Już niecałe 3 tygodnie dzielą nas od rozpoczęcia nowego sezonu naszego ukochanego i niedocenionego Calacio.
W tym temacie proszę każdego, aby zamieścił tylko i jedynie swoją wizję na przyszły sezon Serie A oraz opisał w maksymalnie dwóch zdaniach, jakie emocje towarzyszą mu, gdy słyszy słowa Calcio i co sądzi o naszej włoskiej lidze.
Wzór!!
Kilka słów o Calcio ....
1. ...
2....
20....
Wiadomo, że nie będziemy zbytnio patrzeć na te niższe miejsca, ponieważ mało kogo obchodzi jakieś Crotone czy Spal, ale może mamy tutaj jakiegoś eksperta, który posiada tak ogromną wiedzę na temat Calcio, który przewidzi miejsca 1-20. Zależy mi, aby nie było tutaj spamu i jeśli ktoś będzie śmiecił ten temat, to będę prosił adminów, aby usuwali niepotrzebne posty. Nikt nie chce czytać jakiś marnych wypocin, tylko czarno na białym wizja każdego z nas. Wszystkie wizje muszą zostać napisane do dnia 19 sierpnia, a z racji, że ja czekam na rozwój sytuacji z Dalbertem, Vecino, Aurierem i innymi, to wstrzymam się z przedstawieniem swojej wizji, lecz widziałem, że dużo osób już upatruje Inter na miejscach 5-7, to mogą śmiało zaczynać zabawę

Pozdro