Która najlepsza?
-
Odp: Która najlepsza?
Nie rozumiem Ciebie. Tu nie chodzi o Bayern,tu chodzi o całokształt. Czy się to komuś podoba czy nie Budesliga prześciga SerieA,jeśli nie w tym sezonie to w następnym na bank.
Polecam:http://www.90minut.pl/ranking_uefa.php?id_sezon=77
Polecam:http://www.90minut.pl/ranking_uefa.php?id_sezon=77
A czy Ty już zebrałeś pieniądze na wyjazd do Mediolanu??
-
Hiszpania w tym sezonie zostanie najlepsze i powróci na fotel lidera ![Uśmiech :]](./images/smilies/yes.gif)
![Uśmiech :]](./images/smilies/yes.gif)
Niby z jakiej racji? Cała nadzieja dla tej śmiesznej ligi w Barcelonie, że znowu wygra LM i uciuła dla niej punkty, bo Real, Valencia czy inne Atletico grają gorzej w Europie od włoskich drużyn.rudziol pisze: Hiszpania w tym sezonie zostanie najlepsze i powróci na fotel lidera![]()
-
Ja się nie zdziwię jak Barcelona odpadanie ze Stuttgardem w 1/8 Ligi Mistrzów...Ostatnio Katalończycy grają słabo i może być tak że Stuttgard wygra 1-0 w Barcelonie. Cieszyłbym się gdyby Barcelona odpadła, nie lubię ich. Ta cała Barcelona jest przereklamowana, wszędzie o nich się słyszy jacy to oni zajebi**i a z takim Stuttgardem zremisowali 1-1...W lidze też ostatnio grają słabo.
-
W zeszłym sezonie pokazali jak bardzo są przereklamowani...
Ja nie kradnę scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem...
Jest tylko Inter, dla mnie, jest tylko Inter
Jest tylko Inter dla mnie, dla mnie....
Jest tylko Inter, dla mnie, jest tylko Inter
Jest tylko Inter dla mnie, dla mnie....
-
A byli tam kiedyś? Treaz jest tam tylko Barcelona, dawniej był tylko Real, no może w latach 98-02 Valencia i Deportivo.rudziol pisze: Hiszpania w tym sezonie zostanie najlepsze i powróci na fotel lidera![]()
God protect me
-
Według mnie najlepsza jest zdecydowanie liga angielska gdyż jest tam dość wyrównany i silny poziom. Wiadomo że jest wielka czwórka ale w tym sezonie Liverpool trochę odstaje i to daje szanse innym. Drugą ligą jest hiszpańska ze względu na Real i Barcelonę ale dalej nie ma aż tak wybitnych drużyn. Trzecia jest liga włoska choć myślę że niedługo się może to zmienić gdyż liga niemiecka jest o wiele bardziej atrakcyjna.
-
Tam jest też ranking klubowy, czy wg tego rankingu kluby są rozstawiane przy losowaniu grup lm?http://www.90minut.pl/ranking_uefa.php
Myślałem,że w przyszłym roku stracimy 3 miejsce,ale niestety może to nastąpić już w tym.
Może i ten wstrząs calcio się przyda.
-
- Kontakt:
nie, wg tego rankingu przyznawane są miejsca w LM czy LE, miejsce w koszyku zależy od klubowego rankingu UEFA.
-
czyli jeżeli Inter nie awansuje dalej, na kolejne kilka lat mamy 3 miejsca we wloszech w LM ?
-
- Kontakt:
tak, ale czego Inter? Juventus, Roma, Milan, Fiorentina (no została okradziona), Lazio, Genoa. Te kluby są sobie winne i tyle. Niech Serie A straci jedno miejsce w LM może zmusi ich to do myślenia, bo w Lega Calcio syf niczym w PZPN
-
To oddzielny ranking do rozstawienia przy losowaniu grup a oddzielny przy przyznawaniu miejsc LM i LE? Dziwne ale skoro tak to tak.nie, wg tego rankingu przyznawane są miejsca w LM czy LE, miejsce w koszyku zależy od klubowego rankingu UEFA.
-
- Kontakt:
Mi się jednak wydaje, że nie tyle poziom ligi włoskiej drastycznie spadł, co Bundesliga i Ligue 1 są mocniejsze i ogólnie poziom najmocniejszych lig się mocno wyrównał. Liga angielska to niby najmocniejsza liga w Europie a w półfinale Ligi Mistrzów nie mają ani jednego przedstawiciela.
-
- Kontakt:
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uef ... k2010.html
No to Bundesliga wyprzedziła Serie A
żeby odzyskać 3 lokatę Inter musi wygrać najpóźniej w dogrywce (jeżeli wygra w karnych, 3 miejsce zachowa Bundesliga)
No to Bundesliga wyprzedziła Serie A

1910, 1920, 1930, 1938, 1940, 1953, 1954, 1963, 1965, 1966, 1971, 1980, 1989, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010
-
-
Przed nami takie potęgi jak Cyprus and Slovakia...to bardziej boli niz same miejsce ktore Polska zajmuje.