jednorazowy wyskok, czy stała oferta?
Ciekaw jestem czy tak cały czas już będzie, czy tylko dla reklamy i zachęta dla potencjalnych klientówIbra1908 pisze:Czyli będzie można oglądać dalej za darmo przez internet
co to znaczy?Minister pisze:diakońskie opłaty .
Lubię to!andyvdm pisze:Co łaska
A to ciekawe, że oglądam go w telewizji.Klinsi64 pisze:Eleven to nie TV
masz na myśli Netię i ich 150 tysięcy abonentów?Bodzek pisze:A to ciekawe, że oglądam go w telewizji.Klinsi64 pisze:Eleven to nie TV
Eleven świetna sprawa, Liga włoska nie była tak pokazywana od niepamiętnych czasów, więc trzeba się tylko cieszyć!
I dobrze! Ostatnia "transmisja" pokazała,że się do tego nie nadają.SyR90 pisze:Na dzien dzisiejszy tvn nie wystosowal niestety zadnej prosby do Eleven o udostepnienie transmisji z derbow na tvn turbo...
Dokładnie mam identyczne zdanie. Komentarz wiadomo nie może się równać z chłopakami z NC+, choć powiem szczerze, że bardziej mnie Jagoda irytował niż tych dwóch.Minister pisze:"Nie od razu Rzym zbudowano" ale jak widać dla niektórych rozgrzanych głów to powiedzenie nie ma znaczenia. Zamiast docenić to, że wreszcie w internecie można dopaść spoko jakość to lepiej przypierdolic się do komentatorów. Pozdrawiam fanów pikseli, a dla reszty proponuję cierpliwość, bo z czasem goście na pewno się ogarna co do wiedzy użytkowej.
Pod twoją wypowiedzią się podpisuję.Stachoo pisze:ja prdl... to sobie oglądajcie na justin.tv, albo innych gównianych streamach co z jakością mają tyle wspólnego co gwiazdor z roznoszeniem jajek na Wielkanoc. Wykupcie sobie jakąś telewizje i będziecie mieli komentarze jakich chcecie, nie dość, że za darmo można było obejrzeć transmisję w dobrej jakości, to wy sracie się jak by nie wiem co wam zrobili.
@ Piekarz, chciałbym usłyszeć Twój komentarz jako komentatora, pewnie od natłoku Twojego narzekania sam bym się zrzygał po pierwszych 5 minutach.
Sorry...za ostrość wypowiedzi, ale wy poza krytyką chyba nie potraficie się wypowiadać ani na shout ani na forum.