Dzisiaj w Hiszpanii rządzi Real de Madryt

Nie chce się wierzyć, że dorosły człowiek, przez tyle lat związany z piłką jest w stanie napisać takie brednie.Blablarzynca pisze: Za to Kowalczyk przeszedł samego siebiehttp://www.weszlo.com/blog/2/776
Odbiegając od tematu... Mnie dziwi fakt, że gość, który w internecie robi z siebie kretyna na miarę Jasia Śmietany z onetu czy też G. Roztockiego dostaje angaż podczas komentowania spotkań LM... każda poważna telewizja na świecie dbając o swój image nie zatrudniłaby takiego głąba, który kompromituje się w mediach. Ten człowiek nie jest charyzmatyczny, nie jest kontrowersyjny (tylko po prostu głupi), ma standardową wiedzę nt. futbolu porównywalną z wiedzą zwykłego Mietka oglądającego mecz z piwem przed TV... jeśli już Polsat tak bardzo chce go pokazywać to myślę, ze dobrym miejscem byłyby Trudne Sprawy, lub Pamietniki z Wakacji, a nie magazyn piłkarski.Seba. pisze:Nie chce się wierzyć, że dorosły człowiek, przez tyle lat związany z piłką jest w stanie napisać takie brednie.Blablarzynca pisze: Za to Kowalczyk przeszedł samego siebiehttp://www.weszlo.com/blog/2/776
Po tym meczu to wygląda takKubuś:) pisze:
Podsumowując jak na razie :
1. Real 88 pkt. Bilans : 109-30
2. Barcelona 81 pkt. Bilans : 97-26
(uwaga najśmieszniejsze)
3. Valencia 51 pkt. Bilans : 50-42
4. Malaga 51 pkt. Bilans : 49-46
Jeszcze strzelcy:
1. 42 bramki Cristiano Ronaldo (Real Madryt)
2. 41 bramek Lionel Messi (FC Barcelona)
.............................................................
2. 22 bramki Randamel Falcao (Atletico)
Zgadzam się z Tobą, ale warto zrobić pewną uwagę, która pokazuje, że ta śmieszna liga zdominowała ten rok w Europie... 1/2 LE - 3 hiszpańskie zespoły, LM - 2 hiszpańskie zespoły... W LE będzie finał hiszpański, w LM tego nie wiemy, ale jest duże prawdopodobieństwo, że będzie podobnie, co powinno dać do myślenia reszcie konkurencji...Kubuś:) pisze: "nie jest kontrowersyjny (tylko po prostu głupi)" - dobrze napisane, nie będe jednak tracił czasu na kowala bo nie ma o czym ani o kim pisać. po prostu żenada.
Powoli kończy się ta śmieszna liga, z jakże śmieszną tabelą, śmieszną Rarcą, śmiesznym Realem, śmiesznymi bilansami bramkowymi, śmiesznymi obronami, i jak że kabaretową klasyfikacją strzelców.
Podsumowując jak na razie :
1. Real 85 pkt. Bilans : 107-29
2. Barcelona 81 pkt. Bilans : 96-24
(uwaga najśmieszniejsze)
3. Valencia 51 pkt. Bilans : 50-42
4. Malaga 51 pkt. Bilans : 49-46
Nie wiem komu sie chce oglądać taki kabaret. Czasami wydaje mi sie że ta liga jest zrobiona tylko pod komercje. Faworyzowanie przez lige dwóch zespołów. no cóż kiedyś jeszcze liczyła się przynajmniej Valencia, a teraz jest żenada.
Jeszcze strzelcy:
1. 41 bramek Lionel Messi (FC Barcelona)
Cristiano Ronaldo (Real Madryt)
.............................................................
2. 22 bramki Randamel Falcao (Atletico)
Tym śmiesznym akcentem kończe śmieszny wpis.
Podsumowując. Śmiech na sali.
5 bramek.Seba. pisze: Stało się. Real Mistrzem Hiszpanii 2011/2012. Cieszy kolejny triumf Mourinho;)
Messi w dwumeczu z Chelsea ledwo pierdział, a w kolejnych dwóch spotkaniach ligowych od tak strzelił sobie 6 bramek. Viva Espana.
Raczej w lidze bez obrońców.magneto86 pisze: To co ta dwójka wyprawia w tym sezonie jest po prostu niesamowiteRazem mają prawie sto bramek w jednej z najsilniejszych lig !
Nie jestem pewien, ale Crespo w reprezentacji to chyba gral jako gl. napastnik, a nie jako skrzydlowy/of. pomocnik, jak nierzadko graja Messi czy Ronaldo. Rownie dobrze mozna podac przyklad Batistuty i pewnie kilku innych.Seba. pisze:Dla przykładu Hernan Crespo w 65 spotkaniach (23 mniej od Ronaldo i 2 mniej od Messiego) strzelił 34 bramki (2 więcej od Ronaldo i aż 12 więcej od Messiego).magneto86 pisze: To co ta dwójka wyprawia w tym sezonie jest po prostu niesamowiteRazem mają prawie sto bramek w jednej z najsilniejszych lig !