Premiership
-
Re: Premiership
Borucowi znowu nie wyszło
http://www.youtube.com/watch?v=-FkX0Ybu ... e=youtu.be
http://www.youtube.com/watch?v=-FkX0Ybu ... e=youtu.be
-
Fortuna kolem sie toczy, panie Dyzmo! Ups! Panie Boruc 

-
- Kontakt:
Nie rozumiem go czasami, jakby mózg na chwile mu ktoś odłączył i to drugi raz w trzech ostatnich meczach ligowych.
-
- Kontakt:
Kurwa, szkoda mi go trochę, ale z drugiej strony sam jest sobie winien. Jeszcze jestem w stanie zrozumieć straconą bramkę po strzale bramkarza, ale to co dzisiaj zrobił, to był totalny przejaw głupoty.
-
"The Special One" skomentował także fakt, że podczas meczu fani Arsenalu krzyczeli: "boring, boring Chelsea", mając na myśli nudną grę "The Blues".
- Grałem przeciwko nim dziesięć razy i ani razu nie przegrałem. Zgadzam się z nimi, że to nudne - powiedział Mourinho.

- Grałem przeciwko nim dziesięć razy i ani razu nie przegrałem. Zgadzam się z nimi, że to nudne - powiedział Mourinho.

-
Mou zburaczał w Hiszpanii, a teraz już mu tylko się pogarsza. Szkoda na niego słów.
-
Osobiscie zyczylbym sobie wiecej takich "burakow" w polskim sporcie:D
-
Akurat to co Mou mowi jest smieszne, czasami przesadza, ale ogolnie fjnie sie czyta to
-
A co takiego powiedział? Arsenal do 79 minuty nie oddał nawet strzału, Chelsea miało poprzeczkę i kilka kontr, a kibice krzyczą, że Chelsea nudno gra?yoda79 pisze:Mou zburaczał w Hiszpanii, a teraz już mu tylko się pogarsza. Szkoda na niego słów.
-
Ta akurat wypowiedź to akurat zwykły Mou, natomiast z tego samego meczu o faulu na Artecie burackie, i to bardzo.
-
walka o piłkę, razem wjechali z wyprostowaną nogą tylko że Arteta minimalnie szybszy był.
-
i kto by pomyślał że taki ostatni w tabeli Sunderland będzie rozkładał karty o mistrzostwo Anglii 
dzisiaj pokonali Chelsea... w tygodniu zremisowali z Man City a też byli bliscy zwycięstwa! to się nazywa walka o utrzymanie

dzisiaj pokonali Chelsea... w tygodniu zremisowali z Man City a też byli bliscy zwycięstwa! to się nazywa walka o utrzymanie

... i tak od 1997 roku... FORZA INTER

-
Wedlug mnie to wladze i kibice takich klubow powinni byc mega wkurzeni bo to pokazuje ze ich druzyny tez moga mierzyc w wyzsze cele tylko szkoda ze spinaja dupe dopiero jak maja noz na gardle...
-
Podział kasy z praw TV za miniony sezon w Premier League.

-
Diego Costa za 32 mln Ł przejdzie najprawdopodobniej do Chelsea.
-
Panowie, czy ktoś może mi wytłumaczyć fenomen Leicester City ? Zawsze uważałem Ranieriego za dobrego trenera, ale albo on okazał się wybitnym taktykiem, albo ja się po prostu nie znam na piłce... Dziad skomponował naprawdę fajny zespół i wyciągnął juz na ten moment możliwie dużo jak na Premier League. Przegrali tylko 4 mecze i jestem ciekaw jak zakończy sie angielska liga.
Myślicie, że spuchną pod koniec rozgrywek ?
https://www.whoscored.com/Teams/14/Fixt ... -Leicester
Myślicie, że spuchną pod koniec rozgrywek ?
https://www.whoscored.com/Teams/14/Fixt ... -Leicester
-
Moja opinia:
W wybornej formie jest Vardy i Mahrez, to oni grają, a reszta pod nich.
Co do Ranieriego, dla mnie BPL to najgłupsza liga na ziemi, zero, kompletne ZERO taktyki, tylko gra na hurrra i do przodu. Więc tam byle jaki taktyk powinien osiągnąć sukces
Ja od 2 tyg obserwuję (i kibicuję) co będzie Swansea, ciekaw jestem jak wypadnie bardzo lubiany przez mnie Guidolin i co pokaże w BPL Paloschi.
Pozdr.
Ps. Oby Lisy dostały się do LM, bo potem (pewnie po wyprzedaży dwóch gwiazd) szybko z niej odpadną. Anglia traci 4 miejsca w LM, a Włochy zyskują
Co do Ranieriego, dla mnie BPL to najgłupsza liga na ziemi, zero, kompletne ZERO taktyki, tylko gra na hurrra i do przodu. Więc tam byle jaki taktyk powinien osiągnąć sukces

Ja od 2 tyg obserwuję (i kibicuję) co będzie Swansea, ciekaw jestem jak wypadnie bardzo lubiany przez mnie Guidolin i co pokaże w BPL Paloschi.
Pozdr.
Ps. Oby Lisy dostały się do LM, bo potem (pewnie po wyprzedaży dwóch gwiazd) szybko z niej odpadną. Anglia traci 4 miejsca w LM, a Włochy zyskują

-
Moim zdaniem, jeśli do tej pory Lisy nie spuchły to znaczy, że mogą się liczyć nawet w walce o mistrzostwo. Ich gra wygląda naprawdę imponująco, potrafią grać jak równy z równym np. z City czy Arsenalem. Nie widać po nich zmęczenia sezonem, także jestem pewien, że uda im się zakwalifikować do LM, a przy odrobinie szczęścia mogą powalczyć o tytuł.Tkrauze pisze:Myślicie, że spuchną pod koniec rozgrywek ?
-
Pogonili Cambiasso i grają o najwyższe cele,u nas też...a nie u nas to nie zadziałałoTkrauze pisze:Panowie, czy ktoś może mi wytłumaczyć fenomen Leicester City ?

-
Jak zywle lewactwo chce przekłamać rzeczywistość i oczernić haniebnie jedną z największych ikon Interu Mediolan w XXI, w. Błogosławionemu Estebanowi wystarczył zaledwie jeden sezon, żeby zaszczepić dna mistrzów drużynie z leichester. Podobno zostało skradzione z laboratorium Interu w roku 2010r. W letnim okienku transferowym opuścił wspomiany zespół i wyruszył w dalszą pielgrzymkę głosić spokój oraz konkurencyjność. Wybór był nieprzypadkowy, antyczne miasto, mitologia to właśnie od bogów Esteban czerpał swój sotoicyzm oraz deternminacje w dążeniu do celu. Jego przybycie ostatecznie zapewnioło Olimpiakosowi kolejne mistrzostwo kraju.Klinsi64 pisze:Pogonili Cambiasso i grają o najwyższe cele,u nas też...a nie u nas to nie zadziałałoTkrauze pisze:Panowie, czy ktoś może mi wytłumaczyć fenomen Leicester City ?
-
Co ten Ranieri wyprawia.
Jeśli dokona tego cudu, to śmiało będzie można mówić o jednym z najbardziej imponujących trenerskich sukcesów w dziejach piłki nożnej. I o chyba najbardziej zaskakującym mistrzostwie, jakie widziałem, odkąd interesuję się piłką. Ale pewnie skończy jak zwykle drugi (co zresztą też będzie sukcesem trudnym do pomieszczenia w głowie).

-
Chyba teraz cały świat kibicuje Leicester, 5 ptk przewagi i 13 kolejek, jak nie spuchną to będzie miazga.
-
Nazywanie Manchesteru City klubem bez historii to totalny debilizm i ignorancja...
Pozdr.
Pozdr.
-
IlCapitano pisze:Od zawsze lubiłeś być w opozycji, nawet kiedy zakrawało to o totalną kompromitację, zatem wybaczam ci.Klinsi64 pisze:Nazywanie Manchesteru City klubem bez historii to totalny debilizm i ignorancja...
Pozdr.
Jebać arabski gównoklub siti
Popieram 100 %, całkowita racja.
-
Klub założony w 1880 roku z jakimiś tam sukcesami (min PZP po pokonaniu Górnika) nie ma swojej historii?
No jasne kiedy się wybrało jeden z najbardziej popularnych klubów świata jako obiekt westchnień,to można mieć takie odczucia.

-
Ja osobiście do tej dwójki dopisałbym jeszcze N'Golo Kanté (potwierdził to w dzisiejszym meczu, dużo odbiorów i przechwytów a sam piłki nie tracił i jeszcze mądrze podawał - bardzo duży udział przy bramce Mahreza). Trzymam też kciuki za LisyOdet pisze:Moja opinia:

-
O ile zgadzam się, że City to gówniany klub to idąc Twoim tokiem rozumienia Leicester jest jeszcze bardziej gówniany i też nie powinieneś życzyć im mistrzostwa:P Wiem czepiam się, wpierdalam między wódkę a zakąskę i nie przez dorobek gardzisz MC, ale nie mogłem się powstrzymać, bo wystawiłeś się strasznie.. peaceIlCapitano pisze:Świetnie, dwa mistrzostwa Anglii przed nadejściem ciapatych miliarderów oraz wyeliminowanie Górnika Zabrze, normalnie rewelacja, bijmy pokłony. Oddajmy hołd Cagliari i Hellas Verona za jedno Scudetto. Dobrze się czujesz?