Kibice Königsblauen nie mogli przywitać go inaczej. Wynika to z "miłości"

panującej między tymi klubami. Bramkarz był na to przygotowany i zdawał sobie sprawę, że tak będzie.( " Wiedziałem, czego się spodziewać. Fani w Gelsenkirchen są bardzo emocjonalni. Byłem na to gotowy. Najważniejsze, że mam to za sobą i wygraliśmy")
Jak dla mnie to najciekawszym tekstem był ten: "Zdradziłeś pochodzenie dla tytułów i pieniędzy. Sam Judasz był bardziej honorowy."
Jeśli chodzi o obrazek to:
przebija wszystkie
Jak już postanowiłem coś napisać w tym temacie, to słów kilka o początku rozgrywek. BVB zaczęli słabo i w tym sezonie wszystko wróci w Bundeslidze do normy tzn. mistrzem zostanie Bayern( ot taka nowość

) Bawarczycy od początku prezentują się bardzo dobrze( no może po za pierwszym meczem). In minus na początku zaskoczyła mnie właśnie Borussia i HSV. Tym drugim ciężko będzie się podnieść i mogą podzielić los Herthy z przez dwóch sezonów.
Na koniec ciekawa opinia prezydenta Bayernu (widniejącego na obrazku powyżej

) : "Bundesliga jest teraz numerem dwa, tuż przed hiszpańską La Liga. Daleko za nami jest liga włoska, zaś przed nami niedościgniona Premier League" Stwierdzenie ciekawe i jestem ciekaw jak się do niego odniesiecie. Jak dla mnie coś w tym jest.