsce.
Heh,dziś nawet przeglądając fakt napisali tam plotkę że Muraś się po części sam wkupił płacąc 300tys. zł odstępnego![]()
-
Nen
Co nie zmienia faktu, że przełożył aspekt finansowy ponad sportowy. Poleciał na kasę a czy poleciał na nią dla siebie, dla swojej rodziny, dla głodujących dzieci w Zimbabwe czy dla Ojca Dyrektora to już nie istotne.
God protect me
-
IlCapitano
Chodzi Ci o to, że będzie siedział na ławie? Ja też tak uważam, bo raczej nie będzie miał szans częstej gry w mistrzu Rosji i uczestniku przyszłej edycji Ligi Mistrzów.Nen pisze: Co nie zmienia faktu, że przełożył aspekt finansowy ponad sportowy.
-
krzysztof
A Wy wolelibyście w wieku 26 lat grać w pierwszym składzie w Jagielonii Białystok i zarabiać 5 tysięcy zł czy grzać ławę w Napoli i zarabiać 30 tysięcy zł? Chyba wiadomo że każdy z was przeszedł by do Napoli. A pozatym w tym wieku i tak sie nie staje klasowym piłkarzem.
-
Ricardo Quaresma77
no nie wiem taki Luca Toni dosyć późno eksplodowałkrzysztof pisze:A pozatym w tym wieku i tak sie nie staje klasowym piłkarzem.