Serie A

Juventus, Milan, Roma, Fiorentina... kto najgroźniejszy? Kto najsilniejszy? Czyli dyskusje o potentatach Serie A.
ODPOWIEDZ
mio85

Re: Serie A

Post autor: mio85 »

mio85 pisze: 26 lut 2023, 23:52 Po tym co oglądałem dziś i w ostatnich tygodniach ze strony Atalanty, jak i Lazio to o miejsce w TOP 4 jestem spokojny. Nie ma takiej siły, żeby tak śmieszne drużyny nawet przy naszym gównie punktowym i stylowym nas przeskoczyły.
Tak było w lutym....and here we are like I said. Nawet, gdyby zlodziejom nie odebrali punktów CL dla nas. I tak wstyd, że takie Lazio nas przeskoczyło.
Speaker

Post autor: Speaker »

Po 10. kolejkach rozgrywek obecnego sezonu pozwolę sobie na małe podsumowanie.

Inter - widać, że scudetto jest głównym celem. Zarówno zawodnicy jak i trener są bardzo skupieni na każdym kolejnym spotkaniu, co owocuje zdobyciem 25 pkt /30 w tym momencie i fotelem lidera.

Rywale? Oglądałem wczoraj spotkanie Napoli - Milan i muszę stwierdzić, że obie te drużyny nie prezentują na ten moment takiego poziomu tzn. są zbyt chaotyczne i niestabilne jeszcze na ten moment by teoretycznie nam zagrażać.

Juventus - szczerze mówiąc spodziewałem się po nich słabszej dyspozycji i gry, a jednak jak to oni -kolejne zwycięstwa przepychane po 1:0 sprawiają, że znajdują się tuż za naszymi plecami. Główny rywal do tytułu? Chyba tak.

Viola - największy progres na plus jeśli chodzi o czołówkę. Zdecydowanie lepiej punktują, No ale oczywiście jeśli popatrzy się na ich kadrę, to też widać że nie jest to przypadkowe. Znaczne wzmocnienia i inwestycje są tam poczynione. Szczęście, że obiliśmy ich na początku sezonu 4:0 i są obecnie w pewnym dystansie od nas, bo widzę w nich tzw. czarnego konia tych rozgrywek i jak tak dalej pójdzie to kandydata nawet do podium.
mio85

Post autor: mio85 »

Fiorentina jebnęła dziś rekord świata w nieudolności. Biraghi i Parisi nie wrzuciliby dziś dokładnej piłki nawt gdyby grali bez rywali. Brak umiejętności x kretynizm² 
ODPOWIEDZ